Strategia Martingale la pariuri

Strategia Martingale la pariuri este fara indoiala una dintre cele mai aplicate strategii in randul pariorilor din intreaga lume. Denumita astfel de mai bine de 80 de ani, Martingale a reusit sa atraga un numar ridicat de adepti, care o considera cea mai buna strategie de pariere. Cum se aplica, dar si cat de eficienta este ea afli din acest articol.Strategia martingale la pariuri explicata

Strategia Martingale la pariuri – Metoda

Se porneste de la ideea ca este aproape imposibil sa se prinda o serie foarte lunga de pariuri consecutive pierdute la cota 2+. Astfel dupa fiecare pariu pierdut miza este dublata. In momentul in care un pariu este castigat se revine la inceput. In acest mod cu un singur pariu castigat dintr-o serie se va obtine profit.

Exemplificand lucrurile ar sta cam asa (u = unitate de pariere):

  • Pariu 1: miza 1u x cota 2 – pariu pierdut
  • Pariu 2: miza 2u (dublul mizei precedente) x cota 2 – pariu pierdut
  • Pariu 3: miza 4u (dublul mizei precedente) x cota 2 – pariu pierdut
  • Pariu 4: miza 8u x cota 2 – pariu castigat – 1u – profit 1u

Utilizeaza strategia Martingale la pariuri online la Netbet, cea mai mare agentie de Live, cu un BONUS de 1500 RON pe acest LINK!


Acest exemplu este unul optimisit dar, in acelasi timp, si pesimist. Optimist pentru ca s-a prins o cota de 2 dupa doar 3 bilete pierdute (se poate sa se ajunga la o serie de 7-8 pariuri pierdute). Pesimist pentru ca a fost aplicat la cota minima acceptata (2.00), dar la fel de bine se poate aplica si la cote de 3 (de exemplu se poate paria pe rezultat de egalitate).

Legat de exemplul de mai sus mai trebuie spus ca valoarea unei unitati si-o alege fiecare, in functie de banca avuta. Daca in acel exemplu o unitate valora 50 RON inseamna ca am fi facut un profit de 50 RON, asta in conditiile in care miza la pariul 4 ar fi ajuns la 400 RON, iar daca si acel pariu era pierdut urma o miza de 800 RON.

Strategia Martingale la pariuri – Care este valoarea optima pentru o unitate?

Pentru a nu ajunge rapid cu banca pe 0 trebuie stabilita foarte bine valoarea unei unitati. Pariorii profesionisti recomanda ca valoarea unitatii sa nu depaseasca 1% din banca totala, astfel la o banca de 1.000 RON sirul mizelor ar fi 10,20, 40, 80, 160, 320. Se poate observa ca si asa este destul de putin pentru ca 5 bilete la rand cu cota 2+ se poate pierde foarte usor.

Unde se poate aplica eficient strategia Martingale la pariuri?

Parierea pe egalul unei anumite echipe este cel mai eficient mod de aplicare. Cel putin asa considera pariorii profesionisti.

Se alege o echipa (sau mai multe daca permite valoarea bancii totale) care are macar 5 meciuri la rand fara vreun egal in campionat si se pariaza etapa de etapa pe x final in partidele ei. In momentul in care se va intrerupe acea serie de jocuri fara remiza a formatiei respective se va renunta la ea si se va cauta alta echipa.


Asa ceva NU ai voie sa ratezi! Poti juca strategia MARTINGALE la pariuri sportive chiar la BETFAIR Click AICI pentru a incasa BONUS pana la 450 RON la prima depunere si cele mai tari COTE din fotbal!


Avantajul aplicarii strategiei Martingale pe egalurile unei echipe este dat de faptul ca o formatie de fotbal joaca, in general, saptamanal. Astfel chiar daca ajungi la sume ceva mai mari ai cateva zile la dispozitie pentru a face rost de bani, in cazul in care n-ai in contul online. Foarte multi pariori n-au insa rabdare sa plaseze un pariu saptamanal si astfel intervine o oarecare mononie.

Pariorii experimentati mai aplica strategia Martingale si la pariuri live pe meciuri de tenis feminin, in special la meciurile echilibrate. Se mizeaza pe break in meci pana ce acest lucru se va intampla. Aici conteaza foarte mult analiza prealabila meciului, pentru ca daca ai prins un meci in care se ajunge la tie-break fara vreun break banca ta va avea destul de mult de suferit, ba chiar sunt sanse mari sa nu poti sustine o astfel de serie (gandeste-te ca incepi de la 10 RON si dublezi miza timp de 12 pariuri la rand).

Acestea sunt principalele tipuri de pariuri, pre-meci si live, dar Martingale poate fi aplicata su succes si la multe alte tipuri de bet-uri.


Stiai ca BETANO este considerata CEA MAI BUNA CASA DE PARIURI ONLINE din Romania?

Poti paria incepand de azi la ei dupa ce dai CLICK AICI si incasezi BONSUL pana la 500 RON la deschidere de cont!


Avantaje Strategia Martingale

  • Este o strategie foarte usor de aplicat, la care n-ai nevoie de cunostinte temeinice de matematica.
  • Cu un singur pariu castigat se face profit, indiferent cate pariuri se pierd inainte.

Dezavantaje Strategia Martingale

Este nevoie de o banca consistenta pentru ca aplicarea ei cu o valoarea a unitatii de 1-2 RON este cam inutila.
O serie mai lunga de pariuri pierdute te poate duce in punctul in care nu mai poti continua seria si astfel toate acele pariuri pierdute vor fi trecute la pierderi si vor fi foarte, foarte greu de recuperat ulterior.
La unele case de pariuri exista riscul sa fii limitat daca se descopera ca aplici aceasta strategie. Cu siguranta n-ar fi placut nimanui ca dupa ce pierde 100+200+400+800 RON sa descopere ca nu poate plasa pariul 5 din serie cu o miza de 1.600 RON.

Concluzii

Se poate observa ca desi este preferata de multi pariori strategia Martingale nu este chiar cea mai eficienta modalitate de a obtine castiguri din pariuri. Daca totusi ai o banca consistenta (macar de 5.000 RON) si alegi valoarea unei unitati cum trebuie atunci ar trebui sa fie o strategie buna pentru tine.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment