TIP&CASH

  Signup Bonus
  TIP&CASH Screenshot
  TIP&CASH

  TIP & CASH – Ce nu stiai despre aceasta casa de pariuri

  TIP & CASH este o casa de pariuri revolutionara ce pune un mare accent pe terminalele lor de pariere amplasate in locatiile grupului de companii NOVOMATIC.

  Site-ul TIP & CASH este diferit de site-urile altor case de pariuri. Aici nu ne putem crea bilete virtuale precum la alte case de pariuri. Vom discuta mai mult despre acest aspect in cele ce urmeaza.

  Daca va place sa pariati in agentii fizice, la case de pariuri offline, dar nu va place sa asteptati pe la cozi la ghisee sau sa interactionati cu personalul, TIP & CASH este exact ceea ce cautati.

  TIP & CASH – Informatii generale

  logo agentie TIP & CASH

  Casa de pariuri TIP & CASH este operata de firma Bet Master S.R.L., cu sediul pe Calea Bucurestilor nr. 275 – 277, Otopeni, Jud. Ilfov, Romania . Aceasta firma apartine grupului de companii NOVOMATIC. Probabil ca multi dintre voi ati auzit acest nume deoarece ei sunt gigantii Europei cand vine vorba de tehnologie in materia jocurilor de noroc. Acestia furnizeaza jocuri electronice pentru cele mai mari cazinouri si case de pariuri, atat in mediul offline, prin sloturile cu jocuri Novomatic, cat si pe platformele online ale acestora.

  Cei de la NOVOMATIC Romania au lansat in luna martie a anului 2015 un concept revolutionar ce presupune o platforma sofisticata si un terminal automat pentru pariuri sportive. Aceste terminale aveau ca scop ridicarea gradului de accesibilitate in segmentul pariurilor sportive. In momentul actual exista peste 600 de astfel de terminale de pariere amplasate in locatiile grupului de companii NOVOMATIC Romania.

  TIP & CASH are licenta pentru Organizarea Jocurilor de Noroc, in domeniul pariuri in cote fixa, cu numarul – RO3222L001331. Seria autorizatiei de exploatare a jocurilor de noroc are numarul  – RO3222X015436.

  TIP & CASH – Verifica-ti biletul online sau la terminale

  verificare bilet la TIP & CASH

  Majoritatea biletelor tiparite in agentiile TIP & CASH vor fi eliberate de terminalele de pariere din aceste locatii. Chiar si asa, cei ce nu se descurca cu un terminal pot recurge la metoda clasica, mergand la ghiseu pentru a plasa pariurile dorite. Indiferent de modul in care biletul a fost tiparit, acesta va avea un cod numeric inscris pe el. Acest cod numeric este special destinat verificarii biletului online. Codul respectiv este format don 3 sectiuni, despartite prin liniute. Noi vom avea nevoie doar de prima serie de numere pentru a verifica biletul online.

  In continuare vom intra pe site-ul celor de la TIP & CASH: https://www.tipandcash.ro/ro. Aici vom vedea chiar pe prima pagina sectiunea denumita “Status bilet”.

  verificarea biletului la TIP & CASH

  Trebuie sa tineti cont de faptul ca acel cod despre care am vorbit mai sus incepe cu litera “B”. Atunci cand verificam biletul, in campul incadrat cu rosu mai sus, litera “B” este implicita iar noi va trebui sa introducem aici doar seria de numere ce urmeaza litera “B”.  Dupa introducerea codului apasam “Verificare bilet” iar o lista cu detaliile legate de bilet ne va aparea.

  bilet verificat la TIP & CASH

  TIP & CASH – Ce bonusuri si promotii ofera aceasta casa de pariuri

  1. PLUS la castig

  Aceasta oferta a fost introdusa la casa de pariuri TIP & CASH incepand cu luna ianuarie a anului 2018. La acel moment si probabil ca si pana in ziua de astazi, aceasta grila este una dintre cele mai avantajoase, daca nu chiar cea mai avantajoasa,  comparand-o cu cea de la alte case de pariri.

  Grila PLUS la castig intra in vigoare atunci cand pariem bilete la terminalele sau casieriile TIP & CASH ce au minim 6 evenimente pe ele. Toate evenimentele de pe bilet trebuie sa aiba cota minima de 1.25 pentru a se putea califica la aceasta oferta.

  In functie de numarul de evenimente plasat pe bilet, castigul nostru ca creste procentual si proportional dupa cum urmeaza:

  – la 6 evenimente pariate – castig marit cu 5%

  – la 7 evenimente pariate – castig marit cu 10%

  – la 8 evenimente pariate – castig marit cu 15%

  – la 9 evenimente pariate – castig marit cu 20%

  – la 10 evenimente pariate – castig marit cu 25%

  – la 11 evenimente pariate – castig marit cu 30%

  – la 12 evenimente pariate – castig marit cu 35%

  – la 13 evenimente pariate – castig marit cu 40%

  – la 14 evenimente pariate – castig marit cu 45%

  – la 15 evenimente pariate – castig marit cu 50%

  – la 16 evenimente pariate – castig marit cu 60%

  – la 17 evenimente pariate – castig marit cu 70%

  – la 18 evenimente pariate – castig marit cu 80%

  – la 19 evenimente pariate – castig marit cu 90%

  – la 20+ evenimente pariate – castig marit cu 100%

  1. 0% TAXE

  La TIP & CASH nu exista taxe de administrare. Ati observat cum la unele case de pariuri pariati, spre exemplu 100 de lei, pe o cota de 3.00 iar castigul nu este 300 de lei ci unul mai mic? Asta pentru ca pariul dumneavoastra efectiv este mai mic, in urma aplicarii taxei de administrare pe bilet. Atunci cand pariem la cei de la TIP & CASH scapam de acest inconvenient deoarece aici nu se percep astfel de taxe. Intreaga suma pe care o pariati va ajunge pe bilet drept miza.

  TIP & CASH – Unde putem gasi oferta sportiva

  oferta sportiva la TIP & CASH

  La cei de la TIP & CASH ne putem bucura de toate sporturile noastre preferate. Aici putem paria pe fotbal, tenis, baschet, handbal, baseball si alte sporturi populare. Daca aveti preferinte diferite, poate veti fi bucurosi sa stiti ca aici gasim si sporturi mai putin frecventate de pariori, sporturi precum: Curling, Bandy, Tenis de masa sau Darts.

  Ce este diferit la agentia TIP & CASH, fata de alte case de pariuri este ca acestia nu au o oferta sportiva digitala, de unde sa ne alcatuim biletele virtuale online. Acest lucru reprezinta un dezavantaj, in opinia noastra.

  lista evenimentelor TIP & CASH

  Exista totusi posibilitatea de a vedea oferta sportiva a agentiei, asa cum este ea tiparita pentru a fi afisata in agentii. Ea este prestabilita din seara precedenta. Cotele ce se regasesc in aceasta lista se pot schimba in proportii mai mici sau mai mari din momentul publicarii listei si pana la parierea biletului propriu-zis.

  oferta pariuri TIP & CASH

  TIP & CASH – Cum sa plasezi pariuri live

  La TIP & CASH se pot plasa pariuri live atata timp cat suntem in agentii, in apropierea unui terminal sau ghiseu. Oferta live nu este prezenta pe site, deci nu avem cum sa vedem cotele evenimentelor live decat atunci cand mergem in fata unui terminal si intram in sectiunea de pariuri live. Aceasta solutie este ceva mai avantajoasa fata de pariatul live la casele offline clasice. Din momentul in care am ajuns la un terminal, putem plasa pariurile live in cateva secunde, fata a sta la cozi si fara a interactiona cu operatorii.

  pariuri live la TIP & CASH

  TIP & CASH – Jocuri Virtuale in agentii

  jocuri virtuale la TIP & CASH

  La TIP & CASH avem o serie de jocuri pe care putem paria. Acestea sunt dintre cele mai clasice dar si unele mai putin obisnuite. Putem paria pe clasicele curse de caini dar si pe cele de cai. La TIP & CASH, iubitorii de viteza pot paria pe Curse de Motociclete, Kart-uri sau Speedway. Daca ati crezut ca lista se termina, va inselati, ea continua cu Keno pentru iubitorii de loterii. Cei ce vor sa simta atmosfera unui Casino au ocazia sa isi plaseze bani la Poker sau chiar la Ruleta. Ultimele de pe lista sunt si cele mai interesante jocuri virtuale. Forbal Liga si Fotbal Cupa, meciuri de fortbal virtuale ce se desfasoara la intervale scurte de timp, pe care putem paria bani in agentiile TIP & CASH.

  TIP & CASH – Agentii in Romania

  locatii si agentii TIP & CASH

  Actualmente exista peste 600 de terminale de pariere TIP & CASH ce se gasesc fie in agentiile proprii, fie in cazinouri sau alte locuri in care se desfasoara jocuri de noroc. Acestea vor fi cel mai des intalnite cazinourile marca Admiral, cazinou cu care acestia sunt parteneri.

  TIP & CASH – Programul de functionare al agentiilor si terminalelor

  Programul agentiilor TIP & CASH este:

  Luni – 10:00 – 22:00

  Marti – 10:00 – 22:00

  Miercuri – 10:00 – 22:00

  Joi – 10:00 – 22:00

  Vineri – 10:00 – 22:00

  Sambata – 10:00 – 22:00

  Duminica – 10:00 – 22:00

  Acesta este programul agentiilor proprii TIP & CASH. Daca tinem cont de faptul ca multe terminale ale acestei case se afla in cazinorile Admiral care de obicei au program non-stop, atunci putem spune ca TIP & CASH este una dintre putinele case de pariuri offline la care poti paria 24h/24h, atata timp cat stim unde sunt terminalele din locatiile care activeaza non-stop.

  Programul de sarbatori al agentiei TIP & CASH este unul variabil. El poate fi diferit, in functie de locatia in care se afla terminalul TIP & CASH la care doriti sa pariati. Daca exista cazinouri ce vor fi deschise si in zilele de sarbatoare, atunci cand agentiile vor fi inchise, atunci puteti plasa la terminalele prezente in incinta acestora.

  TIP & CASH – Site-ul si platforma casei de pariuri

  site-ul TIP & CASH

  Site-ul casei de pariuri sportive TIP & CASH este https://www.tipandcash.ro/ro. El este diferit de cel al altor case de pariuri. Aici, pe site-ul TIP & CASH nu avem posibilitatea de a ne crea bilete virtuale pe care sa le plasam mai tarziu in agentii doar prin intermediul unui cod.

  Site-ul TIP & CASH nu are o sectiune unde sa vedem cotele evenimentelor live din oferta lor de pariere, precum n-au nici o lista digitala a ofertei de pariere simpla. Ea trebuie descarcata intr-un format pdf, fiind exact acelasi format precum cel ce este printat si afisat pe pereti in agentiile proprii.

  Pe site-ul acestora gasim o sectiune denumita “ONLINE” unde ati putea crede ca putem intra pentru a paria online la TIP & CASH, insa acest link ne va trimite catre site-ul Admiral, firma partenera, acolo unde intr-adevar se poate paria online.

  TIP & CASH – Pro si Contra

  Avantaje la TIP & CASH:

  – terminale de pariere cu program non-stop

  – taxe de administrare 0%

  – sistemul lor faciliteaza parierea eficienta si rapida

  – optiune de payback inainte de inceperea evenimentelor

  Dezavantaje TIP & CASH:

  – putine bonusuri chiar si pentru o casa de pariuri offline

  – nu putem crea bilete virtuale de pe site-ul acestora

  TIP & CASH – Opinia noastra

  TIP & CASH a revolutionat intr-o oarecare masura lumea pariurilor sportive in Romania. Tot mai multe case de pariuri adopta acest sistem, prin introducerea terminalelor de pariere in agentiile lor.

  Este o placere sa te jocu cu terminalele celor de la TIP & CASH, ele dandu-ti impresia ca esti pe o platforma de pariere online. Acestea sunt foarte usor de folosit iar in cazul in care nu va descurcati, puteti apela oricand la personalul prezent in agentie / cazinou.

  Aceasta casa de pariuri este o solutie buna atunci cand doriti sa plasati bilete tarziu in noapte, fara a depune bani online. Astfel puteti cauta o locatie TIP & CASH care activeaza non-stop si sa va plasati biletele.

  Leave a Comment