Strategia Easy Money la Pariuri sportive

Strategia Easy Money la pariuri este una dintre strategiile de pariere preferate de pariorii din intreaga lume. Acest lucru se intampla deoarece vorbim de una de cele mai simple si, in acelasi timp, eficiente strategii la pariuri.

strategia easy money la pariuri

Ce presupune strategia Easy Money la pariuri

Cine alege sa aplice aceasta strategie va cauta pariuri cu cote cat mai mici si cu sanse de reusita cat mai mari. Intregul castig obtinut pe un bilet se va paria pe urmatorul bilet si tot asa pana se ajunge la tinta stabilita. Este una dintre cele mai riscante tactici de pariere, deoarece implica ideea de a paria “all in”, ceea ce putini profesionisti recomanda!


Iti place strategia Easy Money la pariuri? Atunci joaca la eFortuna cu BONUS initial de 300 RON la prima depunere de pe acest LINK!


Exemplu strategia Easy Money la pariuri

Incepem cu o miza de 100 RON si targetul stabilit este de 200 RON.

 • Pariul 1: 100 RON pe cota 1.10 – castigam 110 RON
 • Pariul 2: 110 RON pe cota 1.18 – castigam 129.8 RON
 • Pariul 3: 129.8 RON pe cota 1.12 – castigam 145.38 RON
 • Pariul 4: 145.38 RON pe cota 1.06 – castigam 154.1 RON
 • Pariul 5: 154.1 RON pe cota 1.16 – castigam 178.76 RON
 • Pariul 6: 178.76 RON pe cota 1.12 – castigam 200.2 RON

Se poate observa ca in urma a 6 pariuri castigate la cote destul de mici s-a ajuns la dublarea investitiei.

Problema este ca daca la oricare dintre pariuri pierdem va fi pierduta toata suma.

Pariorii aplica Easy Money chiar si pe cote mai mici. Unii incep de exemplu cu o banca consistenta, sa spunem 1.000 RON, si-si propun sa prinda 50 de cote de 1.05 si astfel sa ajunga la aproape 11.500 RON.
Chiar daca sunt cote mici trebuie analizate foarte bine pariurile deoarece nu o data s-au pierdut mize mari pe cote de 1.02-1.03.

Strategia Easy Money poate fi aplicata cu succes de pariorii care au rabdare, asta deoarece castigurile vor fi destul de mici dupa fiecare pariu. 100 RON jucati pe cota 1.05 inseamna un castig net de doar 5 RON.


Foloeste Strategia EASY MONEY la pariuri la Betano – cea mai populara casa de pariuri online din Romania cu BONUS 500 RON la prima depunere doar pe acest LINK!


Avantaje Strategia Easy Money la pariuri

 1. Nu este nevoie de o banca foarte mare – se poate aplica Easy Money chiar si cu 10 RON, dar trebuie stabilit un target in concordanta cu suma de start, adica nu putem incepe cu 10 RON si sa ne propunem direct 1.000 RON deoarece foarte probabil vom prinde un pariu ratat la un moment dat.
 2. Siguraranta pariurilor – fiind vorba de cote de maxim 1.20, chiar maxim 1.10, exista o oarecare siguranta. Ar trebui totusi stabilit si un target relativ al numarului de pariuri plasate intr-o zi. De exemplu sa nu joci mai mult de 10 pariuri intr-o zi in cadrul strategiei. Astfel vei putea alege mai bine pronosticurile.
 3. Se poate aplica atat pre-match cat si live – cine joaca Easy Money plaseaza atat pariuri inainte de startul meciurilor cat si in timpul desfasurarii lor daca se observa o cota mica cu sanse foarte mari de reusita.

Dezavantaje Strategia Easy Money la pariuri

 1. Un pariu pierdut duce la pierderea totala a bancii – un pariu pierdut ruineaza toata truda precedenta si daca de exemplu iti propui sa prinzi 50 de cote de 1.05 la rand va fi frustrant sa pierzi pariul cu numarul 49 sau cel cu numarul 50.
 2. E nevoie de multa rabdare si calm – cu atatea meciuri in oferta de pariere unii vor fi tentati sa joace ce prind, doar pentru a avea un pariu in cadrul strategiei. De cele mai multe ori aceste pariuri analizate superficial duc la pierderi, chiar daca este vorba de o cota de 1.03.

Sfaturi pentru a aplica eficient Easy Money

 • Sfatul 1: Imparte banca totala in mai multe mini-banci – daca ai 1.000 RON in cont poti sa imparti suma la 4 si sa incepi cu 250 RON, astfel incat chiar daca vei da 1-2-3 rateuri sa poti ajunge sa-ti indeplinesti obiectivul.
 • Sfatul 2: Stabileste un target realist – un astfel de target poate fi dublarea bancii pe durata unei luni si se poate face in mai multe moduri, nu neaparat incepand cu toata banca si jucand pana se face o cota de 2 (de exemplu se poate incepe cu 250 RON si sa se joace pana se ajunge la 500 RON, moment in care se pune profitul deoparte si se reia asa pana se ajunge la un castig total, nu in serie, de 2.000 RON.
 • Sfatul 3: Fereste-te de meciuri necunoscute -cum spuneam, nu orice cota mica inseamna si castig. Cauta sa joci doar ce cunosti, chiar daca vei ajunge mai greu la target, dar si sansele de a pierde vor fi mai mici.
 • Sfatul 4: Stabileste un numar maxim de pariuri pe zi (in special daca joci live) – daca nu-ti stabilesti pe langa targetul mare si un target zilnic vei risca sa joci foarte, foarte multe pariuri si, din nou, vei risca sa pierzi mult mai usor.

VEZI AICI Topul caselor de pariuri online recomandate de specialisti si alege Agentia de PARIURI potrivita pentru tine!


Cat de multi bani se poate castiga cu Easy Money?

Un parior bun si inspirat poate face bani frumosi utilizand Easy Money. Poate nu din prima incercare, dar o data si o data e posibil sa se intample. De exemplu daca se incepe cu 1.000 RON si se plaseaza zilnic timp de o luna pe cate o cota de 1.10 (poate fi formata si din mai multe cote mai mici), daca seria va fi castigatoare se va ajunge la peste 17.000 RON.

Daca ai citit cu atentie acest articol ti-ai dat seama ca Strategia Easy Money poate fi o arma cu 2 taisuri. In cazul in care banca ta pentru pariuri este foarte mica, sa zicem 5-10 RON, ai putea incerca o astfel de “rostogolire” pentru ca sansele sa o faci mai mare vor fi superioare celor avute daca ai juca direct 1-2 bilete cu multe pronosticuri din aceeasi zi.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment