SportBet

  Signup Bonus
  SportBet Screenshot
  SportBet

  Sportbet – Informatii interesante despre casa de pariuri

  La casa de pariuri Sportbet clientii au posibilitatea de a plasa pariuri pre meci cat si pariuri live atata timp cat sunt prezenti in agentiile lor stradale.

  Aici puteti beneficia de promotii precum 100% bonus la 25-30 evenimente pariate pe bilet, Bonus Chalenge 200 sau Pariul Challenge (Pariu Sansa).

  La Sportbet Challenge ne putem bucura de jocurile din agentii precum Cursele de Caini sau Kino care au jackpoturi globale.

  Sportbet – Informatii despre agentie si licenta de pariere

  logo sportbet

  Persoana juridica de drept roman din spatele casei de pariuri Sportbet poarta numele de S.C. GIOLAND SPORT S.R.L. Sediul acestora se afla in Năvodari, Str. Constantei, (tronson B, spatiu comercial, sala nr. 1, camera nr.2) bloc C2,etaj parter, Judeţul Constanţa.

  Licenta de organizare de jocuri de noroc eliberata de Oficiul National al Jocurilor de Noroc are numarul L1172138F000687.

  Un alt lucru interesant despre aceasta casa de pariuri sportive este faptul ca ea este detinuta de un sportiv, si anume, handbalistul Rudi Stanescu. Acesta a inceput afacerea in 2010 iar pana in anul 2017 detinea deja 70 de agentii Sportbet Challenge.

  Un aspect de mentionat este faptul ca, de-a lungul timpului, echipele la care acest jucator a activat au fost scoase din oferta de pariere a casei de pariuri pentru a nu exista discutii sau acuzatii nefondate referitoare la blaturi sau alte ilegalitati.

  Sportbet – Procesul de verificare al biletului

   

  Verificarea biletelor nu putea fi mai simpla decat este in ziua de astazi. Acum nu mai suntem nevoiti sa cautam fiecare eveniment in parte pe site-urile de rezultate sportive sau sa mergem cu biletele pana in agentii pentru a putea fi scanate si astfel operatorii sa ne zica daca acesta este castigator sau nu.

  In ziua de astazi biletele tiparite in agentii au coduri unice inscrise pe acestea cu ajutorul carora jucatorii isi pot verifica singuri biletele. Acest cod se afla in partea de jos a biletului, chiar sub codul de bare, cum se poate observa si in imaginea de mai jos.

  verificare bilet la sportbet

  Dupa identificarea codului de pe bilet vom intra pe internet si vom naviga la site-ul casei de pariuri Sportbet Challenge: www.sportbetchallenge.ro.

  verificare bilet la sportbet

  Pe pagina principala a site-ului, vom gasi o sectiune denumita “VERIFICARE BILET”. Tot ceea ce trebuie sa facem acum este sa introducem codul de pe bilet in acest loc. Dupa introducere, veti vedea o replica a biletului dumneavoastra cu fiecare eveniment in parte marcat ca si castigator sau pierzator.

  Sportbet – Bonusuri si promotii de care poti profita

  1. Grila bonusare pentru evenimente multiple

  Atunci cand plasam bilete la Sportbet ne putem bucura de un bonus foarte interesant. Biletele castigatoare ce au pe ele de la 3 evenimente in sus se vor bucura de un bonus ce va creste proportional cu numarul de evenimente in sus. Singura conditie pentru ca biletul sa se califice pentru aceasta promotie este ca fiecare eveniment individual sa aiba o cota minima de 1.25. Bonusul variaza in functie de numarul de evenimente dupa cum urmeaza:

  – 3-6 evenimente – procent bonus: 5%

  – 7 evenimente – procent bonus: 10%

  – 8 evenimente – procent bonus: 15%

  – 9 evenimente – procent bonus: 20%

  – 10 evenimente – procent bonus: 25%

  – 11 evenimente – procent bonus: 30%

  – 12 evenimente – procent bonus: 35%

  – 13 evenimente – procent bonus: 40%

  – 14 evenimente – procent bonus: 45%

  – 15 evenimente – procent bonus: 50%

  – 16 evenimente – procent bonus: 55%

  – 17 evenimente – procent bonus: 60%

  – 18 evenimente – procent bonus: 65%

  – 19 evenimente – procent bonus: 70%

  – 20 evenimente – procent bonus: 75%

  – 21 evenimente – procent bonus: 80%

  – 22 evenimente – procent bonus: 85%

  – 23 evenimente – procent bonus: 90%

  – 24 evenimente – procent bonus: 95%

  – 25-30 evenimente – procent bonus: 100%

  1. Bonus Challenge 200

  Daca plasati la Sportbet Challenge un bilet ce depaseste cota 200 si doar un eveniment se dovedeste a fi pierzator, atunci veti castiga de 10 ori miza plasata pe bilet. Pentru a se califica la aceasta promotie, fiecare eveniment de pe bilet trebuie sa aiba o cota individuala maxima de 9.90. In cazul in care un bilet se califica atat pentru Bonus Challenge 200 cat si pentru Pariul Challenge, se va acorda bonusul aferent Pariului Challenge.

  1. Pariul Challenge

  Acesasta promotie priveste biletele simple cu evenimente multiple. Daca pe un bilet avem minim 11 evenimente, toate la cote de minim 1.25 si pierdem un singur eveniment de pe bilet, primim 15% din castigul eventual recalculat, impartit la cota evenimentului pierdut.

  Sportbet – Sporturi si tipuri de pariuri

  oferta sportiva la sportbet

  Oferta sportiva de la Sportbet cuprinde sporturi populare precum Fotbal, Tenis, Baschet, Hochei, Handbal sau Baseball pana la sporturi mai putin populare precum Sah sau Volei pe plaja.

  tipuri de pariuri la sportbet

  Mergand in dreptul unei competitii sportive, gasim butonul  + “x” tipuri de pariuri. Odata ce apasam acest buton, vom putea vedea toate tipurile de pariuri pe care le putem plasa pe evenimentele respective.

  bilet virtual la sportbet

  Facand click pe cotele evenimentelor pe care vrem sa pariem ne putem crea biletele virtuale. Creatorul de bilete apare in partea dreapta a paginii Sportbet. Dupa selectarea tuturor evenimentelor, introducem miza dortita, apasam “Tipareste” si astfel generam un bilet virtual. Acest bilet are un cod pe care noi trebuie sa-l notam si sa ne prezentam cu el intr-o agentie Sportbet pentru a ne tipari biletul.

  Sportbet – Pariuri live in agentii

  pariuri live la sportbet

  Dupa cum am mai specificat si anterior, la Sportbet se pot plasa pariuri live. Pe site-ul acestora gasim in bara de sus optiunea “Pariuri Live” ce ne va trimite la o pagina asemanatoare cu cea de mai sus. Aici putem gasi toate evenimentele din oferta de pariuri sportive live si astfel sa urmarim schimbarea cotelor evenimentelor pe care vrem sa le plasam pe bilet inainte de a merge la ghisee pentru a le inregistra.

  Sportbet se numara printre putinele case de pariuri offline ce ofera o astfel de pagina de evenimente live de unde clientii se pot informa despre evenimente. La alte case de pariuri clientii sunt nevoiti sa mearga sa intrebe direct in agentii, la ghisee, despre evenimentele live si ce cote au acestea.

  Sportbet – Jocuri virtuale si loterii internationale

  1. Loto la Sportbet

  loto la sportbet

  Pentru a putea vedea oferta de loterii internationale de la aceasta casa de pariuri va trebui sa intram pe site-ul casei si sa navigam la sectiunea “PARIURI PE NUMERE”.

  Aici vom vedea toate loteriile disponibile in oferta de pariere. Facand click pe o anumita loterie, ne vot aparea toate bilele pe care putem paria. Selectand bilele dorite, acestea vor aparea pe creatorul de bilete virtuale din dreapta paginii. Aici vom completa miza dupa selectarea evenimentelor si vom tipari biletele virtuale pe care sa le plasam mai tarziu in agentii.

  1. Curse de caini la Sportbet

  curse de caini la sportbet

  Pariurile pe cursele de caini sunt acele tipuri de pariuri pe care le plasam pe curse preinregistrate transmise simultan in toate agentiile Sportbet. Aceste curse sunt generate de un soft independent la care casa de pariuri nu are acces, pentru a inlatura orice urma de dubii legate de ilegalitati.

  Cursele de desfasoara la intervale de 5 minute pe tot parcursul programului de lucru al agentiei.

  1. KENO

  keno la sportbet

  Keno este un alt joc virtual ce se desfasoara pe ecranele amplasate in agentiile Sportbet. Acest joc este unul de tip loterie 20/80. Adica dintr-un total de 80 de numere se vor extrage 20. Suma minima ce poate fi pariata la acest joc este de 1 leu iar suma maxima este de 500 de lei. Jucatorul poate plasa mai multe bilete pe aceeasi runda dar nu mai mult de 10. Acesta nu este un pariu la care castigam doar daca am indicat corect toate numerele ci putem castiga si daca am indicat mai putine dintre acestea.

  Sportbet – Cat poti plasa minim pe un bilet

  Miza minima la aceasta casa de pariuri sportive este de doar 1 leu. Suma maxima ce poate fi castigata pe un singur bilet de pariere este de 100.000 RON.

  Sportbet – Programul agentiilor

  Programul agentiilor casei de pariuri Sportbet este de 12 ore pe zi, zi de zi:

  Luni – 10:00 – 22:00

  Marti – 10:00 – 22:00

  Miercuri – 10:00 – 22:00

  Joi – 10:00 – 22:00

  Vineri – 10:00 – 22:00

  Sambata – 10:00 – 22:00

  Duminica – 10:00 – 22:00

  Sportbet – Site-ul si platforma casei de pariuri

  site-ul sportbet

  Site-ul celor de la Sportbet pare sa functioneze foarte bine, fata de alte site-uri ale caselor de pariuri mai micute care tind sa aiba probleme cu unele din sectiunile lor. Singurul dezavantaj al acestui site este ca nu are o sectiune in care sa fie mentionate agentiile Sportbet Challenge alaturi de adresele lor pentru a putea cunoaste un numar exact al acestora.

  Sectiunile de verificare a biletelor si de creare de bilete virtuale se afla in partea dreapta a paginii ca si la majoritatea caselor de pariuri, loc in case sunt foarte vizibile.

  Din meniul superior al paginii principale putem naviga cu usurinta la orice sectiuni dorim: pariuri sportive, pariuri live, pariuri pe numere (loto), pagina de rezultate, curse de caini sau pagina cu informatii despre bonusurile oferite de acestia.

  Sportbet – Pariuri online

  Casa de pariuri Sportbet Challenge accepta pariuri doar in cadrul agentiilor lor stradale. Pana in acest moment, ei nu au facut trecerea la o platforma online optimizata pentru acceptarea pariurilor online. Pe viitor ne-ar placea sa vedem o astfel de transformare din partea acestei case de pariuri.

  Sportbet – Opinia noastra

  Sportbet este o casa de pariuri de care se pot bucura in mare parte pariorii din sud-est-ul tarii deoarece agentiile acestora se afla in mare parte in Dobrogea. Orasul Navodari este locul unde aceasta agentie a luat nastere, iar multe dintre locatii se afla in Constanta, orasul vecin.

  Bonusul pentru bilete cu evenimente multiple a fost modificat de curand, devenind mai generos, ceea ce ar trebui sa bucure pe multi dintre fanii acestei agentii.

  Putem conclude ca Sportbet este o casa de pariuri ce activeaza de ceva timp pe piata si este destul de decenta, care incearca sa satisfaca nevoile clientilor ei.

   

  Leave a Comment