GoBet

  Signup Bonus
  GoBet Screenshot

  Go Bet – Ce trebuie sa stii inainte de a paria la aceasta casa de pariuri!

  Go Bet a iesit pe piata inca din anul 2016 iar pana in ziua de astazi au deschis mai bine de 160 de agentii in toata tara.

  Cei de la Go Bet afirma ca valorile principale pe care se bazeaza agntia sunt integritatea, pasiunea si distractia. Acestea se aplica atat in relatiile cu jucatorii cat  si cele cu partenerii de afaceri.

  Obiectivul Go Bet in lumea caselor de pariurilor din Romania este de a ajunge liderul pietei de agentii partenere de tip franciza in domeniul jocurilor de noroc.

  Go Bet – Informatii Generale

  go bet logo

  Go Bet face parte din grupul Superbet, grup ce este deja arhicunoscut pe piata din Romania prin intermediul multitudinii de agentii stradale Superbet si prin intermediul platformei lor de pariere online. Tinand cont de acest lucru, putem fi siguri ca Go Bet profita de indrumarea unui gigant in domeniu si de experienta lor de pe piata pariurilor pentru a ne oferi noua o experienta de pariere cat mai profesionala si placuta.

  Firma din spatele acestei case de pariuri se numeste S.C. NEW BETTING GROUP S.R.L, firma cu sediul in tara noastra, mai exact in Sectorul 1 al Municipiului Bucuresti.

  Acestia isi desfasoara activitatea in baza autorizatiei cu numarul RO3231X017622, oferita de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc prin decizia cu numarul 775.

  Go Bet – Verificarea biletului

   

  Verificarea biletului plasat intr-o agentie stradala Go Bet este un proces atat de simplu pe care oricine il poate face. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa indepliniti cativa pasi foarte usori. Primul, este de a intra pe site-ul agentiei de pariuri, la adresa http://www.GoBet.ro/

  verificare bilet la gobet

  Aici, in partea de sus a paginii principale pe care am ajuns, vom gasi un camp identic cu cel incadrat cu portocaliu in imaginea de mai sus. Dupa cum se poate observa, acesta poarta numele de Verificare Bilet iar in el trebuie sa completam “Cod Bilet”. Acest cod il vom gasi astfel:

  verificare bilet la gobet

  Pe biletele tiparite oficial in agentiile Go Bet vom putea gasi in partea stanga – sus un cod unic pentru fiecare bilet in parte. Acesta este codul pe care va trebui sa-l inscriem in campul despre care vorbeam mai sus pentru a putea incheia procesul de verificare. Dupa ce bagam codul si apasam pe “Verifica” ne va aparea o imagine asemanatoare cu aceasta:

  bilet verificat la gobet

  Aici vom putea vedea daca biletul este castigator sau necastigator si vom putea observa deznodamantul fiecarui eveniment in parte.

  Daca nu aveti biletele la indemana, insa stiti ce evenimente ati pariat pe acestea, puteti intra in sectiunea de rezultate sportive a site-ului Go Bet.

  rezultate la gobet

  Aici puteti cauta fiecare eveniment, individual si sa verificati daca el este in conformitate cu pronosticul dat de voi pe bilet. Pe langa rezultatele sportive, aici putem gasi si rezultatele de la loto, curse de caini sau Lucky Six.

  De ce promotii si bonusuri poti profita la Go Bet

  CAMPANIA “PARIUL DE BUN VENIT”

  Go Bet desfasoara o campanie mai neobisnuita pentru agentiile de pariere stradale. Prin intermediul acestei campanii, denumita “PARIUL DE BUN VENIT”, jucatorii au posibilitatea de a castiga free bet-uri in agentiile nou-deschise de cei de la Go Bet. Perioada de desfasurare a acestei campanii este de 2 saptamani de la inaugurarea unei agentii. Pentru a vedea unde puteti gasi agentii nou deschise accesati pagina aceasta: http://www.Go Bet.ro/agentii.

  Practic, prin intermediul acestui concurs, atunci cand pariati orice bilet pe sport cu miza minima de 1 leu, veti avea oportunitatea de a trage un loz, in limita stocului disponibil. La acest loz, veti putea castiga free bet-uri de 1 leu, 2 lei, 5 lei sau nimic.

  SUPERSANSA

  La Go Bet putem castiga chiar si atunci cand pierdem – nu unul, ci chiar si 2 evenimente de pe bilet. Stiu ca este greu de crezut, insa chiar se poate acest lucru. Pentru a se califica la aceasta promotie, biletul va trebui sa contina cel putin 3 evenimente sportive prematch, sa pierdem maximum 2 evenimente si nu exista limita minima pe eveniment.

  Acum, pentru a vedea cat putem castiga, va trebui sa urmarim tabelul de mai jos. Aici va vom arata cum sa calculati castigul pe care il puteti obtine in diferite cazuri.

  COTA TOTALA A EVENIMENTELOR INDICATE CORECTCOEFICIENT DE MULTIPLICARE – UN MECI RATATCOEFICIENT DE MULTIPLICARE – DOUA MECIURI RATATE
  9999 +30050
  4999 – 9998,9920025
  2499 – 4998,9910010
  999 – 2498,99505
  499 – 998,99101
  99 – 498,9951
  59 – 98,992
  29 – 58,991

   

  Pentru a sti cat am castigat, vom inmulti miza lasata pe bilet cu coeficientul de multiplicare in care se incadreaza biletul. Spre exemplu, daca avem un bilet cu evenimente castigatoare ce au o cota cuprinsa intre 499 si 996,99 iar pe el exista si un meci necastigator, atunci vom inmulti miza plasata pe bilet cu 10, iar acesta va fi castigul nostru.

  SUPER BONUS

  Cei de la Go Bet ne inspira si ne indruma sa fim ambitiosi si sa tintim sus. Astfel, de cate ori vom paria un bilet mutiplu la Go Bet cu 6 sau mai multe evenimente, ei ne vor oferi un procent in plus la castig ce poate ajunge chiar si la 100%. Cu cat pariem mai multe evenimente, cu atat mai mare va fi si bonusul oferit de acestia. Pentru a se putea califica la aceasta promotie, pe bilet vor trebui sa se afle doar evenimente la cote mai mari sau egale cu 1.25. Incepand de la 6 evenimente si pana la 25, bonusul va creste constant dupa cum urmeaza.

   

  6 EVENIMENTE – >  + 5%

  7 EVENIMENTE – > + 10%

  8 EVENIMENTE – > + 15%

  9 EVENIMENTE – > + 20%

  10 EVENIMENTE – > + 25%

  11 EVENIMENTE – > + 30%

  12 EVENIMENTE – > + 35%

  13 EVENIMENTE – > + 40%

  14 EVENIMENTE – > + 45%

  15 EVENIMENTE – > + 50%

  16 EVENIMENTE – > + 55%

  17 EVENIMENTE – > + 60%

  18 EVENIMENTE – > + 65%

  19 EVENIMENTE – > + 70%

  20 EVENIMENTE – > + 75%

  21 EVENIMENTE – > + 80%

  22 EVENIMENTE – > + 85%

  23 EVENIMENTE – > + 90%

  24 EVENIMENTE – > + 95%

  25 EVENIMENTE – > + 100%

  SUPER COTA

  Zilnic, din oferta sportiva oferita de Go Bet se selectioneaza atent cateva evenimente pe care le ofera atat la cota standard cat si cu o cota marita atunci cand pariati pe rezultatul final. Asadar, prin intermediul acestei oferta putem profita de cote mult mai avantajoase la anumite evenimente. Deci, atunci cand doriti sa va pariati banii pe un anumit eveniment, ati face bine sa verificati daca acesta nu se afla cumva in sectiunea SUPER COTA de la Go Bet.

  SUPER EXTRA (+5)

  Si in cadrul acestei oferte de la Go Bet putem profita de evenimente cu cote mult mai mari decat cele obisnuite insa de data aceasta cu anumite conditii. Pentru a putea plasa pe biletele noastre unul din evenimentele aflate in oferta SUPER EXTRA, va trebui sa punem pe bilet alte 5 evenimente ce nu se afla in aceasta oferta, evenimente la cote mai mari de 1.10. Daca 5 dintre evenimentele adaugate in plus au cote mai mari de 1.10, atunci veti putea paria si evenimente cu cote mai mici de 1.10.

  SUPER 6

  SUPER 6 este o selectie de 6 evenimente carora li se ofera cote fixe de 2.80 pentru 1, X si 2. Acestea se pot plasa doar toate 6 pe un bilet, fara a se combina cu alte meciuri. Astfel vom atinge o cota de aproape 500. Este o sansa de a va pune aptitudinile de analisti sportivi la incercare si de a prezice cele 6 rezultate corecte a acestor evenimente echilibrate.

  Go Bet – Ce sporturi si tipuri de pariuri gasesti la aceasta casa de pariuri 

  Pentru a putea vedea oferta sportiva de la Go Bet va trebui sa intram pe site-ul acestora si sa accesam sectiunea de pariuri sportive:

  oferta sportiva gobet

  Aici vom putea vedea toate evenimentele aflate la momentul respectiv in oferta sportiva de la Go Bet. Ca sa alegem sporturile pe care dorim sa pariem si sa vedem care dintre ele sunt disponibile, va trebui sa selectam ziua in care se afla evenimentele pe care dorim sa pariem si facem click pe “Toate Sporturile” pentru a alege sportul dorit si pentru a filtra oferta dupa bunul plac.

  oferta sportiva la gobet

  Astfel, vom putea vizualiza doar evenimentele dintr-o anumita zi si de la un anumit sport, pentru a putea gasi mai repede evenimentul pe care dorim sa-l plasam pe biletele noastre.

  Jocuri Virtuale la Go Bet – LOTO, Curse de Caini, Lucky 6

  La Go Bet putem gasi o serie de jocuri interesante unde ne putem plasa banii, precum si loterii internationale dintre cele mai populare unde ne putem incerca norocul pentru a castiga sume mari de bani.

  LOTO la Go Bet

  Oferta de loterii internationale este destul de diversificata la aceasta casa de pariuri. Pentru a o accesa va trebui sa navigam la sectiunea denumita “PARIURI LOTO”.

  loterii internationale la gobet

  Aici veti vedea ca puteti gasi loteriile internationale cele mai populare precum Grecia Kino – 20/80, Polonia Keno – 20/70, Win For Life – 10/20, Slovacia Keno – 20/80, Italia Keno 10e Loto – 20/90 unde puteti castiga pana la de 300.000 de ori miza plasata pe bilet si multe alte loterii.

  Curse de Caini la Go Bet

  curse de caini la gobet

  Cursele de caini sunt un joc foarte popular printre cei ce-si petrec parte din timpul liber prin agentiile stradale ale caselor de pariuri. Aproape ca nu exista furnizor de pariuri sportive online care sa nu ofere si acest joc spre pariere in agentiile sale.

  In cadrul acestui joc vom avea 6 caini, cu numerele de identificare de la 1 la 6. Cursele se desfasoara la intervale de 5 minute pe toata durata programului agentiei stradale. Miza minima pe care o putem plasa pe bilet este de 1 leu iar castigul maxim potential est de 150.000 lei.

  Tipurile de pariuri ce pot fi plasate la acest joc sunt urmatoarele:

  Castigator – pariem pe cainele care va castiga cursa

  Primii doi in ordine exacta – pariem pe primii 2 caini ce vor termina cursa in ordinea exacta

  Primii doi in orice ordine – pariem pe primii 2 caini ce vor termina cursa in oricare ordine

  Suma primilor doi (-7.5+) – pariem pe faptul ca suma primilor 2 caini (ale numerelor lor de concurs) ce vor termina cursa este mai mica sau mai amre de 7.5

  Suma primilor trei (-10.5+) – pariem pe faptul ca suma primilor 3 caini (ale numerelor lor de concurs) ce vor termina cursa este mai mica sau mai amre de 10.5

  Locul 1-2 – pariem pe cainele ce va termina cursa pe unul din primele 2 locuri

  Podium – pariem pe cainele ce va termina cursa pe unul din locurile 1, 2 sau 3.

  LUCKY 6 la Go Bet

  lucky six la gobet

  La Lucky Six avem un tip de pariu in cota fixa pe rezultate generate aleatoriu de un sistem independent.

  Acest joc este unul de tip loterie in care avem 48 de numere din care se extrag 35. Pe un bilet simplu se vor plasa 6 numere. Miza minima pe care o putem paria este de 1 leu iar castigul maxim potential poate atinge 150.000 lei.

  joc virtual lucky six gobet

  Castigul nostru este calcuat in functie de cat de repede se extrag toate numerele pe care le-am plasat pe bilet. Spre exemplu, daca primele 6 numere extrase sunt cele 6 numere pe care noi le-am plasat, cel de-al 6-lea numar va pica pe cota 10.000. Vom inmulti miza cu acest numar si astfel vom avea valoarea castigului obtinut.

  In cazul in care unul din numerele noastre este extras pe unul din campurile speciale cu steluta, alese aleatoriu la inceputul rundei, castigul nostru eventual se va dubla. Daca 2 din numerele noastre vor cadea pe campurile cu steluta, atunci castigul se va tripla.

  Go Bet – Agentii 

  In materia bazelor de date ale agentiilor, casa de pariuri Go Bet are una dintre cele mai actualizate si ingrijite baze. Aceasta poate fi accesata de pe pagina principala, apasand butonul “Agentii”.

  lista agentii gobet

  In aceasta lista vom putea vedea toate agentiile Go Bet din tara noastra. Alaturi de adresa lor, vom putea vedea si daca acestea sunt deschise sau vor fi deschise in curand cat si daca ele detin sloturi in incinta lor sau nu. Totodata aici vom vedea si care sunt agentiile nou deschise unte putem profita de campania “PARIUL DE BUN VENIT”.

  Go Bet – Programul agentiilor

  Programul agentiilor Go Bet este urmatorul:

  Luni – 10:00 – 22:00

  Marti – 10:00 – 22:00

  Miercuri – 10:00 – 22:00

  Joi – 10:00 – 22:00

  Vineri – 10:00 – 22:00

  Sambata – 10:00 – 22:00

  Duminica – 10:00 – 22:00

  Go Bet – Programul agentiilor de sarbatori

  In perioada sarbatorilor de iarna, agentiile Go Bet functioneaza dupa cum urmeaza:

  25 Decembrie – Inchis

  26 Decembrie – 12:00 – 22:00

  In perioada Sarbatorilor Pascale, agentiile Go Bet vor avea programul:

  In aceasta perioada, sediile Go Bet vor avea un program mai scurt, iar in Duminica Mare, toate agentiile vor fi inchise.

  Go Bet – Cum poti incheia un parteneriat cu ei

  Daca aveti de gand sa va deschideti o agentie de pariuri in franciza, Go Bet este una dintre principalele case de pariuri la care ar trebui sa va uitati deoarece programul acestora este unul foarte avantajos.

  Printre avantajele pe care acestia le ofera si de care va veti bucura sa beneficiati putem enumera:

  – pachet de produse competitiv si complet

  – promovare si marketing inclus

  – sprijin operational complet pe toata durata colaboraii

  – echipa de oameni cu experienta in domeniu

  Insa degeaba va expunem noi aceste idei. Cel mai bine este sa intrati personal pe pagina lor in sectiunea de parteneriate unde puteti gasi mult mai multe detalii despre ce avantaje aveti si ce lucruri trebuie sa luati in considerare.

  franciza gobet

  Aici veti gasi si modalitatile prin care puteti lua legatura cu cei de la Go Bet pentru a discuta mai amanuntit despre o eventuala colaborare.

  Go Bet – Informatii despre site-ul si platforma casei de pariuri

  Pagina online a celor de la Go Bet este destul de user friendly, prin prisma faptului ca este destul de asemanatoare cu cea a altor case de pariuri, asadar, atunci cand intrati aici, deja stiti unde sa gasiti orice aveti nevoie. In partea superioara a site-ului gasim toate optiunile principale, mai exact:  oferta de pariuri sportive, oferta loto, rezultatele evenimentelor, informatii despre jocurile virtuale, pariuri speciale si pariuri nou introduse.

  site-ul gobet

  Tot foarte accesibile sunt si campurile cele mai utilizate pe un site de pariuri, cel de verificare al biletului si cel de alcatuire al bietelor. Nu pot sa zic ca am gasit nimic deranjant in legatura cu site-ul acestora. Totul pare sa fie in regula si updatat la zi cu toate noutatile.

  Go Bet – Opinia noastra 

  Go Bet este o casa de pariuri de luat in considerare deoarece pentru o casa offline, bonusurile pe care acestia le ofera sunt printre cele mai mari. Cotele marite si castigurile adaugate de pana la 100% fac cu ochiul oricarui parior ce vrea sa castige in stil mare.

  Totodata, aceasta casa de pariuri este foarte ofertanta cand vine vorba de franciza lor. Ei sunt foarte dornici sa se extinda si sa-si mareasca echipa, avand ca scop, cum am mai zis, sa ajunga cea mai mare casa de pariuri in franciza din Romania. Asadar, daca va tenteaza aceasta forma de afacere ar trebui sa luati legatura cu ei.

  Leave a Comment