1. Site-ul www.undepariem.com este un site de avancronici,analize, informatii si pronosticuri sportive, recenzii ale cazinourilor online precum si a diverselor concursuri, promotii si reguli de joc,  o comunitate a iubitorilor de sport si a amatorilor de pariuri sportive, precum si o comunitate a iubitorilor de jocuri de cazino online.

2. Toate avancronicile,informațiile, analizele,pronosticurile, strategiile de joc si recomandarile de pe site sunt alegerile personale ale echipei Undepariem si reprezinta doar o sursa de inspiratie pentru urmăritori.

3.Responsabilitatea de a paria si de a alege mizele pariate aparține fiecărei persoane in parte si echipa Undepariem nu este responsabila pentru deciziile de pariere a oricărui membru al comunitatii !

4.Undepariem susține pariatul responsabil. Pariurile înseamnă o activitate de recreere, NU O SURSA SIGURA DE CASTIG! In cazul in care simți ca nu mai ai controlul in ceea ce privește pariurile trebuie sa stii ca exista site-uri specializate pentru a te ajuta ! ( www.gambleaware.co.uk ,www.gamecare.org.uk)