SportingBet

  200 RON Signup Bonus
  SportingBet Screenshot
  SportingBet

  Casa de pariuri online SportingBet

  Casa de pariuri online SportingBet (L1160656W000327) a obtinut licenta permanenta de functionare pe teritoriul Romaniei, timp de 10 ani, prilej de bucurie pentru multi pariori care deja jucau de multa vreme la casa de pariuri online Sportingbet si erau foarte multumiti de experienta avuta cu acestia.

  De acum poti paria 100% LEGAL si fara riscuri la casa de pariuri online SportingBet! Click AICI pentru a deschide un cont nou la Sportingbet!

  Bonus pariuri Sportingbet 200 RON

  Si pentru ca dorim sa fim mereu impartiali si sa prezentam corect toate casele de pariuri, astazi va vom expune motivele pentru care noi recomandam agentia de pariuri online SportingBet.


  Asadar de ce merita sa iti deschizi un cont la casa de pariuri online SportingBet?


  Cum deschid cont la casa de pariuri Sportingbet

  Daca vrei sa pariezi la Sportingbet da click aici, moment in care ti se va deschide pagina de pariuri live a casei de pariuri, pagina unde va trebui sa dai click pe butonul rosu pe care scrie “Inregistrati-va acum!“.

  Dupa ce ai dat click pe acel buton se va incarca pasul 1 al formularului de inregistrare, pas la care va trebui sa competezi datele solicitate dupa cum iti voi explica in continuare.

  Completeaza datele solicitate dupa cum urmeaza:

  • Titlu: bifeaza dupa caz, Dl. sau Dna.
  • Prenume: scrie prenumele tau, asa cum apare in cartea de identitate
  • Numele: scrie numele de familie
  • Data nasterii: selecteaza ziua, luna si respectiv anul in care te-ai nascut.
  • Codul Numeric Personal: scrie CNP-ul din 13 cifre din cartea de identitate.
  • Tara de resedinta: este selectata deja Romania.
  • Province: selecteaza judetul de resedinta.
  • Orasul: scrie orasul de resedinta
  • Codul postal: scrie codul postal
  • Adresa: scrie adresa din cartea de identitate, chiar daca acum locuiesti in alta parte.
  • E-mail: scrie o adresa de e-mail valida.
  • Numarul de mobil: scrie numarul de mobil fara prima cifra
  • Da click pe Continuati cu pasul 2 pentru a trece la pasul urmator.

  Dupa ce ai completat primul pas si ai dat click pe acel buton albastru se va deschide al doilea pas al formularului de inregistrare, pas care arata astfel:

  • Numele dv.s de utilizator: va trebui sa scrii un username cu care te vei loga ulterior in cont
  • Parola: scrie o parola formata din 6-20 caractere
  • Repetati parola: rescrie parola
  • Unitatea monetara: este deja setat RON
  • Intrebare secreta: selecteaza una din intrebarile disponibile
  • Raspuns secret: raspunde la intrebare (scrie un raspuns corect deoarece este posibil sa ai nevoie la un moment dat el)
  • Am peste 18 ani si am citit si acceptat termenii si Conditiile….: trebuie sa bifezi aceasta casuta pentru a te putea inregistra
  • Da, doresc sa primesc bonusul de bun venit...: trebuie sa bifezi aceasta casuta daca vrei sa primesti 100% bonus din prima depunere pana la 200 RON
  • Creare cont!: inainte de a apasa acest buton mai citeste o data datele scrise pentru ca daca vei completa gresit datele solicitate nu vei putea retrage bani din cont.

  Click aici pentru a deschide cont la agentia de pariuri recomandata de Gica Craioveanu!


  Cum iti verifici contul de parior Sportingbet

  Verificarea contului la Sportingbet, una din cele mai bune case de pariuri online din Romania, este foarte simpla de efecuat. Va trebui sa o faci in maxim 30 de zile de la inregistrare. Ai 2 modalitati prin care o poti face:

  1. Trimite un mail la adresa [email protected] de pe adresa de e-mail pe care ai folosit-o la deschiderea contului Sportingbet. Acest mail va trebui sa contina username-ul Sportingbet si o copie color a unui act de identitate (carte de identitate, pasaport sau permis de conducere).
  2. Intra aici pe site-ul Sportingbet, logheaza-te in cont, da click pe Contul meu“, apoi pe “Statut cont” si vei putea acolo sa selectezi tipul documentului si sa-l incarci

  Verificarea contului dureaza in general o zi lucratoare. Daca totusi trec 2-3 zile si n-ai primit un raspuns in legatura cu acest aspect poti contacta serviciul de suport clienti al casei de pariuri.

  La Sportingbet nu este nevoie sa verifici si adresa (copie dupa o factura de utilitati sau dupa un extras de cont detaliat), dar daca exista suspiciuni este posibil sa-ti fie solicitata si o astfel de copie. Sfatul meu este sa faci si aceasta verificare (tot direct din contul Sportingbet, pe pagina despre care am scris mai sus) pentru ca apoi esti scutit de o posibila intarziere atunci cand ajungi la momentul efectuarii primei retrageri.


  Deschide cont aici la Sportingbet si vei primi bonus 100% din prima depunere pana la 200 RON!


  Metode de plata – cum depui și retragi de la casa de pariuri Sportingbet

  Dupa ce ai deschis contul de pariuri online la Sportingbet urmeaza efectuarea primei depuneri.


  Deschide cont aici la Sportingbet vei primi dublul primei depuneri pana la 200 RON!


  Cum depui bani la Sportingbet?

  Dupa ce te-ai logat in cont da click in bara de sus pe butonul “Depuneti“.

  Se va deschide o pagina precum cea din imaginea de mai jos, in care va trebui sa se selectezi una din cele 9 metode prin care poti alimenta contul de pariuri online la Sportingbet.

  Depunerea cu cardul Visa, MasterCard sau Entropay la Sportingbet

  Fie ca alegi depunerea cu Card Visa, cea cu card Entropay sau cea cu MasterCardformularul care trebuie completat arata la fel. Diferenta dintre cele 3 metode de plata este aceea legata de retrageri, la depunerile cu MasterCard retragerile fiind facute obligatoriu prin transfer bancar. In plus, daca alegi sa depui cu un card preplatit Entropay nu vei putea beneficia de bonusul pentru prima depunere.

  Completeaza datele solicitate dupa cum iti voi arata in continuare.

  • Introduceti suma pe care doriti sa o depozitati: scrie aici suma cu care vrei sa alimentezi contul de pariuri Sportingbet (minim 40 RON); recomand la prima depunere sa depui mai mult pentru a primi mai mult din bonusul de pana la 200 RON oferit de casa de pariuri clientilor noi.
  • Numar cardul: scrie numarul cardului format din 16 cifre
  • Data expirarii: selecteaza luna si anul in care va expira cardul, le gasesti pe fata acestuia.
  • CVV2/ Cod securitate card: este un cod din 3 cifre care este scris pe spatele cardului (a nu se confunda cu numarul cardului).
  • Nume pe card: scrie numele de pe card, nume care trebuie sa fie identic cu numele folosit la deschiderea contului; in caz contrar (chiar daca s-ar putea efectua depunerea) contul va fi blocat la un moment dat si toti banii vor fi virati la bugetul statului
  • Cod de bonus optional: in cazul in care ai nevoie de un cod bonus va trebui sa dai click pe acest buton si sa-l scrii in casuta care va aparea.
  • Da click pe “Depunere” pentru a finaliza depozitul.

  Depunerea cu Paysafecard la Sportingbet si depunerea cu Skrill si Skrill 1-Tap la Sportingbet

  Am trecut si aici toate cele 3 metode intr-un singur loc deoarece in toate cazurile vei fi nevoit sa scrii adresa de mail a contului, Paysafecard sau Skrill / Skrill 1-Tap si sa dai click pe butonul “Continuare”.

  Vei fi redirectionat catre site-urile portofelelor de plata respective, acolo unde trebuie sa te loghezi in cont si sa confirmi depozitul.

  Depunerea prin Fast Bank Transfer

  Poti alimenta contul Sportingbet si prin transfer bancar rapid, dar nu recomand aceasta modalitate de plata deoarece banii nu vor fi creditati instant in contul de pariuri (precum in celelalte cazuri) ci poate dura cateva zile lucratoare efectuarea tranzactiei.

  Depunerea cu PromoCode

  Poti depune si folosind un cod promotional, dar de cand a fost adaugata aceasta metoda de plata n-a fost niciodata cazul sa se poata alimenta contul in acest mod.

  Care este depunerea minima la Sportingbet?

  Indiferent de metoda de plata aleasa suma minima cu care poate fi alimentat contul de pariuri online Sportingbet este de 40 RON.

  Taxe depuneri la Sportingbet

  La depunerile folosind portofelele electronice Skrill, Skrill 1-Tap si Neteller se percepe o taxa de 4.9% din suma depusa. In schimb taxele sunt 0 la depunerile cu cardul, Paysafecard sau transfer bancar.


  Cum retragi bani la Sportingbet?

  Retragerea banilor din contul Sportingbet (click aici pentru a deschide cont) este la fel de simpla ca si depunerea, poate chiar mai simpla.

  In primul rand tine cont ca este necesara verificarea contului Sportingbet inaintea de a face prima retragere.

  Pentru a scoate bani din contul Sportingbet va trebui sa dai click pe butonul “Depuneti” (vezi prima imagine din acest articol pentru a afla exact unde-l gasesti) . Acum vei vedea in partea stanga a paginii web butonul “Plati” pe care trebuie sa-l accesezi pentru a efectua retragerea. Neavand contul verificat iti va aparea si tie un mesaj precum cel din imaginea de mai jos.

  Metodele de plata prin care se pot retrage bani din contul Sportingbet sunt:

  • Transfer bancar rapid – va trebui sa scrii toate detaliile contului bancar; va fi necesar sa alegi aceasta metoda doar daca ai depus cu un card Mastercard sau cu un cod Paysafecard
  • Card Entropay – in cazul in care ai depus cu cardul Visa Entropay va fi necesar sa selectezi aceasta metoda de plata.
  • Skrill / Neteller – daca ai depus printr-unul din aceste portofele electronice poti sa si retraga banii din contul Sportingbet tot acolo.
  • Carte Visa – in cazul in care ai depus cu un card Visa vei putea retrage banii inapoi pe el.

  Care este retragerea minima la Sportingbet?

  Retragerea minima de la Sportingbet este de asemenea de 40 RON, indiferent de metoda de plata aleasa.

  Taxe retrageri la Sportingbet

  La retragerile prin Skrill si Neteller se percepe o taxa de 3% din suma retrasa. Asta inseamna ca la o retragere de 1.000 RON prin Skrill / Neteller vei primi in cont doar 970 RON. La retragerile pe card Visa si Entropay nu se percep taxe.


  Deschide cont aici la Sportingbet pentru a primi bonus 100% din prima depunere pana la 200 RON!


   Oferta foarte bogata la pariuri sportive

  Casa de pariuri online SportingBet (deschide un cont de parior si ia bonusul de 200 RON, pariu fara risc) are una dintre cele mai variate oferte evenimente disponibile la pariat dintre casele licentiate!

  La casa de pariuri SportingBet poti paria pe fotbal, tenis, baschet, handbal, volei, baseball, rugby, snooker, box, atletism, Formula 1, mai vreti sa continuam? Practic nu exista sport important care sa nu existe in oferta celor de la SportingBet.

  Cand e vorba sa alegi o casa de pariuri sportive, diversitatea ofertei poate face diferenta!

  Daca vorbim despre fotbal, cel mai pariat sport, pe langa marile ligi (pe Premier League stau extraordinar, de exemplu), la SportingBet gasesti optiuni de pariere pe ligi inferioare australiene (ce ne mai plac noua astea…), amicale care nu se regasesc in oferta altor case si campioante exotice cum ar fi Noua Zeelanda sau India.

  La ligile mari, la un meci ai minim 100 (da, ati citit bine, minim 100) de variante de pariere: numar de goluri, intervale de goluri (pariu pe care putini il au in oferta), marcatori, scor corect, pauza/final, rezultate pe reprize, handicap european si asiatic, optiuni pe care le gasesti doar la marile case de pariuri online. Iar SportingBet este, cu siguranta, o mare casa de pariuri online!

  Primul si, credem noi, cel mai important motiv de a deschide un cont la casa de pariuri online SportingBet este, deci, oferta de pariere de exceptie!

  Casa de pariuri online Sportingbet oferta sporturi

  Click pe imagine pentru a plasa primul Pariu la Sportingbet

  Oferta foarte generoasa la pariuri LIVE la Sportingbet

  Cum era de asteptat, avand o oferta foarte cuprinzatoare la pariuri pre-match, nu putea face exceptie zona LIVE, atat de apreciata de pariorii din intreaga lume!

  SportingBet ofera pe langa multe evenimente de pariat live si multe optiuni de pariere in meci. Se poate paria facil atat de pe dektop, cat si de pe mobil, iar platforma este una foarte rapida, ceea ce poate face o diferenta decisiva la parierea live. Cotele la pariurile live sunt bune, in media caslor de pariuri similare licentiate din Romania.

  In plus, la SportingBet poti sa urmaresti transmisii LIVE ale celor mai importante evenimente sportive, astfel incat sansele de a castiga la pariurile live cresc foarte mult!

   

  Casa de pariuri online Sportingbet oferta de pariuri live

  Click pe imagine pentru a paria LIVE la Sportingbet cu un Bonus de 200 RON

  Optiunea CASH OUT este prezenta la Sportingbet

  Una din cele mai tari optiuni pe care o agentie de pariuri online o poate avea in oferta sa este optiuea de CASH OUT! Aceasta iti da posibilitatea sa inchizi pariul in profit, inca inainte de terminarea evenimentelor de pe bilet.

  SportingBet s-a aliniat, asa cum era normal, acestei tendinte si a introdus optiunea de CASH OUT, atat pe desktop, cat si pe mobil

  Casa de pariuri online Sportingbet, optiunea de cashout

  Cote bune, mai ales la pariurile pe surprize

  SportingBet de obicei ofera cote mai mici favoritilor, fata de alte case de pariuri online. Diferentele nu sunt mari, dar acestea exista. Cu toate astea, aici apare si un avantaj: cotele outsiderilor sunt mult mai mari. Mai ales la pariurile pe tenis, SportingBet este o mina de aur. Cotele nefavoritilor (underdog, cum mai sunt ei cunoscuti in terminologia pariorilor) sunt cele mai mari din piata, fara indoiala, iar daca simti surpriza, ei bine, atunci trebuie sa pariezi pe ea la SportingBet.

  Fireste, nu doar tenisul intra in aceasta categorie, la fel se intampla si la baschet, fotbal, hockey. Ca si comparatie, daca la o casa de pariuri obisnuita cota outsiderului este in jur de 2.5, la SportingBet aceasta este undeva in jur de 3!!!

  Casa de pariuri online SportingBet, cele mai bune cote la pariuri sportive

  Platofma de mobil EXCEPTIONALA la Sportingbet

  Dupa achizitia bWin de catre gigantul mondial GVC, Sportingbet a preluat scheletul platformei de mobil a acestora din urma si a rezultat o platforma exceptionala pe device-urile mobile. Super usor de folosit, ultra rapida, beneficiind de o grafica de exceptie si o functie de cashout buna.

  Cand esti in continua miscare, nimic nu e mai placut sa stii ca poti paria usor si fara griji direct de pe mobil. SportingBet sta si la acest capitol foarte bine, cu o platforma usor de utilizat, foarte rapida, care se incarca fara probleme, ceea ce ofera pariorilor o experienta pozitiva. Am testat-o timp indelungat si pana in acest moment nu a dat erori sau bug-uri de niciun fel. Un mare punct in plus pentru ei.

  In plus, SportingBet are si o oferta de exceptie: Bonusul Acumulator pe Mobil (click AICI sa incasezi Bonusul Acumulator)

  In ce consta acesta? Ai 5% bonus pentru toate biletele plasate Live de pe mobil (bilet cu minim 2 selectii, cota minim 1.2 pe selectie). Un motiv in plus sa pariezi de pe mobil la casa de pariuri online SportingBet! Nicio alta casa de pariuri online licentiata in Romania nu ofera aceasta facilitate!

   

  Oferte si promotii zilnice excelente la casa de pariuri online Sportingbet

  Casa de pariuri online SportingBet are pentru pariori si jucatori de casino oferte si promotii zilnice, ceea ce nicio alta casa de pariuri nu are. Fie ca este vorba despre Bonus Calendar, unde zilnic ai o promotie noua la casino sau la games, fie ca este vorba de sute de rotiri GRATUITE zilnice sau de Meciul Zilei, unde pariorii pot castiga Rotiri Gratuite la Starburst, putem afirma cu certitudine ca in materie de oferte si promotii, cei de la SportingBet domina piata.

  De asemenea, SportingBet premiaza castigurile cu Bonusul Acumulator: cu cat castigi mai mult, cu atat ei iti vor acorda un plus la castiguri! Pana la 400 de Ron saptamanal!

  Atat de multe motive sa iti deschizi un cont la agentia de pariuri online SportingBet

  Casa de pariuri online SportingBet, promotii

  Cazinoul SportingBet– locul unde se invart marile sume de bani

  cazino online sportingbet bonus 700 RON

  Click pe imagine pentru a intra in Cazinoul Sportingbet

   

  Dacă te-ai plictisit de pariuri sau nu e ceva in oferta ce te atrage, la casa de pariuri online SportingBet te poti juca toata ziua la multiplele lor optiuni: Casino si mai ales, Live Casino (unde vei fi in competitie directa, live, cu un dealer de la un casino din Estonia), o multime de jocuri de tip slot (faimoasele “pacanele”) si quest te asteapta sa iti incerci norocul.

  Este o lume ametitoare, unde banii multi se invart cu repeziciune, dar unde de asemenea castigurile pot fi colosale!!!

  Iar bonus de start este incredibil: pana la 700 de lei!!! Vezi AICI oferta de bonus!

  Intra in Casinoul SportingBet ca sa te convingi singur! Tot mai multi jucatori impatimiti de casino isi petrec timpul in Casinoul Live al celor de la SportingBet

  Clubul Premium – locul de intalinre al pariorilor de Elita

  Noua ne place Premium, dupa cum stiti, iata ca si celor de la SportingBet le place, astfel incat au deschis primul club Exclusivist al pariorilor si jucatorilor: clubul Premium. Evident, acest grup select nu este pentru oricine, putini pot accesa ultimul nivel, unde sumele depuse si rulate lunar depasesc cateva zeci de mii de euro. Cu toate acestea, exista si in Romania jucatori de elita, pentru care accesul in club aduce cu sine beneficii de exceptie: cote preferentiale bonusuri preferentiale, posibilitatea de a avea un propriu account manager, cadouri deosebite din partea SportingBet cu ocazii speciale, si cate si mai cate.

  Cu alte cuvinte, un tratament VIP.

  Suport Clienti la cele mai inalte standarde

  SportingBet sta excelent cand este vorba si de Relatiile cu clientii. Pot fi contactati oricand, atat prin mail cat si prin telefon si mai ales prin Live Chat, unde operatorii iti vor solutiona in cel mai scurt timp orice problema aparuta pe parcurs. Este un aspect determinat, de asemenea, in alegerea unei case de pariuri in care sa ai incredere pe termen lung.

  IMPORTANT! Platile se efectueaza foarte rapid, 2-3 zile maxim, un avantaj deosebit in lumea caselor de pariuri online.

  Ramane de acum sa te convingi singur de avantajele pe care le vei avea din momentul in care iti vei deschide un cont la ei.

  Foarte multi pariori profesionisti ai comunitatii Premium (intra in comunitatea PREMIUM aici) pariaza deja,  la SportingBet si au primit cu mare bucurie LICENTIEREA in Romania.

  Deschide ACUM un cont la SportingBet de pe acest LINK si intra in randul pariorilor de ELITA!

  Multa bafta la bani!

  6 Responses to “SportingBet”

   1. Buna ziua, Otilia! Raspunsul este: Da. Poti folosi Skrill, Neteller sau cartele Paysafecard pentru a depune bani si paria fara griji

   1. Da, poti sa depui dar vei plati in plus un comision in functie de cursul valutar din ziua respectiva pentru conversia de la moneda straina la leul romanesc.

  Leave a Comment