Totalbet

  Signup Bonus
  Totalbet Screenshot
  Totalbet

  Total Bet – Informatii generale

   

  Total Bet este o agentie stradala simplista, ce nu ofera ceva special fata de alte case de pariuri.

  Aceasta agentie este cea mai raspandita dintre toate casele de pariuri din Romania. Desi nu prea pare asa, deoarece multi dintre noi probabil ca nici macar n-am intalnit vreodata o agentie Total Bet, ei sunt cei ce au cele mai multe agentii in regim de franciza.

  La momentul scrierii acestui articol exista 1915 agentii in toata tara. Majoritatea acestor agentii se afla in incinta barurilor si cafenelelor. Acestia s-au concentrat mai tare pe partea de mediu rural, fata de alte case de pariuri ce-si deschid locatii numai in locuri aglomerate si dens populate.

  Total Bet – Firma si licenta de pariere

  totalbet logo

  Aceasta casa de pariuri isi desfasoara activitatea in baza licentei organizatoare de jocuri de noroc data prin decizia nr 2885 din data de 21.12.2018.

  Firma ce detine aceasta casa de pariuri poarta numele de SC PARI BET TOTAL SRL, frima ce isi are sediul in orasul Pitesti, judetul Arges.

  Aceasta casa de pariuri este una ce ar trebui sa trezeasca interesul celor ce doresc sa intre in acest domeniu de activitate. Tinand cont de faptul ca au atat de multe agentii, nu putem trage alta concluzie decat cea ca este destul de usor sa obtii o colaborare cu acestia si sa-ti deschizi o agentie in spatiul tau comercial, detinut sau inchiriat.

  Total Bet – Codul de verificare al biletului

  Dupa cum spuneam, Total Bet este o agentie strict offline. La astfel de case de pariuri am observat ca de multe ori oamenii vin cu biletele pe care le-au plasat, inapoi la agentie doar pentru a le verifica, in speranta ca ele sunt castigatoare. Astfel am tras concluzia ca exista pariori ce inca nus tiu ca exista un proces de verificare mult mai simplu si mai avantajos ce nu necesita mai mult de cateva secunde. In acest articol o sa trecem putin si prin etapele procesului de verificare al biletelor plasate la Total Bet.

  In imaginea de mai jos veti putea observa un bilet tiparit intr-una din sutele de agentii Total Bet. Pentru a se observa mai bine, am incadrat in aceasta imagine, cu rosu, un cod numeric care reprezinta seria biletului respectiv. Daca o sa pariati la Total Bet, veti observa ca si biletele voastre vor avea un astfel de cod de identificare unic.

  verificare bilet la totalbet

  Dupa ce am gasit acest cod, tot ceea ce trebuie sa facem este sa intram pe site-ul casei de pariuri, si anume tbet.ro.

  verificare bilet la totalbet

  Aici vom gasi in partea dreapta a paginii un camp unde scrie Verificare bilet. Daca inca nu ati dedus ceea ce urmeaza, va spunem noi. Vom introduce codul de pe biletul de pariere in acest camp si astfel vom vedea daca biletul este castigator sau nu.

  bilet verificat la totalbet

  In punctul in care toate evenimentele sunt scrise cu verde, inseamna ca biletul este castigator. Daca acestea erau scrise cu rosu, probabil ca biletul ar fi fost pierzator, exceptand cazul biletelor in sistem.

  Daca doriti o alternativa a acestui proces, Total Bet va pune la dispozitie o sectiune de rezultate ale tuturor evenimentelor din oferta lor de pariere. Aici puteti intra si cauta fiecare eveniment de pe bilet in parte si sa vedeti astfel daca rezultatul coincide cu pronosticul dat de voi pe bilet.

  Total Bet – Bonusuri si promotii prin care sa-ti maresti profitul

  In materie de bonusuri, cei de la Total Bet au cam aceleasi promotii ca si celelalte case de pariuri offline. Le vom enumera pe scurt in continuare:

  TOTAL 6

  In cadrul acestei promotii vom avea 6 meciuri prestabilite de casa de pariuri, cu optiunile de pariere 1 / x / 2, unde oricare dintre pronosticuri va avea aceeasi cota. Ele se pot paria doar toate 6 pe un bilet, fara a se combina si cu alte meciuri. Miza pentru acest tip de pariu este fixata la 1 leu.

  COTA MAGICA

  In fiecare zi, la Total Bet, se aleg cateva evenimente ce sunt incluse in categoria COTA MAGICA. Practic, aceste evenimente vor avea cote ceva mai atractive fata de cele standard si noi le putem plasa pe biletele noastre single, simple sau sistem. Nu ne este impusa nicio conditie sau suma fixa la aceasta promotie. Optiunile de pariere pentru aceste evenimente vor fi 1 / x / 2 / 1x / x2 / 12 .

  EXTRA MAGIC (+4)

  Ca si in cadrul promotiei anterioare, se vor stabili si pentru aceasta categorie, zilnic, o serie de meciuri ce vor primi o cota marita. Optiunile de pariere vor fi iar 1 / x / 2 / 1x / x2 / 12. Diferenta este ca atunci cand dorim sa punem pe biletele noastre un eveniment de la categoria EXTRA MAGIC, va trebui sa mai adaugam alte 4 meciuri pe acel bilet. Aceste evenimente pot face parte chiar si din categoria de COTA MAGICA.

  PARIUL SANSA

  La Total Bet PARIUL SANSA se acorda pentru biletele ce au de la 11 evenimente in sus, fiecare eveniment la cote de minim 1.25. In cazul in care se pierde un singur meci, pariorul va primi 10% din castigul de pe bilet, impartit la cota evenimentului pierdut.

  TOTAL BONUS

  Acesta este cel mai tipic bonus printre casele de pariuri. Cand pariezi mai multe evenimente si risti mai mult, Total Bet te recompenseaza dupa cum urmeaza:

  – 5 evenimente pariate : + 5 %

  – 6 evenimente pariate : + 10 %

  – 7 evenimente pariate : + 15 %

  – 8 evenimente pariate : + 20 %

  – 9 evenimente pariate : + 25 %

  – 10 evenimente pariate : + 30 %

  – 11 evenimente pariate : + 35 %

  – 12 evenimente pariate : + 40 %

  – 13 evenimente pariate : + 45 %

  – 14 evenimente pariate : + 50 %

  – 15 evenimente pariate : + 55%

  – 16 evenimente pariate : + 60 %

  – 17 evenimente pariate : + 65 %

  – 18 evenimente pariate : + 70 %

  – 19 evenimente pariate : + 75 %

  – 20 evenimente pariate : + 80 %

  Total Bet – Sporturile din oferta de pariere

  oferta sportiva la totalbet

  Pe platforma online de la Total Bet putem gasi in dreapta paginii toate sporturile din foerta curenta de la aceasta casa de pariuri. Dupa cum se poate vedea in imaginea de mai sus, oferta este destul de saracacioasa, acoperind doar 6 sporturi pentru evenimentele din momentul creari acestui articol. In realitate, ei acopera ceva mai multe sporturi, in numar de 16: Fotbal, Tenis, Hochei, Baschet, Handbal, Fotbal American (NFL), Volei, Volei pe plaja, Hochei pe Iarba, Polo, Baseball, Futsal, Atletism, Inot, Formula 1 si Moto GP, BOX.

  Dupa ce alegem sportul din meniul din stanga paginii, vom putea accesa un desfasurator al tuturor evenimentelor incluse in oferta sportiva curenta incadrate la acel sport, alaturi de cotele aferente pronosticurilor.

  Total Bet – Jocuri virtuale – Bila magica

  bila magica la totalbet

  Daca imaginea de mai sus nu va este familiara, inseamna caa nu ati jucat niciodata Bila Magica, Lucky 6, Super 6, Get’s 6 sau alte variatii ale acestui joc foarte popular. Nu este nicio problema daca acesta este cazul fiindca va vom explica noi ce este acest joc.

  Bila Magica reprezinta un pariu fix pe numere. In practica, in toate agentiile Total Bet se vor desfasura simultan extrageri de numere generate de un software independent si aleator la intervale de 4 minute. Exista un total de 49 de bile, insemnate cu numere de la 1 la 49. Dintre aceste numere, se extrag, unul cate unul, 35 de bile. Primele 5 numere extrase, cele de sus, nu au cote deoarece avem nevoie de 6 numere ca sa putem castiga la acest joc, iar restul numerelor au in dreptul lor cote.

  Pariul simplu presupune alegerea a 6 numere ce vor fi extrase. Pe langa acest tip de pariu maia vem si altele, cum ar fi parierea pe culoarea primei bile extrase, daca prima bila extrasa va fi un numar par sau impar, daca prima bila extrasa va fi un numar mare sau mic.

  La pariul simplu, castigul se calculeaza prin inmultirea mizei de pe bilet cu cota din dreptul ultimei celei de-a 6-a bila dintre cele de pe biletul vostru extrasa. Mai simplu spus, cand va iese ultima bila pe care o asteptati, cota pe care iese se va inmulti cu miza de pe bilet. Daca unul din numerele care v-au iesit cade pe un slot unde exista un trifoi, ce se aseaza aleatoriu la inceputul fiecarei runde, castigul dumneavoastra se dubleaza. Daca 2 numere va pica pe sloturile cu trifoi, atuncic astigul dumneavoastra se va tripla.

  Total Bet – Cati bani poti plasa minim pe un bilet

  In agentiile total bet, miza minima pe care o putem plasa pe bilete este de 2 lei. Castigul maxim pentru bietele plasate pe pariuri sportive cat si pe numere este limitat la 50.000 LEI.

  Total Bet – Cum sa pariezi live la aceasta casa de pariuri

  Da, se pot plasa pariuri live la Total Bet. Pe site-ul agentiei exista o sectiune destinata acestui tip de pariuri.

  pariuri live la totalbet

  Insa, din pacate, aceasta sectiune nu functioneaza mereu. Daca dorim sa plasam pariuri live, va trebui sa fim prezenti intr-o agentie Total Bet. O alta parte care este dezavantajoasa este aceea ca nu putem vedea cotele, trebuind sa comunicam cu operatorul din agentia respectiva pentru a afla informatii despre acestea, un proces ce poate dura chiar si minute datorita cozilor sau altor factori. Cand vine vorba despre pariurile live, cu totii ar trebui sa stim ca aceste cateva minute sunt un lux pe care nu prea ni-l putem permite. In materia pariurilor live, timpul este esential, asa ca daca doriti sa pariati live, va recomandam sa incercati o casa de pariuri online.

  Total Bet – Agentii

  Dupa cum spuneam si anterior, Total Bet este casa de pariuri cu cel mai mare numar de agentii din tara. Ni se pune la dispozitie o lista cu toate acestea pe site-ul lor.

  agentii totalbet

  lista agentii totalbet

  Lisa de agentii culmineaza cu numarul 1915. Am motive sa cred ca in realitate, exista mult mai multe agentii Total Bet deoarece acesta lista s-a oprit la numarul 1915 acum mult timp si tind sa cred ca nu a mai fost actualizata de atunci. E cam ciudat sa ajungi la un numar asa mare de agentii si brusc, dintr-o data, sa nu mai deschizi nici macar una timp de luni intregi de zile.

  Total Bet – Cand sunt deschise agentiile

  Atunci cand vorbim despre programul agentiilor Total Bet lucrurile sunt putin mai delicate. Majoritatea acestor agentii se afla in incinta barurilor, cafenelelor sau alot locatii al caror principal domeniu de activitate este altul. Ele opereaza practic in regim de franciza iar programul lor nu este unul impus de Total Bet. Ele functioneaza dupa programul de functionare ale locului in care isi au sediul. Mai exact, daca o cafenea va inchide la 2:00 dimineata, atunci noi vom avea posibilitatea de a plasa pariuri la Total Bet pana la acea ora. Daca alta va inchide la ora 18:00, pana la acea ora vom putea plasa pariuri. Daca dorim sa stim programul de functionare al unei agentii Total Bet anume, va trebui sa ne interesam in de programul localului in care se afla.

  Cand vine vorba de sarbatorile legale se apica exact acelasi principiu. Agentiile vor functiona la discretia patronilor spatiilor comerciale inc are se afla.

  Total Bet – Site-ul si platforma casei de pariuri

  site-ul totalbet

  Asa arata pagina principala a site-ului agentiei Total Bet. Daca o sa incercat vreodata sa o accesati la adresa totalbet.ro veti da gres. Adresa la care acest site se gaseste este tbet.ro .

  Site-ul este unul destul de simplist si usor de folosit. Adesea am ales sa pariez la aceasta casa de pariuri tocmai datorita simplitatii cu care navigam pe site-ul lor.

  Gasim in stanga oferta sportiva cu sporturile aferente. In dreapta descoperim creatrul de bilete cu care ne vom alcatui biletele inainte sa ajungem in agentiile Total Bet, alaturi de sectiunea de verificare a biletelor si de un banner unde ni se afisaza bonusul curent de la Bila Magica.

  Ne putem crea si un cont pe acest site insa pana acuma nu-mi dau seama de vreun avantaj pe care ar putea sa ni-l aduca acest lucru asa ca ramane la latitudinea voastra daca vreti sa va creati un cotn sau nu la ei.

  Total Bet – Pariuri Online

  La aceasta casa de pariuri vom putea plasa bilete doar prin prezenta noastra in agentiile fizice Total Bet. Ei nu-si desfasoara activitatea in domeniul online.

  Total Bet – Opinia noastra

  Total Bet este o casa de pariuri ce supravietuieste tocmai fiindca nu ridica prea mari pretentii. Ei ofera franciza foarte usor astfel incat oricine isi da interesul putin, sa poata sa-si deschida o agentie.

  Un alt avantaj al acestei case de pariuri este faptul ca pune un mai amre accent decat alte case de pariuri pe mediile rurale, acolo unde competitia este mult mai mica. Daca intr-un satuc, singura casa de pariuri este Total Bet, unde vor paria oamenii? Exact!

  Acum nu oricine pariaza la Total Bet deoarece probabil ca unii oameni se feresc de barurile de colt de bloc ce poate ca nu sunt mereu tocmai primitoare pentru oricine. Dar daca ajungeti sa o faceti, adesea veti fi surprinsi sa descoperiti ocazii de a profita de cote mai bune decat la alte case de pariuri.

  Leave a Comment