Winner

  Signup Bonus
  Winner Screenshot
  Winner

  Winner – Ce nu stiai despre aceasta casa de pariuri!

  Site-ul casei de pariuri Winner a trecut recent prin niste schimbari majore. Tinand cont de formatul nou pe care acestia l-au adoptat, am putea crede ca in viitorul apropiat acestia vor face trecerea de la a fi o casa de pariuri offline, la mediul online acolo unde casele de pariuri de succes deja si-au deschis platforme de pariere.

  Pana a vedea din partea lor oferte de bun venit cum sunt cele de la casele de pariuri online, deocamdata ne bucuram doar de oferte tipice cum ar fi un bonus de pana la 100% profit pentru biletele cu evenimente multiple, pariu sansa, Winner 200 sau categorii de evenimente cu cote marite.

  Casa de pariuri Winner are in prezent 230 de agentii in toata tara, dar planul acestora este unul ambitios, si bucurandu-se de suportul clientilor si de o echipa dinamica, ei au ca pbiectiv deschiderea a 500 de agentii in Bucuresti si restul tarii. Cu toate acestea ei isi pastreaza in continuare standardele inalte impuse atunci cand vine vorba de deschiderea noilor agentii.

  Winner – Informatii generale

  logo Winner

  Organizatorul este Fly Point S.R.L., societatea care detine casa de pariuri Winner. Sediul acestora se poate gasi pe str. Dionisie Lupu nr. 70-72, Corp A, et. 1, camera 1, Sector 1, Bucuresti.

  Casa de pariuri Winner si-a obtinut licenta de pariere de la Oficiul National pentru Jocuri de Noroc prin decizia cu numarul 2671 din data de 6 decembrie 2018.

  Am fost placut surprins sa vad ca pe site-ul celor de la Winner exista o sectiune denumita “Cariere” unde oamenii pot intra sa vada posturile libere pe care acestia pe oferta si chiar sa-si depuna direct un CV pentru o oportunitate de munca in domeniul pariurilor sportive.

  Winner – Afla daca biletul tau este castigator

  Verificarea biletelor la Winner este un proces foarte simplu pe care oricine il poate invata daca urmeaza pasii indicati mai jos.

  In primul rand trebuie sa stiti ca orice bilet tiparit intr-o agentie Winner va avea inscris pe el un cod unic special destinat verificarii online pe site-ul acestora: Winner.ro.

  verificare bilet la Winner

  Codul este scris cu niste caractere destul de mici si poate fi omis chiar foarte usor. Acesta se afla chiar deasupra codului de bare de pe bilet, dupa cum puteti observa si in poza cu viletul de mai sus.

  Odata identificat acest cod, intram pe site-ul casei de pariuri Winner. Pe pagina principala va trebui sa identificam un camp special unde trebuie sa introducem acest cod.

  verificare bilet la Winner

  Acesta se afla situat chiar in partea dreapta, pe pagina principala, sub locul unde ne introducem datele de logare si deasupra creatorului de bilete. Vom introduce codul de verificare online al biletului in acest camp si vom face click pe “Verificare”. Ce ar trebui sa va apara in continuare ar trebui sa arate cam asa:

  bilet verificat la Winner

  Avem prezentat statusul general al biletului in partea dreapta – sus (castigator sau negastigator) iar mai jos este lista cu evenimente, fiecare avand in dreptul lui o sectiune din coloana de status unde este bifat fie cu un “checkmark” verde daca este castigator, fie cu un “x” rosu in cazul in care pronosticul nu a fost dat corect.

  rezultate la Winner

  Pentru cei ce sunt mai de moda veche, la Winner avem si o sectiune de rezultate unde oamenii pot cauta fiecare eveniment pe care au pariat, in parte, pentru a vedea deznodamantul acestora. Aceasta metoda dureaza ceva mai mult dar este foarte practica atunci cand nu avem biletul in apropiere dar stim ce evenimente am pariat pe el. Putem spune ca aceasta este un fel de “verificare manuala” a biletelor.

  Winner – Creste-ti profitul cu aceste bonusuri si promotii

  Casa de pariuri Winner ofera o gama destul de larga de bonusuri si promotii pentru o casa de pariuri offline, insa nimic prea iesit din comun. Vom trece si noi pe scurt prin promotiile pe care acestia le ofera.

  1. EXTRA WINNER

  Extra Winner este acea promotie pe care o intalnim la majoritatea caselor de pariuri, in proportii diferite, care ne ofera sansa de a ne mari profitul atunci cand pariem mai multe evenimente sportive pe un singur bilet. Conditiile pe care evenimentele trebuie sa le indeplineasca pentru ca biletul sa se poata califica la aceasta promotie sunt ca fiecare eveniment sa aiba cota individuala de minim 1.20 si ca maxim 50% din evenimentele de pe bilet sa fie de tipul final, sansa dubla sau pauza sau final. Bonusul se acorda in functie de numarul de evenimente de pe bilet dupa cum urmeaza:

  – 6 Evenimente   + 10% extra castig

  – 7 Evenimente   + 15% extra castig

  – 8 Evenimente   + 20% extra castig

  – 9 Evenimente   + 25% extra castig

  – 10 Evenimente + 30% extra castig

  – 11 Evenimente + 35% extra castig

  – 15 Evenimente + 50% extra castig

  – 21 Evenimente + 100% extra castig

  1. Sansa Winner

  Atunci cand pariem la Winner si jucam pe un bilet sumplu cel putin 11 evenimente, putem profita de Sansa Winner. Pentru ca biletul sa fie valid pentru aceasta promotie, fiecare evenment va trebui sa aiba o cota minima de 1.25.

  Atunci cand pierdem un eveniment de pe un astfel de bilet vom castiga 15% din castigul de pe bilet, impartit la cota evenimentului pe care l-ati pierdut.

  1. Winner 200

  Acest bonus intra in vigoare atunci cand cota unui bilet depaseste valoarea de 200. Fiecare eveniment de pe bilet trebuie sa aiba o cota de maxim 7.00. Atunci cand un bilet indeplineste aceste 2 conditii si pierdem un singur eveniment de pe el, vom castiga de 10 ori miza.

  Daca un eveniment dintre cele de pe bilet primeste din diferite motive, cota 1, in cazul in care cota totala ramane peste 200, promotia se aplica in continuare, dar daca aceasta scade sub 200, biletul nu va mai fi eligibil pentru Winner 200.

  1. Winner Plus (+5)

  Winner Plus presupune o selectie zilnica de meciuri carora li se maresc cotele. Pe aceste meciuri putem plasa doar pariuri de tipul 1, x, 2, 1x, x2 sau 12. Pe un bilet se poate plasa doar un singur eveniment din aceasta categorie. Pentru a-l putea plasa pe bilet, acesta va trebui sa gie combinat cu alte 5 evenimente din oferta de pariuri clasica. Evenimentul cu cota marita nu poate fi combinat cu cel din oferta de baza.

  1. Winner Avantaj

  Aceasta oferta este o alta selectie zilnica de evenimente ce primesc cote mai avantajoase. Diferenta este ca in cazul acestei promotii nu avem atat de multe restrictii ca in cadrl celei precedente. Din aceasta categorie de meciuri putem plasa mai multe evenimente pe un bilet fara nicio alta conditie. Se pot juca doar pariuri de tipul 1, x, 2, 1x, x2 sau 12. Aceste evenimente pot fi plasate atat pe biletele simple cat si pe cele in sistem.

  Winner – Sporturi si tipuri de pariuri

  oferta sportiva la Winner

  Oferta de pariuri sportive de la Winner incepe cu categoriile de cote marite Winner Avantaj si Winner Plus pentru ca jucatorii sa poata vedea din start meciurile cu cote marite de care pot profita pentru a-si mari castigurile de pe biletele lor.

  In coloana din stanga vom vedea o lista a sporturilor disponibile din oferta. Apasand pe acestea putem vedea o lista a evenimentelor disponobile, puse la dispozitia pariorilor, evenimente exclusive din acel sport.

  tipuri de pariuri la Winner

  In dreptul barii unde este mentionat numele competitiei din care fac parte evenimentele gasim si sectiunea din are sa selectam tipurile speciale de pariuri. De obicei in acea casuta scrie final, fiindca acelea sunt tipurile principale de pariuri dar daca vom apasa acolo, ni se va deschide o lista cu restul tipurilor de pariuri de unde trebuie sa-l bifam pe cel dorit pentru a vedea oferta sportiva din acea categorie.

  Winner – Pariuri pe jocuri virtuale

  1. Loto la Winner

  loto la Winner

  In multe dintre agentiile Winner puteti trai intensitatea momentului extragerilor de la loterii precum Grecia Kino, Italia Keno, Win for Life sau Polonia Keno ce sunt transmise in direct pe televizoarele amplasate cu acest scop in locatii.

  loto la Winner

  Pe langa popularele loterii pe care le gasiti la mai toate casele de pariuri, la Winner putem juca si la loterii dincolo de orizonturile continentului pe care ne aflam. Uitandu-ne in lista de mai sus putem observa o multime de loterii din Statele Unite ale Americii sau chiar si Canada, loterii ce ne induc spiritul visului american.

  La Winner avem posibilitatea de a paria zilnic la peste 4000 de extrageri loto de diferite tipuri. Asadar, aici aveti oportunitatea de a va alege loteria care vi se potriveste cel mai bine si sa incercati sa castigati o multime de bani jucand la aceasta.

  Numarul maxim de bile pe care se poate paria la Winner este de 8 bile, la loteriile care permit acest lucru.

  Cea mai mare cota pe care o puteti obtine la loteriile de la Winner este de 550.000 si o puteti obtine nimerind 5 numere din 6 la loteria Italia SuperEnalotto – 6/90

  1. WiNNER SIX

  Winner 6 la casa de pariuri Winner

  Winner Six este un joc virtual la care se extrag 35 de numere dintr-un totald e 48. Pe un bilet simplu se vor paria 6 numere, de la 1 la 48. In cazul in care toate cele 6 numere alese de noi sunt extrase, biletul este castigator. Castigul se stabileste in functie de cat de repede se extrag toate bilele. In momentul in care ultima bila de pe biletele noastre este extrasa, ea va pica pe o casuta in dreptul careia se afla un numar. Acel numar este cota cu care miza de pe bilet se va inmulti pentru a afla castigul.

  Trifoii sunt bonusuri. Daca un numar pe care noi il aveam pe bilet este extras pe o casuta cu trifoi iar biletul este castigator, atunci castigul nostru se va dubla. Daca avem norocul ca 2 numere dintre cele alese de noi sa cada pe casutele cu trifoi atunci castigul se va tripla.

  La acest joc exista si runde bonus. Acestea se desfasoara periodic iar in cadrul lor, ecranul devine rosu. In timpul unei runde bonus, toate castigurile sunt dublate.

  Jocul Winner Six beneficiaza si de Jackpoturi. Unul este local si unul global. In timpul rundei, pe ecran va aparea un cod format din 4 litere. Daca acest cod coincide cu codul de pe biletul dumneavoastra de pariere plasat la runda respectiva, inseamna ca ati castigat Jackpotul respectiv.

  Winner – Cum sa pariezi live

  pariuri live la Winner
  Pariurile live incep sa fie din ce in ce mai indragite de pariorii romani. Asadar, casele de pariuri offline se conforma cu aceasta cerere si ofera si ele optiuni de pariere live.

  Si la Winner avem aceasta posibilitate. In sectiunea de pariuri live de pe site-ul acestora putem vedea evenimentele care sunt disponbile pentru pariere in locatiile lor. Din pacate inca nu sunt disponibile optiuni de pariere online pentur ca jucatorii sa poata plasa pariuri live la Winner indiferent de unde s-ar afla.

  Desi oferta de pariuri live nu este la fel de diversificata aici precum este la casele de pariuri online, ei adauga in oferta tipuri de pariuri rudimentale pentru clientii lor care indragesc aceasta forma de pariere.

  Winner – Agentii

  agentii Winner

  In partea de jos a site-ului casei de pariuri Winner putem gasi un nou meniu. Aici avem si sectiunea de Agentii pe care daca facem click ajungem la o pagina unde sunt listate toate locatiile acestora.

  lista agentii Winner

  In prezent, aceasta lista se termina cu agentia cu numarul 230. Este un numar destul de maricel. Nu toate casele de pariuri se pot lauda cu faptul ca au peste 200 de locatii in toata Romania. Dupa cum am mai mentionat si anterior, scopul celor de la Winner este sa depaseasca pragul de 500 de agentii stradale pe intreg teritoriul tarii.

  Winner – Cand sunt deschise agentiile

  Agentiile de pariuri Winner au un program tipic:

  Luni: 10:00 – 22:00

  Marți: 10:00 – 22:00

  Miercuri: 10:00 – 22:00

  Joi: 10:00 – 22:00

  Vineri: 10:00 – 22:00

  Sâmbătă: 10:00 – 22:00

  Duminică: 10:00 – 22:00

  Acest program este valabil doar pentru zilele normale. In perioada sarbatorilor de iarna, spre exemplu, acesta se modifica putin. In zilele de 25 decembrie si 1 ianuarie, agentiile vor fi inchise. Pe data de 24 decembrie, agentiile vor fi deschise intre orele 10:00 si 16:00. In ajunul revelionului, pe 31 decembrie, programul este iar unul scurt, de la ora 10:00 la ora 18:00. In zilele de 26 decembrie si 2 ianuarie programul este unul normal.

  Winner – Cum sa-ti deschizi o agentie

  Casa de pariuri Winner este deschisa la colaborari. Ei se afla intr-o continua dezvoltare si sunt gata sa discute cu oricine doreste sa-si porneasca o afacere in acest domeniu prosper. Conditia lor cea mai importanta este ca si colaboratorii lor sa mentina standardele inalte de functionare si calitate impuse de cei de la Winner.  Pentru detalii privind colaborarile cu ei, puteti sa-i contactati la adresa de email [email protected] sau la numarul de telefon destinat partenerilor – 0749 271 896, in intervalul orar 10:00 – 17:00.

  Totodata ei sunt in cautare de spatii comerciale in zone pietonale intens frecventate, cu dimensiuni aproximative de la 30 la 100 de metri patrati. Daca detineti un astfel de spatiu si doriti sa colaborati cu cei de la Winner, puteti lua legatura cu acestia la numarul de telefon 0744 300 067, intre orele 10:00 si 17:00.

  Winner – Site-ul si platforma casei de pariuri

  site-ul Winner

  Dupa cum am mai precizat si anterior, site-ul celor de la Winner arata precum site-ul unei case de pariuri online. Acesta a adoptat un aspect modern si foarte prietenos pentru utilizatorii sai. Fata de alte site-uri ale unor case de pariuri ce au probleme fie cu lista de agentii fie cu alte categorii precum sectiunea de bonusuri sau pariuri live, site-ul celor de la Winner functioneaza perfect.

  Sectiunile esentiale ale unui site de pariuri sunt exact la locul lor, usor de gasit si de folosit. In dreapta vom gasi locul in care ne verificam biletele plasate in agentii prin intermediul codurilor de verificare, creatorul de bilete unde ne alcatuim biletele pe care le plasam la aceasta agentie   si o sectiune de stiri a celor de la Winner. In partea stanga gasim oferta sportiva clasificata pe sporturi. Aici navigam cand vrem sa filtram evenimentele pe sporturi pentru a le putea gasi mult mai usor.

  Meniul principal, din bara de sus este unul foarte usor de folosit si foarte clar. Indiferent ca vrem sa pariem pe evenimente sportive, loto sau alte jocuri virtuale acolo vom gasi detalii despre fiecare.

  Winner – Pariuri online

  La Winner inca nu se pot plasa pariuri online. Tinand cont de transformarile recente si de faptul ca avem posibilitatea de a ne inregistra un cont pe site si de a ne loga in acesta, putem concluziona ca ei incearca sa faca o trecere catre online, cu pasi marunti. Pana atunci, daca doriti sa pariati la o casa de pariuri online va invitam sa vizitati sectiunea noastra de case online unde veti gasi o lista cu toate casele inregistrate in Romania.

  Winner – Opinia noastra

  Casa de pariuri Winner este o casa de pariuri de mijloc. Nu este nici una dintre cele mai cunoscute dar nici nu este o casa de pariuri de care oamenii n-au auzit. Ei sunt destul de extinsi prin tara, prin intermediul celor 230 de agentii pe care le detin.

  Ofertele sunt dintre cele mai bune atunci cand vine vorba de o agentie offline si merita sa incercam sa profitam de ele atunci cand pariem la Winner.

   

  Leave a Comment