Smart Bet

  Signup Bonus
  Smart Bet Screenshot
  Smart Bet

  Smart Bet – TOP 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre aceasta casa de pariuri

  Nu exista o lista a tuturor agentiilor Smart Bet, asadar nu se poate spune cu exactitate cat de raspandita este aceasta casa de pariuri.

  Aceasta are bonusuri interesante printre care si un bonus cumulativ pentru evenimente multiple ce ne poate creste castigul cu pana la 65%.

  Smart Bet se numara printre putinele case de pariuri offline ce are o sectiune pe site unde putem vedea evenimentele pe care putem paria live in agentii. La majoritatea caselor de pariuri offline aceasta sectiune este inexistenta sau pur si simplu nu functioneaza.

  Smart Bet – Cine este aceasta casa de pariuri?

  smartbet logo

  Smart Bet este o casa de pariuri ce-si desfasoara activitatea in mediul offline. Aici nu se poate paria online, deci daca doriti sa plasati un bilet la aceasta casa de pariuri va trebui sa ba deplasati pana la una din agentiile stradale Smart Bet.

  S.C. SMART BET S.R.L este firma ce detine aceasta casa de pariuri si este inregistrata la Registrul Comertului inca din anul 2013. In toata aceasta perioada de timp, casa de pariuri nu a reusit sa se dezvolte atat de tare precum competitorii sai, ramanand doar cu cateva agentii pe teritoriul Romaniei.

  Ea si-a reinnoit licenta oferita Oficiul National pentru Jocuri de Noroc prin intermediul deciziei nr. 225, in data de 14.02.2019. Aceasta licenta in baza careia functioneaza casa de pariuri are numarul RO3124L000921.

  Smart Bet – Cum vezi daca biletul tau este castigator

  verificare bilet smartbet

  Cam asa arata un bilet tiparit in agentiile Smart Bet. Acesta este un bilet vechi, de prin anul 2016, insa nu am putut gasi ceva mai recent. Chiar si asa presupunem ca formatul acestora a ramas identic.

  Dupa cum se poate vedea in poza de mai sus, cea cu biletul, acesta are un cod incadrat cu rosu in partea de sus. Acest cod este unic si prin intermediul lui se realizeaza verificarea biletului la casa de pariuri Smart Bet. Datorita faptului ca biletul este unul vechi, acel cod nu mai este valabil pentru verificare si astfel nu va putem arata o imagine cu modul in care trebuie sa arate un bilet in momentul in care il verificam. Dar in cazul in care aveti un bilet recent de la casa de pariuri Smart Bet si doriti sa-l verificati va trebui sa identificati acest cod pe bilet si sa intrati pe site-ul casei de pariuri, http://www.smart-bet.ro.

  verificare bilet la smartbet

  Aici vom gasi in partea de sus a site-ului campul denumit “Verificare Bilet”. Codul despre care am vorbit mai sus va trebui introdus aici pentru a finaliza procesul de verificare si a afla daca ati castigat suma inscrisa pe bilet sau nu.

  Daca nu aveti biletul pariat dar stiti ce evenimente ati plasat pe acesta, puteti sa verificati deznodamantul lor si pe site-urile de rezultate sportive sau chiar pe site-ul casei Smart Bet, in sectiunea de “REZULTATE”.

  Smart Bet – Toate bonusurile si promotiile casei de pariuri

  Bonusurile la Smart Bet nu lasa de dorit. Acestea sunt numeroase si reprezinta reale oportunitati pentru pariori de a castiga mai multi bani. Desi poate ca nu sunt la fel de generoase ca si la alte case de pariuri, pentru cei ce pariaza la Smart Bet vom vorbi putin despre acestea pentru a vi le aduce la cunostinta.

  1. Grila Smart Bonus

  Bonusul acesta se activeaza in momentul in care ati pariat cel putin 5 evenimente. Fiecare eveniment pariat va trebui sa aiba o cota de 1.20 sau mai mare. O conditie foarte importanta de luat in calcul este ca maxim jumatate din evenimentele de pe bilet sa fie de tipul rezultat final, pauza sau final sau sansa dubla.

  Cu cat vom paria mai multe evenimente pe bilet, bonusul va creste considerabil pana la un maxim de 65% dupa cum urmeaza:

  – 5 evenimente iti aduc un bonus de 5%

  – 6 evenimente iti aduc un bonus de 10%

  – 7 evenimente iti aduc un bonus de 10%

  – 8 evenimente iti aduc un bonus de 15%

  – 9 evenimente iti aduc un bonus de 20%

  – 10 evenimente iti aduc un bonus de 25%

  – 11 evenimente iti aduc un bonus de 25%

  – 12 evenimente iti aduc un bonus de 30%

  – 13 evenimente iti aduc un bonus de 30%

  – 14 evenimente iti aduc un bonus de 35%

  – 15 evenimente iti aduc un bonus de 40%

  – 16 evenimente iti aduc un bonus de 50%

  – 17 – 20 evenimente iti aduc un bonus de 55%

  – 21 – 25 evenimente iti aduc un bonus de 60%

  – 26 – 30 evenimente iti aduc un bonus de 65%

  1. Bonusul Smart 200

  Daca un bilet simplu, cu mai multe evenimente, are o cota mai mare sau egala cu 200 iar evenimentele de pe el au cote mai mici sau egale cu 10, el se califica pentru Bonusul Smart 200.

  In cazul in care de pe acest bilet pierdem doar un eveniment, nu trebuie sa fim descurajati. Smart Bet ne va valida biletul ca si castigator, returnandu-ne de 10 ori miza.

  Daca un bilet este eligibil pentru Bonusul Smart 200 dar si pentru bonusul Pariu Sansa, se va acorda bonusul care are o valoare mai mare.

  1. Pariul Sansa

  Ati pariat 11 sau mai multe evenimente pe bilet, toate la cote de minim 1.30 si v-a scos un meci? Nu-i nicio problema, ati castigat! Daca biletul dumneavoastra indeplineste aceste conditii, veti primi 15% din castigul de pe bilet dupa ce se imparte la cota evenimentului pe care l-ati pierdut.

  1. Bonusul Smart Cota

  Acest bonus presupune o selectie zilnica de evenimente la cote marite. Pe aceste bilete putem plasa doar pariuri de tip 1, x, 2, 1x, x2 sau 12. Ele se pot paria pe bilete simple sau combinate si putem alege mai multe meciuri din cadrul acestei promotii pentru a le plasa pe un singur bilet.

  1. Bonusul Smart Extra (+5)

  La aceasta promotie se vor stabili evenimente carora li se vor acorda cote speciale pe care putem paria doar 1, x, 2, 1x, x2 sau 12. Spre deosebire de promotia anterioara, Smart Cota, din aceasta categorie putem selecta doar un eveniment ca a-l plasam pe bilet si el va trebui combinat cu alte 5 evenimente din oferta sportiva standard sau chiar din Smart Cota.

  Smart Bet – Sporturi si tipuri de pariuri

  oferta sportiva smartbet

  Oferta Smart Bet cuprinde un numar decent de sporturi. Atunci cand facem click pe butonul alege sportul pentru a naviga la competitiile sportive dorite putem observa ca printre acestea se afla si categoriile de evenimente apartinand promotiilor Smart Cota si Smart Extra.

  Navigarea la evenimentul dorit se poate face si cu ajutorul optiunii de cautare ce se afla in partea dreapta sus. Doar scrieti in acest camp numele competitiei sau al echiper/jucatorului pe care-l cautati si veti fi dusi la evenimentul respectiv.

  tipuri de pariuri la smartbet

  Tipurile de pariuri sunt si ele destul de generoase si variaza in functie de importanta evenimentelor. Pe langa tipurile standard de pariuri pe care le vedeti listate in imaginea de mai sus, unele meciuri pot avea pariuri speciale. Aceste evenimente au, dupa cum se vede si la cele 2 meciuri de mai sus, in dreptul lor, un buton denumit “Speciale”. Acesta va deschide o lsita noua de pariuri de tipul marcatori, total cornere, total cartonase galbene, total cartonase rosii, penaltyuri, etc.

  Smart Bet – Alte tipuri de pariuri : loto, curse de caini, Smart 6, Kino

  1. Loto la Smart Bet

  loto la smartbet

  Oferta loteriilor internationale nu este printre cele mai generoase. Pe tot parcursul zilei avem in desfasurare loterii precum Polonia Keno 20/70, Grecia Kino 20/80, Win For Life – 10/20, Italia Keno 20/90 si Slovacia Keno 20/80. Abia pe seala mai apar si alte loterii precum Euro Millions – 5/50, Franta Keno – 20/70, Spania Bono – 6/49, Polonia Multi Multi – 20/80, Finlanda Keno – 20/70, Arizona Fantasy5 – 5/41, Canada Atlantic Bucko – 5/41, Colorado Cash5 – 5/32, Connecticut Classic Lotto – 6/44, USA Mega Millions – 5/70 si multe altele.

  Oferta loteriilor la Smart Bet este limitata la alegerea a doar 8 numere maxim, la loteriile care permit acest lucru, asadar cea mai mare cota posibila este de 100.000.

  1. Curse de caini

  curse de caini la smartbet

  Cursele de caini sunt nelipsite si de la Smart Bet. Cursele sunt preinregistrate, adica sunt filmari ale unor curse ce au avut loc in trecut. Acestea se difuzeaza pe ecrane fara a fi specificate locul, data sau alte detalii ale cursei. Rundele sunt identificate doar printr-un numar alocat. Software-ul care genereaza cursele este unul total independent iar orhanizatorul de pariuri nu are acces la acesta.

  Cursele de caini se redau la intervale de 5 minute, dintre care 4 minute sunt alocate afisarii cotelor pe ecran, 40 de secunde fiind durata cursei propriu-zise iar timp de 20 de secunde ni se vor afisa castigatorii cursei. Tipurile de pariuri acceptate sunt insa cele clasice: pariu winner, pariul oerfecta, pariul trifecta, pariul combinat, pariul pe caine MIC/MARE, pariul pe caine PAR/IMPAR.

  1. Smart 6

  smart 6 la smartbet

  Smart 6 este un pariu pe numere in cota fixa pe evenimente virtuale de tipul loteriilor. Aceste evenimente se desfasoara la intervale de 5 minute, simultan, in toate agentiile Smart Bet.

  La acest joc se extrag 35 de numere dintr-un total de 49. Castigul de pe bilete se calculeaza inmultind miza de pe bilet cu cota din dretul ultimului numar care ne-a iesit, in cazul in care toate 6 au fost extrase.

  Acest joc cat si cursele de caini beneficiaza de jackpoturi globale ce ating sume de ordinul sutelor de lei. Ele pot fi castigate daca codurile bonus de pe bilet coincid cu cele de pe ecran. Bonusul poate fi castigat chiar daca biletul este pierzator.

  1. Kino

  kino la smartbet

  In toate agentiile Smart Bet sunt afisate concomitent aceleasi runde ale acestui joc. Ele se desfasoara la intervale de 3 minute. Acest joc este de tip loterie, unde se extrag 20 de numere dintr-un total de 80. Jucatorii aud reptul de a paria maximum 10 numere, atingand o cota maxima de 5000.

  Grila de calculare a castigurilor este urmatoarea:

   

   

   

   

   

   

  Numere

  Castigatoare

  Numere pariate

  12345678910
  01112
  13.51
  28311
  33010322
  4602015452
  5150602015105
  650080502520
  71000200150100
  8180020001000
  930003000
  105000

   

  La Kino putem castiga chiar si atunci cand pierdem. Daca pariem 7,8 sau 9 numere pe bilet si nici macar un numar nu este castigator, vom primi miza inapoi. Daca am pariat 10 numere pe un bilet si nici un numar nu este extras, vom primi de doua ori miza inapoi.

  Smart Bet – Cum sa pariezi live in agentii

  pariuri live la smartbet

  Dupa cum am mai spus, Smart Bet este printre putinele case de pariuri offline care au o categorie functionala de pariuri live, un loc unde clientii lor se pot uita pentru a-si alege evenimentele pe care vor sa parieze si astfel sa vada cotele aferente pronosticurilor. Aceste evenimente live, afisate, sunt doar de ordin informativ deoarece nu putem face click pe ele pentru a le adauga pe un bilet virtual. Aici intram doar ca sa verificam schimbarile de cote inainte sa cerem efectuarea pariului la ghiseele agentiilor Smart Bet.

  Parierea este conditionata de prezenta noastra in aceste agentii deoarece la Smart Bet nu se accepta pariuri online.

  Smart Bet – Agentii

  Pe site-ul casei de pariuri Smart Bet exista o sectiune denumita “Agentii” pe care daca vom apasa, nu se va intampla absolut nimic. Asadar, o lista cu agentiile Smart Bet nu ar fi disponibila. Insa, daca la sfarsitul adresei site-ului adaugam “/agentii” vom fi trimisi la o pagina ce inca este in lucru dar care enumara cateva sedii, aflate in municipiul Bucuresti.

  agentii smartbet

  Smart Bet – Cand este deschis

  Nu exista informatii despre programul pe care il au agentiile Smart Bet. Ce e cert este ca acesta ar trebui sa fie asemanator cu cel al altor agentii care este de la orele 10:00 la orele 22:00. Acest lucru ar fi valabil doar pentru agentiile proprii ci nu si pentru cele in franciza care au dreptul de a-si seta programul dupa bunul plac.

  Smart Bet – Site-ul si platforma casei de pariuri

  site-ul smartbet

  www.smart-bet.ro este un alt site pe care am avea posibilitatea sa ne logam daca am putea sa ne inregistram un cont, ceea ce este imposibil. Dupa completarea formularului de inscriere apasam pe butonul “Creeaza cont” si nimic nu se intampla. Pe acest site nu functioneaza nici sectiunea destinata Agentiilor unde ar fi trebui sa gasim o lista completa a acestora.

  Facand abstractie de dezavantajele mentionate mai sus, site-ul este unul destul de bine cosntruit. Ce este diferit la acesta fata de alte case de pariuri este ca vom gasi campul de verificare bilet in partea de sus-centru a paginii iar creatorul de bilete se afla in partea de jos a paginii ci nu in partea dreapta.

  bilet virtual la smartbet

  Aceasta este unealta care ne salveaza timpul petrecut in agentii rasfoind prin oferta sportiva tiparita de acolo, ceea ce ar lua minute bune.

  Smart Bet – Opinia noastra

  Smart Bet este o casa de pariuri la care nu multi pariori ar avea acces dar pentru cei ce pariaza acolo, intelegem de ce ar face-o. Bonusurile sunt decente desi grila de bonusare pentru evenimente multiple ar putea fi crescuta pana la 100%.

  Site-ul acestora este unul usor de folosit iar faptul ca aici putem vedea oferta de pariuri live constituie un avantaj pentru cei ce pariaza live in agentii si nu au trecut inca la o platforma de pariuri online.

   

   

  Leave a Comment