Stanleybet

  Signup Bonus
  Stanleybet Screenshot
  Stanleybet

  Agenția de pariuri sportive Stanleybet (D. 929/24.06.2015) este una dintre cele mai puternice și cunoscute companii care oferă servicii de pariere în Europa. Stanleybet a fost fondată ca parte a Stanley Leisure plc, societate de pariuri sportive apărută în 1958 la Belfast, în Irlanda de Nord.

  În anul 1963, Stanley Leisure a devenit bookmaker autorizat. Din noul său avanpost, Liverpool, compania a câștigat rapid o poziție de top în Marea Britanie, atât pe segmentul de casino, cât și, mai ales, prin agențiile de pariuri. Stanley a continuat dezvoltarea în mod natural cu o extindere spectaculoasă pe piața europeană a pariurilor sportive. Pe fiecare piață pe care a intrat, Stanleybet a dezvoltat, în paralel cu business-ul cu agențiile, platforme de pariere online.

  Stanleybet este prezentă in acest moment în 7 țări europene: Belgia, Cipru, Danemarca, Italia, Croația, România și desigur Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord. Vorbim despre peste 2.000 de agenții și peste 3.000 de angajați.

  Stanleybet își începe operațiunile în România în anul 2004 și se impune rapid în topul preferințelor pariorilor români, prin oferta extrem de variată de pariuri disponibile, cotele de top, ofertele speciale dedicate pariorilor și, nu în ultimul rând, agențiile de pariuri cu un design foarte primitor, care oferă o experiență de pariere unică.

  Cu peste 370 de agenții offline în peste 100 de localități, Stanleybet este una dintre cele mai populare case de pariuri în rândul pariorilor români.

  Știați că Stanleybet a deschis în 2012, în București, primul centru internațional de suport clienți din întreaga Europă?!

  Agenția de pariuri sportive Stanleybet a primit încă de la început licența de funcționare din partea O.N.J.N. (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc) odată cu intrarea în vigoare în iunie 2015 a legislației privind jocurile de noroc din România.

  Agenția de pariuri sportive Stanleybet a trecut și în online

  Făcând următorul pas, firesc, în dezvoltarea sa, agenția de pariuri spotive Stanley Bet a atacat și segmentul online, cu un potențial fantastic, în continuă dezvoltare în România. Mulți dintre pariorii fideli brandului Stanleybet au început să joace online, pe siteul www.stanleybet.ro, o platformă modernă, cu un design foarte prietenos și cu multiple avantaje:

  1. Cotele foarte bune din offline se regăsesc acum și în online;
  2. Pariorii beneficiază de aceeași gamă variată de pariuri disponibile și în mediul offline;
  3. Posibilitatea de a depune și retrage bani direct din agențiile de pariuri
  4. Posibilitatea de a plasa pariuri Live, atât de pe desktop, cât și de pemobil/tabletă;
  5. Impozitarea la sursă a câștigurilor, astfel încât pariorii au o grijă în minus, în ceea ce privește declararea veniturilor obținute la pariuri sportive.

   

  Agenția de pariuri sportive Stanleybet depunere in agentii

  De ce să joci online la agenția de pariuri sportive Stanleybet

  • Oferta excelentă de pariuri disponibile. Aceasta cuprinde campionate și turnee puternice din cele mai populare sporturi, precum: fotbal, tenis, baschet, handbal, hockey, chiar și sporturi mai puțin cunoscute românilor, precum cricket-ul, toate acestea le poți găsi în oferta celor de la agentie. La fiecare eveniment, există o gamă foarte largă de pariuri disponibile. Cu cât mai multe opțiuni, cu atât mai multe șanse de a câștiga! Oferta de pariere online la agenția de pariuri sportive Stanleybet este mult peste cea oferită în agențiile clasice, offline!
  • Puteți paria pe numerele extrase la loteriile internaționale, precum și pe concursuri precum: Gala Premiilor Oscar, Eurovision, VoceaRomâniei, Românii au Talent, X- Factor, chiar și pe evenimentele mondene.
  • Bonusuri atractive pentru pariori. Se știe că pariorii vânează bonusuri și oferte speciale. Ei bine, agenția de pariuri sportive Stanleybet a înțeles rapid acest lucru și vine în întâmpinarea pariorilor cu o serie de bonusuri și oferte de nerefuzat. La Stanleybet, pariorii beneficiază de un bonus la câștig de până la 70%, în funcție de numărul de evenimente puse pe bilet. Valoarea bonusului începe de la 7% din câștig (pentru 6 evenimente) și ajunge la 70% (pentru peste 21 de evenimente pe bilet), mult peste ce oferă casele de pariuri competitoare pe acest segment.
  • Pariuri Live. Pariorii profesioniști știu că banii seriosi se fac la pariurile live, iar oferta celor de la Stanleybet se îmbunătățește în continuu și în această zonă. Cotele sunt bune, iar oferta este una variată, cuprinzând cele mai importante sporturi și nu numai.
  • Cazino online! Dacă ești amator de “păcănele”, jocuri de tip video slot exact ca în agenții, atunci www.stanleybet.ro este locul ideal. Poți juca, pentru acomodare, și pe bani virtuali, dar cel mai important, poți simți adrenalina jocului, instalat comod în fața calculatorului. Jocurile de tip slot (peste 100 disponibile) sau jocurile de masă (table games) – Blackjack și ruletă, se regăsesc în oferta cazinoului Stanleybet.
  • Stanleybet oferă posibilitatea parierii online fără a mai fi nevoie de un card sau de un cont bancar. Probabil ceamai tare chestie cu care agentia de pariuri sportive isi onoreaza clientii.  “Cash Online” este produsul extrem de apreciat de către orice parior care poate acum încărca șiretrage bani din contul de pariere online într-un mod mai rapid, direct la ghișeul din agenție. Nu trebuie sa mai astepti 2-3 zile pentru a avea banii din castiguri in cont. Acum ii poti ridica de la orice agentie Stanleybet din Romania.

  Agenția de pariuri sportive Stanleybet bonus 70%

  Recomandarea noastra este să deschizi chiar acum un cont la Stanleybet și să începi să pariezi la una dintre cele mai bune case de pariuri din România, unde, garantăm, vei avea parte de o experiență de pariere de top!

  Cum deschizi cont la casa de pariuri Stanleybet?

  Pentru a deschide cont la Stanleybet mai intai trebuie sa accesezi site-ul acestui opretator de pariuri. Mergi in partea dreapta a site-ului si apasa click pe “Inregistreaza-te”

  Dupa ce ai dat click pe “Inregistreaza-te” ti se va deschide un formular ca cel de mai jos:

  In formular, dupa cum se vede mai sus, vei trece asa:

  • Nume utilizator: Numele de utilizator pe care-l vei folosi pe site-ul Stanleybet.
  • Parola: Aici vei trece parola cu care te vei loga in contul tau de parior.
  • Reintrodu parola: vei reintroduce parola pe care ai pus-o mai sus.
  • Email: Trece o adresa de mail valida.
  • Numar telefon: Numarul tau de telefon

  Dupa ce ai trecut detaliile contului, click pe “continua” si ti se va deschide alta fereastra, in genul celei de mai sus, in care va trebui sa treci:

  • Tara: Romania
  • Judet: Judetul care iti este trecut in buletin
  • Localitatea: Localitatea pe care o ai trecuta pe buletin, chiar daca tu locuiesti, sa spunem, in Cluj, nu treci Cluj!
  • Adresa: Adresa completa din buletin
  • Numar telefon mobil: Numarul tau de telefon
  • Intrebare de securitate: Alegi din lista o intrebare de securitate.
  • Raspuns la intrebarea de securitate: Raspunzi la intrebarea pe care ai ales-o.

  Dupa ce ai trecut si de pasul 2 al inregistrarii, la pasul 3 trebuie sa treci cateva informatii despre tine:

  • Numele si prenumele tau
  • Data nasterii tale
  • Nationalitate
  • Codul numeric personal

  Dupa ce ai terminat cu toti acesti pasi, click pe “inregistrare”. Vei primi un mesaj in care ti se va spune ca te-ai inregistrat cu succes la operatorul de pariuri sportive Stanleybet. Dupa aceasta, iti vei accesa mailul. Acolo vei gasi un mail primit de la Stanleybet. Click pe linkul din mail si vei avea activat contul nou deschis la Stanleybet.

  Cum iti verifici contul de parior Stanleybet?

  Stanleybet se angajeaza sa protejeze securitatea fiecarui cont Stanleybet.ro, motiv pentru care in momentul inregistrarii ti se va solicita o copie a documentului de identitate care sa ateste autenticitatea contului tau. Atentie ca ai la dispozitie 30 de zile din momentul realizarii primei depuneri pentru a trimite copia actului tau de identitate. In caz contrar, conform prevederilor legale, contul tau Stanleybet.ro va fi suspendat pana la finalizarirea procedurii de verificare a identitatii contului tau.

  Dupa ce ai accesat linkul primit pe mail de care ti-am spus mai sus, vei fi directionat pe pagina de incarcare a documentului de identitate. Aici va trebui sa incarci o poza in clar a buletinului cu un click pe “incarcare document”.

  Dupa ce ai dat click vei incarca poza documentului tau de identitate cu un click pe “incarca document”. Atentie ca ai la dispozitie 30 de zile din momentul realizarii primei depuneri pentru a trimite copia actului tau de identitate.

  Din momentul in care vei trimite o copie a actului de identitate poate dura pana la 72 de ore pana cand contul tau de parior va fi verificat.

  Metode de plata – cum depui și retragi de la casa de pariuri Stanleybet?

  La Stanleybet ai numai putin de 7 metode de a depune bani si nu mai putin de 7 metode de a retrage bani din contul tau de parior. Haideti sa vedem care sunt:

  • Card de Credit sau Debit emis de catre Visa pe numele detinatorului de cont
  • Card de Credit sau Debit emis de catre MasterCard pe numele detinatorului de cont
  • Cont Skrill/Neteller/PaySafeCard pe numele detinatorului de cont
  • Numerar in orice agentie Stanleybet

  Detaliile privind limitele minime/maxime ale depunerilor/retragerilor sunt cele din tabelul de mai jos:

  DEPUNERE
  MetodaDescriereExecutareMinim (Lei)Maxim (Lei)
  Visa / MasterCardCard CreditInstant20 lei20.000 lei
  Visa DebitCard DebitInstant20 lei20.000 lei
  Skrill/Neteller/PaySafeCardportofel electronicInstant20 lei20.000 lei
  In orice agentie StanleybetNumerarInstant20 lei20.000 lei

   

  RETRAGERE
  MetodaDescriereExectuareMinim (Lei)Maxim (Lei)
  Visa / MasterCardCard Credit2-5 zile lucratoare20 lei40.000 lei
  Visa DebitCard Debit2-5 zile lucratoare20 lei40.000 lei
  Skrill/Neteller/PaySafeCardportofel electronicInstant20 lei40.000 lei
  In orice agentie StanleybetNumerarDupa confirmare, in max 48 h20 lei20.000 lei

   

  Pentru a realiza o depunere prin utilizarea de Card de Debit, Card de Credit sau Servicii de Plata Online, numele de pe card sau serviciu de plata trebuie sa fie acelasi cu numele Contului.

  DEPUNERILE CU CARDUL

  In cazul primei depuneri folosind aceasta metoda de plata va trebui sa ne furnizati urmatoarele detalii:

  • Numele detinatorului de Card
  • Numarul Cardului
  • Data de emitere
  • Data de expirare
  • Numarul emiterii
  • Numarul de cod CVV2 (numarul din 3 cifre aflat pe spatele cardului)

  Daca selectezi utilizarea unui card introdus anterior va trebui doar sa introduci codul CVV2 ca si metoda de veridicare a identitatii.

  DEPUNERE PRIN SKRILL/NETELLER/PAYSAFECARD

  Prin Skrill/Neteller/PaySafeCard poti realiza depuneri in contul tau Online Stanleybet urmand acesti pasi:

  • Din contul tau Online Stanleybet, sectiunea ”Depozit”, selecteaza ca metoda de depunere Skrill/Neteller/PaySafeCard.
  • Introdu adresa de e-mail asociata contului tau Skrill/Neteller/PaySafeCard.
  • Introdu suma pe care vrei sa o depui si da click pe “depune acum”.
  • Pentru finalizarea tranzactiei, vei fi directionat catre siteul securizat Skrill/Neteller/PaySafeCard.
  • Aici trebuie sa te conectezi la contul tau Skrill/Neteller/PaySafeCard, folosind detaliile de autentificare utilizate la inregistrarea contului. Adresa de e-mail Skrill/Neteller/PaySafeCard trebuie sa corespunda cu adresa ta de email asociata contului Online Stanleybet. Odata ajuns acolo, poti selecta una din optiunile disponibile pentru depunere.
  • Dupa selectarea metodei de depunere urmeaza pasii necesari pentru a finaliza procesul de depunere in contul tau Online Stanleybet.
  • Dupa aprobare, sumele depuse astfel vor fi disponibile in contul tau Online Stanleybet si totodata vei primi o notificare prin email in acest sens.

  DEPUNERE IN NUMERAR

  Depunerile in numerar in contul tau Stanleybet pot fi facute urmand pasii de mai jos:

  • Intra in oricare din agentiile Stanleybet si informeaza operatorul de serviciu ca doresti sa faci o depunere de numerar in contul tau online.
  • Va trebui sa prezinti operatorului documentul de identitate pe care l-ai folosit la deschiderea/ activarea contului online: fie cartea de identitate fie pasaportul.
  • Daca nu ai mai facut o depunere in numerar in agentia respectiva sau daca ai facut anterior depuneri intr-o alta agentie Stanleybet, exista posibilitatea unei intarzieri in procesarea cererii de depunere deoarece dureaza putin pana se face conectarea contului tau online cu agentia in care doresti sa efectuezi depunerea. Odata ce contul tau online a fost asociat cu agentia, orice depunere ulterioara de numerar in agentia respectiva se va realiza mult mai rapid.
  • Operatorul de serviciu iti va furniza o chitanta tiparita ce va contine detaliile tranzactiei si iti va solicita sa o semnezi pentru a confirma suma pe care doresti sa o depui, iar el va semna pentru confirmarea primirii sumei respective.

  REALIZAREA RETRAGERILOR

  Retragerile se pot face doar din Contul Meu sectiunea Retrageri.

  Conform “Termenilor si Conditiilor” sumele depuse sau creditate vor ramane in Cont daca nu depui o cerere de retragere online (cerere care nu trebuie sa depaseasca soldul permis de retragere din cont la momentul respectiv) pentru a fi transferat la metoda pe care ai utilizat-o pentru a depune.

  Trebuie sa tii cont de faptul ca sunt permise maxim 2 retrageri online pe zi.

  De obicei dureaza intre 2 si 5 zile lucratoare pana cand sumele retrase sa ajunga in contul tau bancar, insa uneori poate dura si mai mult in functie de banca.

  Cererile de retragere in numerar dintr-o agentie Stanleybet sunt confirmate in 1-2 zile lucratoare. Dupa primirea confirmarii prin email ai la dispozitie 48 h sa ajungi la agentia asociata contului tau online pentru ridicarea banilor.

  Cererile de retragere vor fi luate in considerare numai dupa ce identitatea clientului a fost pe deplin verificata.

  Atentie! Stanleybet poate solicita furnizarea unei copii a cardului cu numele detinatorului avand vizibile doar ultimele 4 cifre. Toate celelalte informatii de pe card trebuie acoperite inainte de a fi trimisa copia.

  RETRAGERE CATRE CARD

  Prin selectarea acestei metode de retragere detaliile cardului/cardurilor utilizat/e pentru a face depuneri, continand ultimele 4 cifre alte numarului de card, vor fi vizibile pentru selectare. Ca parte a procesului de confirmare vei introduce Numele de Utilizator si parola aferente contului tau.

  Cand cererea a fost procesata vei primi un email de confirmare cu detaliile tranzactiei.

  RETRAGERE PRIN SKRILL/NETELLER/PAYSAFECARD

  Retragerile prin Skrill/Neteller/PaySafeCard sunt disponibile numai dupa realizarea in prealabil a cel putin unei depuneri utilizand acest serviciu.

  Retine ca retragerile sunt creditate in mod automat prin aceeasi metoda de plata utilizata pentru depuneri.

  Pentru realizarea unei retrageri prin Skrill/Neteller/PaySafeCard trebuie sa urmezi pasii:

  • Dupa logare in contul tau Online Stanleybet mergi in sectiunea “Contul meu”.
  • Selecteaza optiunea “Retragere”.
  • Daca ai facut cel putin o depunere anterioara prin Skrill/Neteller/PaySafeCard, aceasta va aparea in lista de optiuni disponibile pentru retragere astfel incat trebuie sa selectezi Skrill/Neteller/PaySafeCard prin apasarea butonului “Selecteaza”.
  • Contul tau Skrill/Neteller/PaySafeCard are deja detaliile memorate. Confirma ca detaliile sunt corecte si introdu suma dorita pentru retragere, iar apoi selecteaza optiunea “Continua”.
  • Vei fi intrebat daca esti de acord cu detaliile retragerii, iar pentru finalizarea cererii de retragere trebuie sa dai click pe “Confirma Retragerea”.
  • In termen de 24 de ore de la trimiterea “Cererii de Retragere” acesta va fi procesata, iar suma solicitata spre retragere va fi creditata in contul tau Skrill/Neteller/PaySafeCard imediat ce retragerea a fost procesata.
  • Din momentul in care suma retrasa este disponibila in Contul tau Skrill/Neteller/PaySafeCard vei putea retrage suma dorita inapoi pe cardul de credit/ debit sau in direct in contul bancar, folosind platforma Skrill/Neteller/PaySafeCard.
  • Trebuie sa stii ca retragerile Skrill/Neteller/PaySafeCard pot face obiectul unor controale suplimentare de securitate care ar putea face ca retragerea sa dureze pana la 24 de ore.
  • In cazul depunerilor prin Skrill/Neteller/PaySafeCard Stanleybet va returna, din contul tau Online Stanleybet in contul Skrill/Neteller/PaySafeCard toate soldurile disponibile pentru retrageri.

  RETRAGERE IN NUMERAR

  Pentru a efectua o retragere in numerar contul tau trebuie mai intai asociat unei agentii Stanleybet. Daca ai efectuat deja o depunere in numerar, poti face si o retragere din aceeasi agentie unde ai efectuat depunerea. Daca insa nu ai efectuat o depunere in numerar sau daca doresti sa faci o retragere in alta agentie decat cea in care ai facut depunerea, trebuie sa contactezi mai intai serviciul de relatii cu clientii prin email sau prin chat.

  • Autentifica-te in contul tau Stanleybet online si selecteaza optiunea “Contul meu”
  • Apoi selecteaza optiunea retragere
  • Daca esti eligibil pentru o retragere in numerar atunci aceasta metoda iti va fi acum pusa la dispozitie.
  • Completeaza suma pe care doresti sa o retragi si confirma.
  • Odata ce retragerea este aprobata, un mail de confirmare ce va contine un cod de retragere iti va fi trimis pe adresa de email asociata contului tau. Ia cu tine o copie a acestui email (sau doar codul transmis) si mergi la agentia Stanleybet asociata contului tau.
  • Informeaza operatorul de serviciu ca doresti sa faci o retragere in numerar din contul tau online si suma pe care doresti sa o retragi. Daca la momentul respectiv suma de retras nu este disponibila in agentie, operatorul te va informa care sunt optiunile disponibile pentru efectuarea retragerii.
  • Pentru retragerile in numerar va trebui sa prezinti operatorului de serviciu documentul de identitate folosit la deschiderea/ activarea contului tau online: fie cartea de identitate, fie pasaportul.
   • Operatorul de serviciu va introduce codul de retragere primit pe email si plata va fi autorizata.
   • Operatorul de serviciu iti va pune la dispozitie o chitanta tiparita ce va contine detaliile tranzatiei. Acesta va trebui sa semneze pentru a confirma suma pe care ai dorit sa o retragi iar tu va trebui sa semnezi pentru a confirma primirea sumei respective.

  Daca acest proces nu este efectuat in 48 de ore de la solicitarea retragerii de numerar, codul trimis nu va mai fi valabil iar suma pe care ai solicitat sa o retragi va fi creditata contului tau online. Data si ora de expirare a codului de retragere vor fi afisate in emailul transmis.

  Cum verifici biletul la agentia de pariuri Stanleybet?

  Daca ai cont online deschis la Stanleybet si vrei sa-ti verifici daca biletul plasat este castigator sau nu trebuie sa parcurgi cativa pasi destul de simpli. Mai jos ai explicati pasii pe care trebui sa-i urmezi:

  • Intra-n contul tau de parior online Stanleybet si apasa click pe “contul meu”.
  • Dupa ce ai facut asta selecteaza optiunea “pariuri”. Ti se va deschide sectiunea pariuri la care ai doua subsectiuni – “pariuri sportive” si “mize cazino”
  • Click pe “pariuri sportive’ si acolo iti vei putea verifica biletele plasate, cele pe care le ai in joc sau chiar istoricul biletelor plasate de tine.

  Cum verifici biletul jucat offline la Stanleybet?

  Daca nu ai cont online la Stanleybet (vezi aici lista operatorilor de pariuri online licentiati in Romania) si preferi sa joci la aceasta casa offline, adica la agentiile stradale, verificarea biletului, ca si pe online, se face intr-un mod extrem de simplu. Mai jos iti voi explica pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru verificarea unui bilet la agentiile stradale Stanleybet.

  • Daca ai jucat biletul la pariuri la o agentie stradala si vrei sa ti-l verifici sa vezi daca-i castigator sau nu, va trebui sa intri pe site-ul Stanleybet.
  • In centrul paginii de web Stanleybet vei gasi scris “Verifica-ti biletul de pariere” (vezi imaginea de mai jos)

  • Click si se vor deschide doua casute in care va trebui sa introduci “codul biletului”, in cea din stanga, si “codul castigator”, in cea din dreapta.
  • Unde sunt pozitionate aceste coduri pe biletul de pariuri? In partea de sus a biletului este trecut un cod. Primele 6 cifre reprezinta “codul biletului” iar ultimele 6 “codul castigator” (vezi imaginile de mai jos).

  Dupa ce ai urmat toti acesti pasi imediat vei afla daca biletul la pariuri plasat de tine este castigator, necastigator sau in asteptare, asta in cazul in care faci verificarea inainte de a se incheia toate evenimentele pe care le-ai pus pe bilet.

  6 Responses to “Stanleybet”

   1. In ambele feluri este la fel de bine. Nu exista diferente la cote sau bonusuri, deci poti alege metoda care iti place mai mult

   1. Salut! In acest moment, Stanleybet indiferent de cati bani alegi sa depui pentru a paria, nu-ti ofera bonus la depunere.

  Leave a Comment