SenatorBet

  Signup Bonus
  SenatorBet Screenshot
  SenatorBet

  SenatorBet – Ce nu stiai despre aceasta casa de pariuri

  Casa de pariuri SenatorBet nu este tocmai cea mai populara casa de pariuri si probabil ca multi dintre voi nici macar n-ati auzit vreodata de ea. Acest lucru se datoreaza faptului ca in momentul de fata exista doar 4 agentii SenatorBet dintre care una este si cea principala, proprie, in Pitesti.

  Ofertele de la SenatorBet sunt destul de decente, printre ele numaranduse bonusul cumulativ la pariuri cu evenimente multiple, pariul sansa si evenimentele carora li se ofera cote marite in cadrul promotiilor TOP COTA, TOP EXTRA COTA (+5) sau FOTBAL TOP 6.

  La SenatorBet gasim destul de multe jocuri virtuale: TOP 6, ROULETTE, KENO si CURSE DE CAINI. Trei dintre aceste jocuri, exceptand cursele de caini, au jackpoturi.

  SenatorBet – Informatii generale

  logo senatorbet

  SenatorBet este o casa de pariuri ce a luat nastere in Pitesti, Romania. Ea este detinuta de firma  SC TOP CLUB GAMES SRL, cu sediul pe str. Trivale nr. 14 , Pitesti, jud. Arges.

  Licenta de organizare a jocurilor de noroc a celor de la SenatorBet are numarul RO3030L001340 iar acestia sunt dispusi sa o imparta cu oricine doreste sa-si deschida o agentie SenatorBet in franciza.

  Desi este o casa de pariuri micuta, pentru cei ce au acces la aceasta, ea poate reprezenta o adevarata oportunitate prin intermediul promotiilor lor si cotelor marite la diferite evenimente.

  Site-ul casei de pariuri SenatorBet este http://www.sbet.ro .

  SenatorBet – Afla daca biletul e castigator

  verificare bilet senatorbet

  In imaginea de mai sus puteti vedea cam cum ar trebui sa arate un bilet plasat in agentiile SenatorBet. Sub codul de bare, puteti observa, incadrat intr-un chenar rosu un cod de verificare online.

  Pentru a verifica un bilet la SenatorBet vom avea nevoie de codul de pe acesta. Dupa ce l-am identificat vom intra pe www.sbet.ro. Aici vom cauta locul in care trebuie sa introducem acest cod.

  verificare bilet la senatorbet

  El se va afla in partea dreapta-sus , sub campurile unde se introduc datele necesare autentificarii. Introducem codul in acest camp si apasam Enter sau de butonul Verifica.

  bilet verificat la senatorbet

  Dupa completarea acestor pasi vom vedea daca am castigat biletul sau nu. Un bilet asemanator cu cel e mai sus va aparea unde vor fi listate toate evenimentele de pe biletul pe care-l verificam. Daca la Status bilet scrie Bilet castigator, inseamna ca puteti merge sa ridicati banii din agentie.

  Ca orice casa de pariuri, si SenatorBet are o sectiune de rezultate. Si aici putem sa ne verificam biletele daca dorims a cautam fiecare eveniment in parte si sa-i vedem deznodamantul.

  SenatorBet – Ce bonusuri ofera acestia

  La cat de mica este casa de pariuri SenatorBet nu ne-am fi asteptat sa vedem foarte multe bonusuri din partea acestora. Dar din fericire pentru clientii lor acestea exista si le vom enumera si noi in cele ce urmeaza:

  1. Bonus pentru evenimente multiple pe bilet. Acest bonus se ofera atunci cand pariati 6 sau mai mmulte evenimente pe bilet la SenatorBet. Cota minima a fiecarui eveniment va trebui sa fie de 1.25, altfel acesta nu se va califica pentru bonus.

  – 6 evenimente pariate + 5%

  – 7 evenimente pariate + 10%

  – 8 evenimente pariate + 15%

  – 9 evenimente pariate + 20%

  – 10 evenimente pariate + 25%

  – 11 evenimente pariate + 30%

  – 12 evenimente pariate + 35%

  – 13 evenimente pariate + 40%

  – 14 evenimente pariate + 45%

  – 15 evenimente pariate + 50%

  – 16 evenimente pariate + 55%

  – 17 evenimente pariate + 60%

  – 18 evenimente pariate + 65%

  – 19 evenimente pariate + 70%

  – 20-30 evenimente pariate + 100%

  1. Pariul Sansa

  La SenatorBet pariul sansa este valabil la biletele simple, fara combinatii cu minim 11 evenimente , toate la cote de 1.25 sau mai mari. In cazul in care jucatorul pierde doar 1 din evenimentele de pe bilet, acesta va castiga 10% din castigul de pe bilet impartit la cota evenimentului pierzator.

  1. TOP COTA

  Top cota este o selectie de evenimente sportive zilnica. Se stabilesc cateva evenimente ce primesc cote marite. Pe aceste evenimente se pot plasa doar pariuri  1, x, 2, 1x, x2 sau 12. Ele se pot plasa simplu sau in sistem si se pot juca pe bilet mai multe meciuri din aceasta categorie promotionala.

  1. Top Extra Cota (+5)

  Asemanatoare cu promotia anterioara, aici se stabilesc iar un numar de evenimente ce primesc cote marite si pe care se pot plasa doar pariuri de tipul 1, x, 2, 1x, x2 sau 12. Din aceasta categorie se poate juca doar un singur eveniment si acesta trebuie sa fie insotit de alte 5 evenimente pe acelasi bilet. Meciul dinc ategoria Top Extra Cota (+5) se poate combina si cum evenimentele din cadrul promotiei TOP COTA pentru a profita astfel de mai multe evenimente ce au cotele marite.

  1. Fotbal TOP 6

  Promotia TOP 6 de la SenatorBet presupune o selectie de 6 evenimente. Aceste evenimente primesc cote identice pentru pronosticurile 1, x si 2. Acestea se pot paria doar toate 6 pe un bilet simplu, fara combinatii. Suma de pariere este fixa si are valoarea de 1 leu.

  SenatorBet – Sporturi si tipuri de pariuri

  oferta sportiva la senatorbet

  Pentru o casa asa micuta de pariuri, oferta sportiva nu este una tocmai foarte rea. Putem naviga prin aceasta, sortand-o pe zile sau pe sporturi. Dupa cum se poate observa, in functie de ziua selectata din oferta sportiva, in partea stanga ne vor aparea sporturile disponibile din acea zi pentru pariere.

  Deasupra sporturilor gasim si selectia de meciuri ce fac parte din categoria evenimentelor cu cote marite, TOP COTA si TOP EXTRA.

  La SenatorBet avem si optiunea de a descarca oferta in fortmat PDF, exact cum se printeaza in agentiile acestora.

  tipuri de pariuri la senatorbet

  In functie de importanta evenimentelor pe care pariem, vom avea mai multe sau mai putine optiuni de pariere. Cu cat ligile sun mai populare in randul pariorilor cu atat mai tare va incerca furnizorul sa implementeze mai multe tipuri de pariuri pe care sa le puna la dispozitia clientilor.

  SenatorBet – Cum sa pariezi live in agentiile SenatorBet

  Pe site-ul celor de la SenatorBet exista o sectiune special dedicata pariurilor live. Aceasta ar trebui sa afiseze oferta de pariuri sportive live insa din pacate ea nu functioneaza de ceva timp. Este posibil sa pariem insa live la SenatorBet din agentii, informandu-ne despre cotele evenimentelor pe care dorim sa pariem direct la operatorul de pariuri din agentie. Acest procedeu este unul destul de dezavantajos cand vine vorba de pariuri live. Asadar, daca vreti sa pariati live va recomandam sa o faceti la casele de pariuri online pentru a evita surprizele neplacuta datorate asteptarii plasarii unui bilet in agentiile fizice.

  SenatorBet – Jocuri Virtuale

  SenatorBet pune la dispozitia clientilor din agentii 4 jocuri virtuale dintre care 3 au si jackpot ce poate fi vizualizat direct pe site-ul sbet.ro .

  jackpot senatorbet

  Aceste jackpoturi pot fi castigate de catre oricine joaca la jcurile respective in cele 4 agentii SenatorBet. Acum sa vorbim putin despre jocurile de la aceasta casa de pariuri.

  1. Curse de caini

  curse de caini la senatorbet

  Cel mai indragit joc din agentiile stradale ale acaselor de pariuri este disponibil si la SenatorBet. Cursele de caini sunt preinregistrari ale unor curse reale la care participa 6 caini, fiecare avand un numar de concurs de la 1 la 6 si culori distincte pentru a putea fi observati mai usor in timpul cursei si pentru a-i putea identifica atunci cand pariem.

  Aceste curse se deruleaza odata la 5 minute. Aceste curse sunt difuzate de un server independent la care organizatorul de pariuri (casa de pariuri) nu are acces. Timp de 4 minute, pe ecranele din agentie se vor afisa cotele si tipurile de pariere pentru a ne putea documenta inainte sa ne plasam banii. Cursa dureaza 40 de secunde, iar 20 de secunde ni se vor afisa castigatorii pe ecran. Acestia pot fi identificati si mai tarziu in bara de jos a ecranului unde apar castigatorii curselor recente.

  1. TOP 6

  top 6 la senatorbet

  Top 6 este un joc virtual unde avem posibilitatea de a paria pe numere in cota fixa. Extragerile sunt redate simultan in toate agentiile SenatorBet. Top 6 este un joc asemanator unei loterii. In cadrul acestuia exista 49 de bile, numerotate de la 1 la 49, pe diferite culori. Din aceste 49 de bile se vor extrage un total de 35.

  Dupa cum se poate observa si in imagine, primele 5 bile extrase nu au cote in dreptul lor deoarece, pentru a castiga, va trebui sa selectam cel putin 6 numere pentru un pariu simplu sau mai multe pentru unul de tip sistem.

  In functie de cat de repede ni se vor extrage numerele plasate pe bilet va varia si castigul pe care-l putem obtine. Acesta poate varia de la cota maxima de 10.000 pana la 1. In momentul in care ni s-a extras si ultimul numar de pe bilet, cota din dreptul acestuia se va inmulti cu miza de pe bilet pentru a determina castigul.

  Trifoii sunt un fel de mini jackpoturi, iar daca un numar dintre cele alese de noi cade pe o casuta cu trifoi, castigul eventual pe care l-am avea se va dubla. Daca 2 numere dintre cele pe care am pariat cad pe casutte cu trifoi, arunci castigul nostru se va tripla.

  La acest joc pariurile nu sunt numai simple, adica determinarea a 6 bile. Putem juca si pariuri de tip sistem, in care alegem si pana la 10 bile, dar ne diminuam castigul. Se mai pot plasa pariuri pe culori, pariuri pe primul numar sub/peste 24.5, pariu pe suma primelor 5 numere sub/peste 124,5, pariu pe primul numar par/impar.

  1. Ruleta

  ruleta la senatorbet

  Ruleta este un alt joc virtual de la SenatorBet care se bucura de Jackpot. Acest joc presupune parierea pe numere sau alte tipuri de pariuri, exact ca la ruletele din cazinourile live. Jocurile sunt afisate concomitent in toate agentiile SenatorBet care ofera aceasta posibilitate de pariere.

  Tipurile de pariuri la ruleta:

  Pariere Straight – Cota 36 – parierea pe un numar de la 0 la 36

  Parierea Split – Cota 18 – parierea pe 2 numere lipite unul de celalalt pe tabla de joc

  Parierea Street – Cota 12 – parierea pe 3 numere pe aceeasi linie

  Parierea Corner / Square Bet – Cota 9 – parierea pe 4 numere alaturate in forma de patrat

  Parierea Line – Cota 6 – parierea pe 6 numere aflate pe 2 linii alaturate

  Parierea Par / Impar – Cota 2 – parierea pe faptul ca numarul extras fa vi par sau impar

  Parierea Low / High – Cota 2 – parierea pe faptul ca numarul extras va fi mai mic sau mai mare de 18.5

  Parierea pe duzine – COTA 3 – parierea pe una din cele 3 coloane aflate pe masa de joc.

  1. KENO

  keno la senatorbet

  Keno este acel tip de pariu in cota fixa, pe numere in care se extrag 20 de numere dintr-un total de 80. Extragerile sunt virtuale si se desfasoara in acelasi timp in toate agentiile SenatorBet care ofera acest joc. Si KENO se bucura de Jackpot la SenatorBet. Extragerile au loc la 4 minute si 30 de secunde, intreaga zi, pe durata programului de lucru al agentiei.

  Miza minima pe care o putem plasa pe un bilet la KENO este de 2 lei, iar cea maxima este de 100 de lei. Jucatorii pot indica un maximum de 10 bile . La acest joc nu se castiga doar daca ati numerit toate numerele de pe bilet. Grila de premiere este urmatoarea.

  12345678910
  01112
  13.51
  28311
  33010322
  4602015452
  5150602015105
  650080502520
  71000200150100
  8180020001000
  930003000
  105000

   

  SenatorBet – Agentii

  O lista a sediilor SenatorBet nu exista. Pe site-ul acestora putem gasi o sectiune denumita ” Agentii ” unde ar fi trebuit sa obtinem informatii despre locatiile SenatorBet, insa atunci cand intram acolo suntem redirectionati la o pagina promotionala care ne afiseaza bonusurile de la jocurile virtuale.

  SenatorBet – Programul agentiilor

  Sediul central al celor de la SenatorBet functioneaza intr-o sala de aparate si are un program mai prelungit, pana la orele 00:00. Restul agentiilor proprii au un program standard, zilnic, de la ora 10:00 la ora 22:00.

  Agentiile in franciza isi stabilesc singure programul de lucru.

  SenatorBet – Site-ul si platforma casei de pariuri

  Site-ul SenatorBet ofera posibilitatea creeari de conturi si logarii pe platforma acestora. Acestea sunt doar in teorie deoarece in momentul in care incercam sa ne cream un cont, dupa completarea datelor in formularul de inscriere, apasam ” Creare cont ” dar nimic nu se intampla. Acest aspect este oricum irelevant deoarece crearea unui cont nu ar oferi oricum vreun avantaj, deoarece la SenatorBet nu se poate paria online ci doar offline.

  site-ul senatorbet

  Facand abstractie de aceste dezavantaj, site-ul sbet.ro este unul destul de fluid si usor de folosit. In bara principala de meniu din partea de sus a site-ului vom gasi orice ne deorim si vom naviga usor in orice categorie dorim.

  SenatorBet – Pro si Contra

  PRO:

  – Bonusuri decente pentru o casa de pariuri atat de mica

  – Se poate paria live

  – Jackpoturi la jocurile virtuale

  Contra:

  – Numar mic de agentii

  – Site-ul nu ofera informatii despre agentii si nu ne putem crea cont

  – Sectiunea de pariuri live de pe sbet.ro nu functioneaza

  SenatorBet – Opinia noastra

  SenatorBet impresioneaza prin faptul ca este o casa de pariuri ce rezista. Ea a fost conceputa pentru a se da in franciza si astfel sa se extinda foarte usor in intreaga tara insa acest lucru nu s-a intamplat inca si nu cunoastem motivele.

  Cotele de la aceasta casa de pariuri pot fi foarte avantajoase, mai ales cand se gasesc in categoriile promotionale TOP COTA sau TOP EXTRA.

  Per ansamblu, noi ramanem in continuare fani ai caselor de pariuri online unde se pariaza mult mai usor si beneficiem de mult mai multe avantaje.

  Leave a Comment