Excelbet

  Signup Bonus
  Excelbet Screenshot
  Excelbet

  Excelbet – Ce nu stiai despre aceasta casa de pariuri

  Excelbet este o casa de pariuri offline care a trecut prin nite schimbari majore in decursul anului 2015. Inainte de aceste schimbari, casa de pariuri se numea Sky Bets.

  Excelbet tine pasul cu alte case de pariuri offline care si-au instalat terminale de pariere. In multe dintre agentiile acestora gasim astfel de terminale unde ne putem plasa biletele singuri fara a mai interactiona cu operatorii, evitand cozile mari de la ghiseele acestora.

  La Excelbet puteti profita de 0% taxe la pariurile live pe care le puteti plasa doar in agentiile acestora deoarece ei nu-si desfasoara activitatea si in mediul online.

  Excelbet – Informatii generale

  S.C DIRECT SPORT BET S.R.L este numele firmei ce detine casa de pariuri Excelbet. Ei functioneaza in baza licentei de pariere cu numarul J40/2987/2015.

  Aceasta casa de pariuri este una ce este intr-o continua evolutie. Ea tine pasul cu agentiile de pariuri competitoare prin implementarea ultimelor tehnologii. Prin urmare, ei se numara printre putinele case de pariuri offline ce detin terminale de pariere. Tinand cont de ritmul in care aceasta agentie continua sa avanseze, nu ne-ar mira daca in viitorul apropiat acestia si-ar extinde activitatea si in mediul online, astfel incat clientii lor sa poata paria din confortul propriilor case prin intermediul diverslor device-uri.

  Pentru cei ce sunt veterani ai pariurilor sportive, oameni care practica acest hobby de mult timp, casa de pariuri Excelbet ar putea sa nu para prea cunoscuta. Acest lucru se datoreaza faptului ca inainte de 2015 casa de pariuri isi desfasura activitatea sub un alt nume, acela de Sky Bets.

  Excelbet – Verifica-ti biletul prin codul unic

  verificarea biletului la excelbet

  Daca va place sa jucati la pariuri sportive la casa de pariuri Excelbet si inca nu stiti cum sa verificati biletele in acest loc, va trebui sa cititi cele ce urmeaza.

  De obicei la casele de pariuri, biletele ce se tiparesc au un cod special dedicat verificarii online. Acest cod trebuie introdus pe site-ul casei de pariuri respective pentru a finaliza procesul de verificare. In cazul biletelor de la Excelbet vom avea 2 astfel de coduri ce pot fi observate in imaginea de mai sus, incadrate cu rosu. Ambele vor trebui introduse in campurile corespunzatoare pentru a putea afla daca am castigat biletul sau nu.

  verificarea biletului la excelbet

  In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata sectiunea pe care noi trebuie sa o gasim pe site-ul celor de la Excelbet. Dupa cum puteti observa in imagine, aici vom introduce codurile de pe biletul de mai sus pentru a putea sa-l verificam. Fiecare cod va trebui sa fie introdus in campul corespunzator pentru ca verificarea pariului sa se poata realiza.

  bilet verificat la excelbet

  Dupa ce finalizam pasii anteriori vom fi condusi in aceasta pagina unde putem vedea detaliile biletului nostru. Aici vom gasi fiecare eveniment detaliat, in parte, alaturi de infortmatii generale despre bilet, cum ar fi miza, ora si data la care a fost plasat, cota totala, numarul de variante, etc.

  Pe site-ul Excelbet exista si o sectiune de rezultate unde se poate gasi deznodamantul oricarui eveniment din oferta de pariere de la Excelbet. Aici, jucatorii pot intra sa caute evenimentele pe care au pariat si astfel sa afle deznodamantul acestora. Fie ca vorbim despre evenimente sportive sau loto, aici puteti sa va verificati biletul oricand doriti.

  Excelbet – Castiga mai mult cu aceste bonusuri si promotii

  La Excelbet, bonusurile nu sunt printre cele mai numeroase. Fata de alte case de pariuri offline ce ofera mai multe promotii, la Excelbet gasim doar 4, dintre care una este destul de banala, cea legata de faptul ca avem 0% taxe la pariurile live plasate in agentiile acestora. Celelalte doua promotii sunt asemenea comune caselor de pariuri stradale:

  1. Bonus cumulativ la meciuri

  Daca plasati bilete simple la Excelbet, fara combinatii si variante multiple, iar fiecaree eveniment in parte are o cota egala sau mai mare decat 1.30 atunci ne calificam pentru aceasta promotie. Cu cat mai multe evenimente plasam pe bilet, cu atat mai mare va fi si bonusul adaugat la profitul nostru.

  + 100% la 23-30 meciuri plasate pe bilet

  + 90% la 22 meciuri plasate pe bilet

  + 80% la 21 meciuri plasate pe bilet

  + 75% la 20 meciuri plasate pe bilet

  + 70% la 19 meciuri plasate pe bilet

  + 65% la 18 meciuri plasate pe bilet

  + 60% la 17 meciuri plasate pe bilet

  + 55% la 16 meciuri plasate pe bilet

  + 50% la 15 meciuri plasate pe bilet

  + 40% la 14 meciuri plasate pe bilet

  + 35% la 13 meciuri plasate pe bilet

  + 30% la 12 meciuri plasate pe bilet

  + 25% la 11 meciuri plasate pe bilet

  + 20% la 10 meciuri plasate pe bilet

  + 15% la 9 meciuri plasate pe bilet

  + 10% la 8 meciuri plasate pe bilet

  + 7% la 7 meciuri plasate pe bilet

  + 5% la 6 meciuri plasate pe bilet

  Daca se intampla ca unul dintre evenimentele pe care le-ati pariat pe bilet sa fie anulat sau sa primeasca cota 1, bonusul se va aplica in functie de numarul evenimentelor ramase. Daca, spre exemplu, ati pariat 10 evenimente pe bilet iar unul dintre ele primeste cota 1, veti primi un bonus de 15%, pentru restul de 9 evenimente ramase, in locul celui initial, de 20% pentru 10 evenimente.

   

  1. SANSA 11

  Dupa cum majoritatea caselor de pariuri ne-au obisnuit, atunci cand pierdem un singur eveniment de pe bilet, putem castiga oricum. Daca pariezi la Excelbet iar pe bilet ai 11 evenimente sau mai multe, fiecare la o cota minima de 1.25 si pierzi un singur eveniment, esti castigator. Nu castigi intreaga suma de pe bilet, dar o sa ai dreptul la 10% din castigul eventual de pe bilet, impartit la cota evenimentului pierdut.

  1. Pariuri Live – taxe 0%

  Aceasta promotie ar trebui sa-i intereseze doar pe cei ce plaseaza sume mari pe biletele de pariere. La Excelbet, atunci cand pariezi live, in agentiile acestora, nu se mai percepe acea taxa de 5% aplicata mizei de pe bilet. La mize de 10/20 de lei, aceasta taxa este aproape insesizabila, insa daca pariati sume de genul 1000/2000 de lei aceasta taxa putea ajunge sa fie si de 50/100 de lei, bani ce nu sunt de neglijat. Singurul dezavantaj al acestei promotii este faptul ca singura modalitate de a paria live la Excelbet este prin intermediul agentiilor. Trebuie sa fim prezenti intr-o locatie Excelbet in momentul desfasurarii evenimentului pentru a putea paria live si a profita astfel de aceasta oferta.

  1. Early Cash Out

  Aceasta promotie da sansa clientilor de a-si salva pierderile atunci cand pariaza. Cash Out-ul da sansa clientilor sa-si retraga banii inainte de terminarea unui eveniment. Aceasta suma se calculeaza in functie de cum se desfasoara evenimentul pe care ati pariat si nu poate fi niciodata mai mare decat castigul eventual de pe bilet. Nu toate meciurile din oferta sportiva Excelbet iau parte la aceasta promotie, ci doar cele selectate de catre organizatori.

  Atunci cand se solicita cash out-ul pot aparea modificari. Daca din momentul solicitarii la operator si pana la validarea solicitarii apar modificari majore in desfasurarea evenimentului, suma optionala pentru cash out se poate modifica sau organizatorul poate alege sa nu mai ofere aceasta optiune deloc.

  In momentul in care se solicita cash out-ul, pariul este declarat castigator iar biletul devine nul. Daca evenimentele de pe bilet se termina dupa cum ati pronosticat dar ati optat pentru early cash out, nu mai aveti dreptul la castigul eventual de pe bilet.

  Excelbet – Cat poti plasa minim pe un bilet

  Miza minima la casa de pariuri Excelbet este de 2 lei pentru pariurile sportive. Exista si case de pariuri stradale unde se poate paria cu 1 leu insa nu este o asa mare diferenta. Si cine stie, obligati fiind sa pariati biletul cu 2 lei in loc de 1, inseamna ca va dublati castigul eventual iar daca blietul este castigator, cu atat mai bine. Suma maxima ce poate fi castigata pe un bilet la pariuri sportive este limitata la 100.000 ron.

  Excelbet – Pe ce sporturi poti paria

  oferta sportiva pariuri la excelbet

  Accesarea ofertei sportive de la Excelbet este foarte usoara si se face prin intermediul meniului din partea stanga a paginii principale Excelbet. Aici putem gasi oferta zile, oferta pe zile si oferta pe sporturi.

  oferta sportiva la excelbet

  Facand click pe optiunile ” Oferta zilei ” sau ” Oferta pariuri pe zile” vom putea vedea evenimentele sortate in functie de ziua si ora la care se joaca pentru a le putea gasi cat mai usor.

  Cea de-a 3-a categorie, ” Oferta pariuri pe sporturi ” ne sorteaza evenimentele in functie de sporturile pe care dorim sa pariem:

  sporturi la excelbet

  Excelbet – Loto

  loto la excelbet

  La casa de pariuei Excelbet putem gasi cele mai indragite loterii internationale. Aici ne putem plasa banii la loterii prevum Grecia KINO, Slovacia Keno, Italia Keno, Polonia Keno si multe altele.

  oferta loto la excelbet

  Dupa cum puteti observa, aici gasim o oferta generoasa de loterii din care putem alege, loterii din intreaga lume. Deci, daca sunteti amatori de pariuri pe numere sau aveti o strategie bine pusa la punct prin care sa castigati bani la LOTO, Excelbet nu este o casa de pariuri pe care ar trebui sa o ignorati.

  Excelbet – Cum plasezi pariuri live

  Pariururile live sunt din ce in ce mai indragite de amatorii de pariuri. Ele reprezinta reale oportunitati de a castiga bani prin aplicarea a diverse strategii. Tocmai de aceea, intr-un efort de a-si pastra clientii, chiar si casele de pariuri ce activeaza doar prin intermediul agentiilor stradale au inceput sa ofere acest serviciu. Nu este la fel de comfortabil ca atunci cand pariezi la o casa de pariuri online, live, direct de pe telefonul tau dar reprezinta totusi o oportunitate pentru cei ce se afla in agentii in momentul in care evenimentele se desfasoara.

  Astfel, si la Excelbet ne putem bucura de pariuri live. Pe site-ul acestora nu exista o categorie unde sa putem vedea evenimentele live, alaturi de cotele diferitelor pronosticuri ca sa le plasam pe bilete direct. Astfel, trebuie sa comunicam pariul dorit operatorului din agentie pentru a ne putea informa despre cota respectivului pronostic.

  Un avantaj pe care il avem la Excelbet, atunci cand pariem live, este acela ca nu se mai percepe acea taxa de 5% din miza pariata. Astfel, intreaga miza se calculeaza la cota si contribuie la cresterea profitului de pe bilet.

  Excelbet – Agentii

  agentii excelbet

  Putem gasi pe site-ul Excelbet o sectiune unde sa vedem toate agentiile acestora. Ea se afla in meniul din stanga paginii. Daca facem click pe butonul marcat cu rosu in imaginea de mai sus, din dreptul optiunii ” Mai multe ” se va deschide un meniu de unde vom selecta ” Agentii de pariuri “.

  lista agentii excelbet

  In aceasta sectiune gasim listate toate Orasele in care se gasesc agentii Excelbet. Facand click pe un oras, gasim detalii despre agentiile din acel loc alaturi de harti prin intermediul carora sa le localizam.

  Excelbet – Cand sunt deschise agentiile

  Programul sediilor Excelbet poate varia in functie de un anumit criteriu. Acesta depinde de tipul de agentie Excelbet despre care vorbim. Daca agentia este una proprie, atunci ea va avea un program de functionare obisnuit, de 12 pre pe zi, 7 zile din 7, de la orele 10:00 la orele 22:00.

  In schimb, daca agentia despre care vorbim este una in franciza, atunci aceasta isi poate stabili un orar de functionare propriu. Aceste orare pot varia si astfel putem gasi agentii Excelbet ce sunt deschise pana mai tarziu in noapte fata de cele proprii. Acestea reprezinta un avantaj pentru cei ce vor sa parieze live pe un eveniment ce se desfasoara dupa ora la care agentiile proprii se vor inchide.

  Excelbet – Programul special de sarbatori

  Programl agentiei Excelbet in parioada sarbatorilor de iarna este ceva mai diferit.

  In zilele de 24 decembrie si 31 decembrie, ele vor functiona dupa un program mai scurt, de la ora 10:00 la ora 16:00. In zilele de 25 decembrie si 1 ianuarie acestea sunt inchise. Daca doriti sa pariati pe evenimente din aceste zile, ati face bine sa pariati din timp.

  Acest program este valabil doar pentru agentiile proprii Excelbet, nu si pentru cele in franciza ce isi vor stabilii singure programul.

  Excelbet – Cum poti incheia un parteneriat cu ei

  franciza excelbet

  Tot in meniul din partea stanga o sa gasim si sectiunea de”  Colaborare / Franciza pariuri ”  a celor de la Excelbet. Aici ne sunt prezentate toate detaliile despre colaborarile cu acestia si despre sistemul lor de franciza.

  Optiunile de dranciza la excelbet sunt de doua feluri. Din considerente financiare, acestea se impart procentual dupa cum urmeaza:

  Varianta 1: 60% pentru colaborator si 40% pentru Excelbet – Daca optati pentru aceasta varianta, se vor imparti atat profiturile cat si pierderile rezultate din activitatea desfasurata.

  Vartianta 2: 40% pentru colaborator si 60% pentru Excelbet – In cazul acestei variante, profitul se imparte procentual. Avantajul este acela ca daca intr-o luna castigurile vor depasi valoric incasarile inregistrate in respectiva agentie, comisionul colaboratorului este 0. Nu vor exista valori negative ale comisionului de colaborare pentru acest tip de intelegere.

  Cei de la Excelbet va vor orferi urmatoarele avantaje in mod gratuit la incheiarea colaborarii:

  – Programul de inregistrare a pariurilor si licenta aferenta

  – Imprimanta termica prin intermediul careia se vor tipari biletele eliberate in agentia dumneavoastra

  – Casa de marcat fiscala pentru inregistrarea incasarilor din agentie si documentele fiscale necesare desfasurarii activitatii.

  – Realizarea majoritatii demersurilor legale privitoare la deschiderea agentiei

  – Diferite materiale promotionale

  Mai multe informatii despre toate acestea gasiti pe site sau daca luati legatura direct cu cei de la Excelbet prin intermediul emailului la [email protected], [email protected], la telefon : 021 9759 sau prin fax, la 021 4330771. Mai exista si optiunea de a completa formularul de contact de pe pagina acestora din sectiunea ” Contact ” .

  Excelbet – Site-ul si platforma casei de pariuri

  site-ul excelbet

  Site-ul Excelbet este, in opinia mea, unul destul de atragator. El este usor de folosit si fluid. In meniul principal din stanga paginii putem gasi orice avem nevoie. Tot in aceasta parte, mai jos, vom gasi si locul in care ne verificam biletele, prin intermediul codurilor de care am vorbit ceva mai sus.

  In partea dreapta vom gasi creatorul de bilete, cel ce ne faciliteaza parierea ajutandu-ne sa evitam sa petrecem timp prin agentii. Mai jos gasim informatii despre Jackpoturile globale de la aceasta casa de pariuri. Acestea sunt destul de maricele si se castigaa cam odata la 1/2 luni. Ele se ofera doar la jocurile virtuale Excel 6 sau Curse de caini.

  Centrat vom gasi un banner mare cu anunturi promotionale si diverse oferte puse la dispozitia clientilor.

  Excelbet – Cum sa-ti creezi biletele online

  Ca la orice casa de pariuri, pe site-ul Excelbet, putem sa ne facem biletele singuri, de acasa. Acesta este un procedeu foarte simplu dar care economiseste totodata foarte mult timp pe care l-am fi petrecut altfel in agentii, rasfoind prin zeci de foi cu oferta sportiva.

  bilet virtual excelbet

  Tot ce trebuie sa facem este sa cautam evenimentele pe care dorim sa pariem si sa apasam pe cotele din dreptul pronosticurilor dorite. In dreapta, acestea vor aparea intr-un bilet virtual unde selectam miza dorita si vedem castigul potential pe care-l avem. Dupa ce selectam toate evenimentele dorite, facem click pe “Joaca Pariul”.

  bilet excelbet

  Dupa ce vom face cele de mai sus ne va aparea biletul nostru virtual. Aici vom gasi si un cod de rezervare al biletului, dupa cum se vede in chenarul rosu din imaginea de mai sus. Ne vom prezenta cu acest cod in agentiile Excelbet, i-l vom comunica operatorului si acesta ne va tipari biletul dorit.

  Excelbet – Opinia noastra

  Excelbet este o agentie de pariuri ce incearca sa se muleze dupa clientii sai. Acestia organizeaza promotii ocazionale care sa-i faca pe oameni sa parieze la aceasta casa de pariuri. Ofertele lor nu sunt cu mult diferite fata de alte case de pariuri.

  Motivul pentru care oamenii ar alege sa parieze la Excelbet ar fi faptul ca aexista destul de mutle agenti in tara si ele se pot afla cel mai aproape de casa pariorului. Un alt factor ar putea fi numarul mare de loterii pe care acestia il au, loterii ce nu se gasesc la orice casa de pariuri.

   

  Leave a Comment