Stanleybet

  Signup Bonus
  Stanleybet Screenshot
  Stanleybet

  Agenția de pariuri sportive Stanleybet (D. 929/24.06.2015) este una dintre cele mai puternice și cunoscute companii care oferă servicii de pariere în Europa. Stanleybet a fost fondată ca parte a Stanley Leisure plc, societate de pariuri sportive apărută în 1958 la Belfast, în Irlanda de Nord.

  În anul 1963, Stanley Leisure a devenit bookmaker autorizat. Din noul său avanpost, Liverpool, compania a câștigat rapid o poziție de top în Marea Britanie, atât pe segmentul de casino, cât și, mai ales, prin agențiile de pariuri. Stanley a continuat dezvoltarea în mod natural cu o extindere spectaculoasă pe piața europeană a pariurilor sportive. Pe fiecare piață pe care a intrat, Stanleybet a dezvoltat, în paralel cu business-ul cu agențiile, platforme de pariere online.

  Stanleybet este prezentă in acest moment în 7 țări europene: Belgia, Cipru, Danemarca, Italia, Croația, România și desigur Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Vorbim despre peste 2.000 de agenții și peste 3.000 de angajați.

  Stanleybet își începe operațiunile în România în anul 2004 și se impune rapid în topul preferințelor pariorilor români, prin oferta extrem de variată de pariuri disponibile, cotele de top, ofertele speciale dedicate pariorilor și, nu în ultimul rând, agențiile de pariuri cu un design foarte primitor, care oferă o experiență de pariere unică.

  Cu peste 370 de agenții offline în peste 100 de localități, Stanleybet este una dintre cele mai populare case de pariuri în rândul pariorilor români.

  Știați că Stanleybet a deschis în 2012, în București, primul centru internațional de suport clienți din întreaga Europă?!

  Agenția de pariuri sportive Stanleybet a primit încă de la început licența de funcționare din partea O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) odată cu intrarea în vigoare în iunie 2015 a legislației privind jocurile de noroc din România.

  Agenția de pariuri sportive Stanleybet a trecut și în online

   

  Făcând următorul pas, firesc, în dezvoltarea sa, agenția de pariuri spotive Stanley Bet a atacat și segmentul online, cu un potențial fantastic, în continuă dezvoltare în România. Mulți dintre pariorii fideli brandului Stanleybet au început să joace online, pe siteul www.stanleybet.ro, o platformă modernă, cu un design foarte prietenos și cu multiple avantaje:

  1. Cotele foarte bune din offline se regăsesc acum și în online;
  2. Pariorii beneficiază de aceeași gamă variată de pariuri disponibile și în mediul offline;
  3. Posibilitatea de a depune și retrage bani direct din agențiile de pariuri
  4. Posibilitatea de a plasa pariuri Live, atât de pe desktop, cât și de pemobil/tabletă;
  5. Impozitarea la sursă a câștigurilor, astfel încât pariorii au o grijă în minus, în ceea ce privește declararea veniturilor obținute la pariuri sportive.

   

  Agenția de pariuri sportive Stanleybet depunere in agentii

  De ce să joci online la agenția de pariuri sportive Stanleybet

  • Oferta excelentă de pariuri disponibile. Aceasta cuprinde campionate și turnee puternice din cele mai populare sporturi, precum: fotbal, tenis, baschet, handbal, hockey, chiar și sporturi mai puțin cunoscute românilor, precum cricket-ul, toate acestea le poți găsi în oferta celor de la agentie. La fiecare eveniment, există o gamă foarte largă de pariuri disponibile. Cu cât mai multe opțiuni, cu atât mai multe șanse de a câștiga! Oferta de pariere online la agenția de pariuri sportive Stanleybet este mult peste cea oferită în agențiile clasice, offline!
  • Puteți paria pe numerele extrase la loteriile internaționale, precum și pe concursuri precum: Gala Premiilor Oscar, Eurovision, VoceaRomâniei, Românii au Talent, X- Factor, chiar și pe evenimentele mondene.
  • Bonusuri atractive pentru pariori. Se știe că pariorii vânează bonusuri și oferte speciale. Ei bine, agenția de pariuri sportive Stanleybet a înțeles rapid acest lucru și vine în întâmpinarea pariorilor cu o serie de bonusuri și oferte de nerefuzat. La Stanleybet, pariorii beneficiază de un bonus la câștig de până la 70%, în funcție de numărul de evenimente puse pe bilet. Valoarea bonusului începe de la 7% din câștig (pentru 6 evenimente) și ajunge la 70% (pentru peste 21 de evenimente pe bilet), mult peste ce oferă casele de pariuri competitoare pe acest segment.
  • Pariuri Live. Pariorii profesioniști știu că banii seriosi se fac la pariurile live, iar oferta celor de la Stanleybet se îmbunătățește în continuu și în această zonă. Cotele sunt bune, iar oferta este una variată, cuprinzând cele mai importante sporturi și nu numai.
  • Cazino online! Dacă ești amator de “păcănele”, jocuri de tip video slot exact ca în agenții, atunci www.stanleybet.ro este locul ideal. Poți juca, pentru acomodare, și pe bani virtuali, dar cel mai important, poți simți adrenalina jocului, instalat comod în fața calculatorului. Jocurile de tip slot (peste 100 disponibile) sau jocurile de masă (table games) – Blackjack și ruletă, se regăsesc în oferta cazinoului Stanleybet.
  • Stanleybet oferă posibilitatea parierii online fără a mai fi nevoie de un card sau de un cont bancar. Probabil ceamai tare chestie cu care agentia de pariuri sportive isi onoreaza clientii.  “Cash Online” este produsul extrem de apreciat de către orice parior care poate acum încărca șiretrage bani din contul de pariere online într-un mod mai rapid, direct la ghișeul din agenție. Nu trebuie sa mai astepti 2-3 zile pentru a avea banii din castiguri in cont. Acum ii poti ridica de la orice agentie Stanleybet din Romania.

  Agenția de pariuri sportive Stanleybet bonus 70%

  Recomandarea noastra este să deschizi chiar acum un cont la Stanleybet și să începi să pariezi la una dintre cele mai bune case de pariuri din România, unde, garantăm, vei avea parte de o experiență de pariere de top!

   

  6 Responses to “Stanleybet”

   1. In ambele feluri este la fel de bine. Nu exista diferente la cote sau bonusuri, deci poti alege metoda care iti place mai mult

   1. Salut! In acest moment, Stanleybet indiferent de cati bani alegi sa depui pentru a paria, nu-ti ofera bonus la depunere.

  Leave a Comment