Realbet

  Signup Bonus
  Realbet Screenshot
  Realbet

  Realbet – Ce nu stiai despre aceasta casa de pariuri

  Realbet este o casa de pariuri offline modesta, ce detine doar 121 de agentii in toata Romania.

  Jocurile virtuale de la Realbet, Real6, Curse de caini, Ruleta si Real K sunt jocuri ce au jackpoturi globale. Aceste jackpoturi pot fi castigate in oricare agentie unde se desfasoara aceste jocuri prin simpla plasare de bilete la oricare dintre ele.

  Programul de franciza Realbet este unul foarte atragator. Ei ofera cooperare in regim de parteneriat de 50% / 50%, fara taxe.

  Realbet – Informatii despre firma si licenta de operare

  realbet logo

  Casa de pariuri Realbet cat si site-ul acestora sunt detinute de firma SC 77 TORRERA SRL. Firma isi are sediul in judetul Dolj, Romania. Numarul de Inregistrare al firmei este J16/1292/2014.

  Licenta in baza carora ei isi desfasoara activitatea are seria RO3201L001212 cu valabilitate pana la 31.10.2019. Ne asteptam ca aceasta sa fie reinnoita anul acesta, pana la expirarea valabilitatii.

  Daca aveti o agentie Realbet in apropiere si sunteti indecisi daca e avantajos sa pariati acolo, ramaneti cu noi si cititi in continuare cele scrise mai jos. Decizia o veti lua singuri!

  Realbet – Vezi daca biletul tau este castigator

  Verificarae biletelor plasate la pariuri este unul dintre cele mai palpitante momente din viata unui parior. Acesta este momentul in care aflam daca am castigat sau am pierdut, daca investitia noastra a dat roade sau nu. In cazul in care nu ati urmarit live desfasurarea evenimentelor de pe biletele voastre de pariere, ceea ce nu multi pariori isi permit sa faca, datorita lipsei de timp, puteti sa va verificati biletele in doar cateva minute.

  Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa luati biletul pe care l-ati plasat intr-una din agentiile Realbet.

  verificare bilet realbet

  Daca va uitati atent la imaginea de mai sus veti vedea ca pe ea, este incadrat cu rosu un cod numeric. Acest cod numeric este esential in procesul de verificare al biletelor la Realbet.

  Dupa ce am identificat contul, vom accesa site-ul casei de pariuri Realbet la adresa www.realbet.ro .

  verificare bilet realbet

  Pe pagina principala a acestui site, vom putea descoperi in partea dreapta, o sectiune destinata verificarii biletelor. In acest loc vom introduce si noi seria biletului nostru pentru a-l putea verifica.

  bilet verificat la realbet

  Dupa introducerea codului vom vedea o imagine asemanatoare cu cea de mai sus. In partea de sus a biletului vom avea notat Status bilet: FAV sau NEF (unde FAV inseamna ca evenimentele au fost indicate corect, iar NEF inseamna ca acestea nu au fost indicate corect). In coloana de status, in dreptul fiecarui eveniment vom avea aceeasi 2 indici care sa ne arate care meciuri au fost favorabile si care au fost nefavorabile.

  rezultate la realbet

  Verificarea biletelor se poate face si prin intermediul sectiunii de rezultate de la Realbet. Atunci cand sunteti curiosi sa vedeti cum s-au terminat mai exact evenimentele plasate pe bilet puteti accesa oricand sectiunea de rezultate de pe site-ul Realbet si sa cautati fiecare eveniment in parte.

  Realbet – Profita de bonusurile si promotiile acestei case de pariuri

  Bonus cumulativ de pana la 65%.

  Aceasta grila de bonusare de la Realbet intra in actiune atunci cand se pariaza 5 sau mai multe evenimente pe un singur bilet. Fiecare eveniment trebuie sa aiba o cota minima de 1.25. Maxim jumatate dintre aceste evenimente pot avea pronosticuri de tipul 1, x, 2, 1x, x2 sau 12. In functie de numarul de evenimente de pe bilet, bonusul adaugat la catig va creste dupa cum urmeaza:

  – 5 evenimente pariate – +5% adaugat la profit

  – 6-7 evenimente pariate – +10% adaugat la profit

  – 8 evenimente pariate – +15% adaugat la profit

  – 9 evenimente pariate – +20% adaugat la profit

  – 10-11 evenimente pariate – +25% adaugat la profit

  – 12-13 evenimente pariate – +30% adaugat la profit

  – 14 evenimente pariate – +35% adaugat la profit

  – 15 evenimente pariate – +40% adaugat la profit

  – 16 evenimente pariate – +50% adaugat la profit

  – 17-20 evenimente pariate – +55% adaugat la profit

  – 21-25 evenimente pariate – +60% adaugat la profit

  – 26-30 evenimente pariate – +65% adaugat la profit

   

  Bonus REAL 200

  Atunci cand pariem un bilet cu o cota mare si ne scoate un singur meci de pe acesta este un adevarat cosmar. De aceea, cei de la Realbet au introdus bonusul REAL 200. Acest bonus intra in practica atunci cand pariem bilete cu cote totale de 200 sau mai mari. O alte conditie este aceea ca nu se pot adauga pe bilet evenimente cu cote mai amri de 10. Daca de pe aceste bilete pierdem un singur eveniment, vom primi de 10 ori suma pariata pe bilet.

  In cazul in care exista meciuri ce primesc cota 1 din diferite motive, cota totala a biletului se va recalcula. Daca noua cota depaseste 200, biletul se califica pentru aceasta promotie. Daca cota va deveni mai mica de 200, biletul va fi declarat necastigator.

  Bonus Pariu Sansa

  Pariul Sansa de la Realbet este aproape la fel ca si pariul sansa de la alte case de pariuri. In eventualitatea in care pariem pe un bilet 11 meciuri, toate la cote de minim 1.30 si pierdem un singur eveiment, ni se va acorda nu 10%, ca la alte case de pariuri, ci 15% din castigul eventual impartit la cota evenimentului pierdut.

  In cazul in care un bilet se califica si pentru promotia Pariu Sansa dar si pentru REAL 200, atunci se va acorda bonusul care este mai mare.

  Bonus Real 6

  Aceasta este acea promotie in care se selecteaza 6 evenimente ce primesc aceeasi cota atat pentru 1, x cat si 2. Pe bilet se pot plasa doar aceste 6 meciuri cu o suma fixa de 1 leu.

  Bonus REAL Cota

  REAL Cota este o selectie zilnica de evenimente ce primesc cote marite. Acestea se pot paria pe bilete simple sau combinate fara nicio alta restrictie de pariere. Pe aceste evenimente se pot plasa pariuri doar de tipul 1, x, 2, 1x, x2 sau 12.

  Bonus REAL Extra (+5)

  In categoria REAL Extra vom gasi zilnic evenimente cu cote marite. Din aceasta categorie de meciuri vom putea selecta un singur eveniment ce trebuie plasat pe un bilet alaturi de alte 5 evenimente ce nu pot face parte din aceasta categorie. Deci, daca vrem sa plasam pe bilet un meci de aici, va trebui sa fie un bilet cu minimum 6 evenimente.

  Realbet – Pe ce sporturi poti paria

  oferta sportiva la realbet

  Pe site-ul Realbet ne putem alege sporturile pe care dorim sa pariem din partea stanga a paginii. Acolo vom customiza oferta ce ne este afisata selectand ziua evenimentelor si sportul din care fac parte. Deasupra listei de evenimente avem o sectiune de unde putem selecta Liga din care fac parte evenimentele pe care le cautam pentru a le vedea strict pe acelea fara a mai cauta prin pagina, pierzand timpul.

  Cotele de la Realbet nu sunt cu mult diferite fata de cele de la alte case de pariuri. Doar cele din cadrul ofertelor Real Cota si Real Extra pot fi foarte atractive daca printre evenimentele de aici se numara si cele pe care noi dorim sa pariem. In acest caz, ar trebui sa profitam de aceste cote marite pentru a ne creste castigul potential de pe biletele noastre.

  Realbet – Jocuri Virtuale – Curse de caini, Real 6, Ruleta, Real K

  Ca si majoritatea caselor de pariuri ce au agentii stradale, Realbet pune la dispozitie clientilor sai o serie de jocuri pe care ei pot paria cat timp isi petrec timpul in agentii alcatuindu-si biletele.

  jackpot realbet

  Toate aceste jocuri au bonusuri ce continua sa creasca pana cineva le va castiga. Aceste bonusuri sunt globale, valabile pentru toate agentiile Realbet. Biletele plasate la aceste jocuri vor avea pe ele tiparite un cod bonus. Daca acest cod bonus corespunde cu codul afisat in timpul desfasurarii rundei de joc pe care ati pariat, inseamna ca ati castigat bonusul de la jocul respectiv.

  Curse de caini

  curse de caini la realbet

  Pariurile pe curse de caini sunt acele pariuri in care clientului ii sunt puse la dispozitie, pe tot parcursul zilei, curse preinregistrate la care participa un numar de 6 caini, numerotati de la 1 la 6. Aceste curse se transmit la un interval de 5 minute. Suma minima ce poate fi pariata la acest joc este de 2 lei, iar cea maxima este de 100 de lei. Castigurile obtinute se pot ridica doar din agentiile in care biletul a fost plasat, in maximum 3 zile de la terminarea cursei.

  Real 6

  real 6 la realbet

  Real 6 este un pariu pe numere in cota fixa. Evenimentele sunt virtuale si sunt generate de un soft independent si aleator. Jocul presupune o extragere de numere, mai exact 35 dintr-un total de 49. Noi vom alege 6 bile, daca dorim sa plasam un pariu simplu. Cu cat aceste numere sunt extrase mai rapid, cu atat castigurile noastre vor fi mai mari. Dupa cum se poate observa in imaginea de mai sus, cotele din dreptul bilelor incep sa scada cu cat bilele sunt extrase mai tarziu.

  Rundele au si un bonus special ce consta in 2 trifoi ce se aseaza aleatoriu pe 2 dintre casutele unde se vor extrage bilele. Daca una din bilele noastre a fost extrasa intr-o casuta cu trifoi atunci eventualul nostru castig se va dubla. Daca avem norocul ca 2 dintre numerele noastre sa fie extrase in casutele cu trifoi atunci castigul eventual se va tripla.

  Suma minima ce poate fi pariata pe un bilet, la acest joc, este de 2 lei. Castigul maxim ce poate fi acordat pe un bilet la Real 6 este de 100.000 lei.

  Ruleta

  ruleta la realbet

  In toate agentiile se afiseaza concomitent aceeasi runda de ruleta. Aceste runde sunt generate de un program aleator. Intervalele la care se desfasoara rundele sunt de aproximativ 5 minute. Intre rundele de joc ni se vor afisa pe ecran statistici referitoare la frecventa numerelor, instructiuni de pariere, valoarea jackpotului, etc. Suma minima ce se poate paria pe un tip de pariu este de 0.25 lei dar se va combina cu alte pariuri pana cand se ajunge la suma minima ce poate fi pariata, adica 2 lei. Miza maxima ce poate fi pariata este de 100 de lei. Jucatrii nu vor putea plasa mai mult de 10 bilete pe runda. El va putea plasa acelasi bilet cu pana la 10 runde in avans dar fara a paria mai mult de 20 de bilete odata.

  Pariurile de la acest joc imita perfect o ruleta clasica. Se pot plasa pariuri de tip : pariere directa (un numar), pariere pe doua numere (split), pariere pe trei numere (street), pariu pe patru numere (corner), pariu pe linie consecutiva, pariu pe negru / rosu, pariu pe par / impar, pariu pe mare / mic, pariu pe duzine, pariu pe coloane, pariu trio si pariuri speciale pe zone precum orfani, vecinii lui zero, zona zero sau niveluri(tier).

  Real K

  real k la realbet

  Real K este un joc asemanator unei extrageri loto. Rundele de joc se desfasoara la intervale de 5 minute, simultan, in toate agentiile Realbet ce ofera acest joc. Dintr-un total de 80 de numere se vor extrage 20. Jucatorii au posibilitatea de a paria de la 1 la 10 numere pe un bilet.

  Real K este un joc la care puteti castiga chiar si atunci cand sunteti nenorocosi. Daca aveti ghinionul de a paria 7, 8 sau 9 numere si sa nu va iasa nici amcar unul, vi se va returna miza. Daca ati ales 10 numere si niciunul nu este extras, veti primi de 2 ori miza inapoi.

  Suma minima ce paote fi pariata pe un bilet este de 2 RON. Suma maxim este de 100 RON dar clientii au posibilitatea de a paria pana la 10 bilete identice pe aceeasi runda, deci practic, pariul maxim acceptat este de 1000 RON.  Biletele se pot plasa in avans pana la 10 runde consecutive.

  Castigul maxim ce poate fi obtinut la Real K este de 20.000 RON.

  Realbet – LOTO

  oferta loto la realbet

  Pe langa pariurile sportive de la casa de pariuri Realbet, avem optiunea de a paria si pe numere, la LOTO. In partea de sus a site-ului Realbet putem gasi sectiunea LOTO unde se regaseste oferta de pariuri la loteriile internationale. Printre aceste loterii se numara si unele dintre cele mai indragite de catre jucatorii la astfel de evenimente, cum ar fi Win For Life – 10/20, Grecia Kino – 20/80 sau Slovacia Keno – 20/80.

  Pariurile pe numere la loterii sunt pariuri standard si nu se pot combina cu nici un fel de alt eveniment. Parierea pe loterii la agentia Realbet nu presupune participarea la loterie in sine ci mai degraba un pariu pe numere facut prin intermediul agentiei de pariuri.

  Realbet – Tipuri de pariuri live si pre-mach

  Pariurile de tip pre-meci sunt acele pariuri despre care am discutat si in categoria de oferta sportiva. Ele reprezinta evenimentele pe care pariem inainte de inceperea lor efectiva. Oferta completa poate fi gasita pe pagina Realbet in categoria de PARIURI SPORTIVE.

  In functie de popularitatea meciului, ni se vor pune la dispozitie mai multe sau mai putine optiuni de pariere.

  tipuri de pariuri la realbet

  Dupa cum se poate observa in imaginea de mai sus, sunt acoperite majoritatea tipurilor populare de pariuri. Pentru a le putea vedea, vom merge in lista de evenimente, vom cauta evenimentul pe care dorim sa pariem iar in bara de deasupra lui, cea in care este scris numele competitiei din care face parte evenimentul, vom gasi un buton ” +x tipuri de pariuri”, unde x reprezinta numarul de tipuri de pariuri disponibile pentru acel eveniment. Dupa ce facem click pe el, o lista ca cea de mai sus va aparea si vom bifa casuta din dreptul tipului de pariu pe care-l dorim pentru a vedea cotele aferente lui.

  Cand vine vorba de pariurile LIVE, pe pagina Realbet nu putem gasi o oferta a acestora. La Realbet se poate paria live prin intermediul agentiilor fizice. Este necesara prezenta noastra in acestea pentru a putea plasa pariurile respective. Cotele evenimentelor pe care vrem sa pariem nu sunt afisate pe site, asadar va trebui sa ne informam direct la operatorul din agentie despre acestea atunci cand vrem sa pariem.

  Chiar si asa, aici este acceptata o varietate destul de mare de pariuri live precum: castigator eveniment, castigator restul meciului, winner, urmatorul gol marcat, primul gol marcat, castigator la handicap, castgator prima repriza, castigator reprinza secunda, numar de cornere, numar de castonase galbene, va fi penalty, total offside-uri si multe altele.

  Realbet – Agentii in Romania

  Dupa cum am precizat si anterior, Realbet detine un numar de 121 de agentii in toata Romania. O lista completa a acestora, alaturi de adresele lor poate fi gasita pe site-ul agentiei in categoria “Agentii” ce se gaseste in partea de sus a paginii:

  agentii realbet

  Realbet – Cand putem paria in agentii

  Programul de functionare al agentiilor Realbet este:

  Luni – 10:00 – 22:00

  Marti – 10:00 – 22:00

  Miercuri – 10:00 – 22:00

  Joi – 10:00 – 22:00

  Vineri – 10:00 – 22:00

  Sambata – 10:00 – 22:00

  Duminica – 10:00 – 22:00

  Sarbatorile de iarna aduc anumite schimbari programului obisnuit. Ar trebui sa tinem cont de acesta daca dorim sa pariem la Realbet in aceasta perioada. In zilele de 25 decembrie si 1 ianuarie, agentiile vor fi inchise iar in zilele de 24, 26 si 31 decembrie, acestea vor functiona dupa un program mai scurt.

  Realbet – Cum sa-ti deschizi o agentie

  Despre franciza Realbet cunoastem faptul ca ei incheie un parteneriat in proportii de 50% – 50% ceea ce poate fi tentant pentru multi oameni ce isi doresc deschiderea unei agentii de pariuri.

  Mai multe detalii despre oportunitatile de colaborare si afaceri oferite de Realbet puteti cere la: email: [email protected] sau la numarul de telefon: 0788509040, disponibile in intervalul orar 10:00 – 22:00.

  Realbet – Site-ul si platforma casei de pariuri

  site-ul realbet

  Dupa cum se poate observa, site-ul Realbet este unul destul de atragator prin simplitatea sa. Acesta a adoptat formatul majoritatii caselor de pariuri, cu bara de meniu in partea de sus a paginii, sectiunile de verificare bilete si de creare a acestora in partea dreapta si sporturile din oferta de pariere in partea stanga. Privind pagina principala a site-ului pare ca orice cautati este la doar un click distanta.

  Site-ul ofera posibilitatea clientilor de a-si crea conturi si de a se loga in ele insa acest lucru nu ofera niciun beneficiu real deoarece la aceasta agentie nu se poate paria online si nici promotii la care sa ne putem inscrie prin intermediul site-ului nu exista.

  Realbet – Pariuri Online

  Agentia Realbet nu are optiunea de pariere online disponibila. Daca doriti sa pariati online va recomandam sa cautati in sectiunea noastra de case de pariuri online si sa o gasiti pe cea care se potriveste cel mai bine nevoilor voastre.

  Realbet – Opinia noastra

  Realbet este o agentie in care merita sa-ti petreci timpula tuncic and esti amator de jocuri virtuale datorita bonusurilor pe care acestea le au si care pot fi castigate oricand.

  Casa de pariuri este una modeste dar poate reprezenta o oportunitate de afaceri pentru cei ce doresc sa-si deschida o agentie in franciza. Se poate dovedi ca avantajele pe care programul de colaborare le ofera sa fie ideale pentru dumneavoastra. Asadar, daca doriti o colaborare, poate doriti sa luati in calcul si aceasta agentie.

   

  Leave a Comment