Arminbet

  Signup Bonus
  Arminbet Screenshot
  Arminbet

  Arminbet – Ce trebuie sa stii despre aceasta casa de pariuri!

  Daca nu sunteti familiari cu aceasta casa de pariuri ati fi uimiti sa aflati ca au peste 600 de agentii. Multe dintre ele sunt amplasate in baruri si cafenele si tocmai din acest motiv s-ar putea sa nu le cunoasteti.

  Aceasta casa de pariuri este una la care se poate obtine foarte usor franciza. Asadar, daca sunteti interesati de intemeierea unei afaceri, luati legatura cu acestia pentru a afla mai multe detalii.

  Toate jocurile din agentia Arminbet va ofera sansa de a castiga periodic cate un bonus global.

  Arminbet – Informatii generale

  logo arminbet

  Casa de pariuri Arminbet este detinuta de  Armin Bet Limited S.R.L., persoana juridica ce isi are sediul in Judetul Bihor, orasul Oradea, inregistrata sub numarul  RC:J5/58/15.01.2015.

  Acest operator de pariuri isi desfasoara activitatea strict in mediul offline. In ciuda acestui fapt, la Arminbet putem paria si pe evenimente live sau jocuri live din incinta agentiilor lor.

  Arminbet este unul dintre cei mai mari furnizori de pariuri in franciza din tara noastra insumand un numar de 612 agentii inmomentul redactarii acestui articol.

  Arminbet – Verificarea biletelor cu ajutorul codului unic

   

  Daca inca mai exista pariori care in ziua de astazi nu stiu inca cum sa verifice un bilet la o casa de pariuri unde si-au plasat biletele, intr-o agentie stradala, vor invata sa o faca acum.

  verificare bilet la arminbet

  Daca aveti un bilet pe care l-ati plasat in agentia Armin bet si doriti sa-l verificati scoateti-l din buzunar/portofel sau oriunde ar fi si uitati-va la el. Veti observa ca in partea de sus a acestuia, precum se poate vedea si in poza de mai sus exista un cod. Acel cod este unic pentru biletul dumneavoastra si nu o sa mai fie tiparit vreodata pe un alt bilet plasat la Arminbet.

  Acum vom accesa site-ul casei de pariuri care este : http://arminbet.ro/ . Dupa ce am facut acest lucru, vom face click pe sectiunea denumita “Pariuri Sportive” din meniul din partea de sus a paginii.

  verificare bilet la arminbet

   

  Aici vom intalni un loc in care scrie Serie Bilet. In acest loc vom introduce codul de pe biletul nostru pentru a il verifica. Dupa introducere, apasam tasta enter si ne va apare o imagine ca urmatoarea:

  armin bet verificare bilet

  Aici vom vedea daca evenimentele pe care am pariat sunt cstigatoare sau nu, ca sa stim daca mergem in agentie pentru a ne incasa banii castigati.

  Verificarea biletelor se poate face si intr-un alt mod. Pe site-ul Arminbet gasim o sectiune de rezultate unde putem vedea deznodamantul oricarui eveniment din oferta de pariere a acestora. Asadar, cautam acolo evenimentele pe care am pariat si vedem daca rezultatul este conform cu pronosticul dat de noi pe bilet.

  Arminbet – Castiga mai mult cu aceste bonusuri si promotii!

  Bonus Progresiv

  La Arminbet esti premiat daca esti curajos. Cu cat iti risti mai mult banii si mizezi pe mai multe evenimente, cu atat ei iti ofera un bonus mai mare la castigul tau eventual. Acest castig incepe suplimentar incepe de la 2% atunci cand pariem 4 evenimente pe bilet si poate ajunge pana la 100% cand pariem 25 sau mai multe evenimente pe bilet.

  – La 4 EVENIMENTE PE BILET + 2% in plus la profit

  – La 5 EVENIMENTE PE BILET + 4% in plus la profit

  – La 6 EVENIMENTE PE BILET + 6% in plus la profit

  – La 7 EVENIMENTE PE BILET + 10% in plus la profit

  – La 8 EVENIMENTE PE BILET + 15% in plus la profit

  – La 9 EVENIMENTE PE BILET + 20% in plus la profit

  – La 10 EVENIMENTE PE BILET + 25% in plus la profit

  – La 11 EVENIMENTE PE BILET + 30% in plus la profit

  – La 12 EVENIMENTE PE BILET + 35% in plus la profit

  – La 13 EVENIMENTE PE BILET + 40% in plus la profit

  – La 14 EVENIMENTE PE BILET + 45% in plus la profit

  – La 15 EVENIMENTE PE BILET + 50% in plus la profit

  – La 16 EVENIMENTE PE BILET + 55% in plus la profit

  – La 17 EVENIMENTE PE BILET + 60% in plus la profit

  – La 18 EVENIMENTE PE BILET + 65% in plus la profit

  – La 19 EVENIMENTE PE BILET + 70% in plus la profit

  – La 20 EVENIMENTE PE BILET + 75% in plus la profit

  – La 21 EVENIMENTE PE BILET + 80% in plus la profit

  – La 22 EVENIMENTE PE BILET + 85% in plus la profit

  – La 23 EVENIMENTE PE BILET + 90% in plus la profit

  – La 24 EVENIMENTE PE BILET + 95% in plus la profit

  – La 25 EVENIMENTE PE BILET + 100% in plus la profit

  Armin Mega Cota

  Zilnic se vor selecta anumite evenimente din oferta de pariere si vor primi cote marite. Pe aceste evenimente cu cote marite se pot plasa doar pariuri de tipul 1, x, 2, 1x, x2 si 12. Ele se pot juca singure pe bilet, pe bilete cu evenimente multiple si se pot adauga mai multe evenimente din aceasta categorie pe acelasi bilet. Nu exista niciun fel de restrictie.

  Armin PLUS (+5)

  O alta categorie de meciuri cu cote marite este cea denumita Armin PLUS (+5). Aceste evenimente sunt alese zilnic si li se acorda o cota mai mare decat cea normala. Si pe aceste evenimente vom avea posibiitatea de a plasa pariuri doar de tipul 1, x, 2, 1x, x2 si 12. Diferenta este ca putem alege un meci din aceasta categorie si sa-l plasam pe un bilet cu alte 5 evenimente din afara ofertei. Un dezavantaj este faptul ca daca plasam un astfel de eveniment pe un bilet cu evenimente multiple, nu ni se va mai acorda bonusul progresiv in functie de numarul de evenimente de pe bilet.

   

  Fotbal 6

  Este o oferta distractiva in care se aleg 6 meciuri pe care se poate paria doar 1,x sau 2. Toate aceste meciuri vor avea aceleasi cote indiferent de pronostic. Aceste meciuri se pot plasa doar toate 6 pe un singur bilet, la o miza fixa de 1 RON. Nici la aceasta foerta nu se mai aplica bonusul progresiv in functie de numarul de evenimente.

  Armin 12

  Este o selectie de 12 meciuri de fotbal prestabilite cu optiuni de pariere de tipul sub 2.5 goluri sau peste 2.5 goluri. Acestea au cota fixa si se pariaza pe bilete doar meciuri din aceasta categorie. Putem plasa 9, 10 sau 11 evenimente pe bilet. Pentru aceste bilete nu se aplica bonusul progresiv si nici pariul sansa.

  Etapa bonus

  In anumite campionate de forbal din oferta sportiva de la Arminbet se poate desfasura Etaba bonus. Aceasta oferta presupune ca marirea cotelor la pariurile de tip 1, x, 2, TG 0-2 SI TG 3+. Daca dorim sa profitam de aceste cote marite va trebuis a plasam pe bilet toate evenimentele din etapa respectiva fara a mai selecta si altele si sa pariem doar pe pronosticurile mentionate mai sus. Nu se pot plasa pe bilete sistem/combinate.

  Pariul Sansa

  Ca la majoritatea agentiilor offline, si la Arminbet nis e ofera pariul sansa pentru momentele in care un singur eveniment ne ruineaza sansele de castig pe un bilet. Acesta se aplica pentru biletele simple cu 11 sau mai multe evenimente jucate, la cote individuale de minimum 1.30. Daca un singur evenmiment se dovedeste a fi pierzator, vom castiga 10% din castigul de pe bilet impartit la cota evenimentului pierdut.

  Arminbet – Cat poti plasa minim pe un bilet?

   Miza minima acceptata de operatorul Arminbet pentru un bilet este de 2 lei, incluzand si taxele aferente acestuia.

  Castigul maxim posibil pentru un bilet este de 60.000 lei.

  Arminbet – Sporturile din oferta de pariuri 

  oferta sportiva la arminbet

  Odata intrati in sectiunea de Pariuri Sportive vom putea vedea deja cele mai pariate evenimente si toate evenimentele ce intra in alcatuirea promotiilor pe care le-am enumerat mai sus.

  In bara din stanga paginii vom putea vedea sporturile pe care putem paria in ziua respectiva. Acelea nu sunt toate sporturile pe din oferta sportiva Arminbet ci doar cele din oferta zilei respective. Daca dorim sa pariem pe un anumit eveniment, va trebui sa mergem la ziua desfasurarii lui si sa vedem daca gasim sportul din care face parte acel eveniment acolo.

  Desi nu are printre cele mai bogate oferte sportive, la Arminbet vom putea plasa totusi pariuri pe evenimentele din ligile mai importante si mai populare printre pariori.

  Arminbet – Jocuri virtuale – Armin6, Ruleta, Keno, Curse de Caini

  Armin 6

  Armin 6 jocuri virtuale la arminbet

  Acest joc se desfasoara in agentiile Arminbet pe televizoarele din incinta acesteia la intervale de 5 minute si este generat de on soft independent si impartial.

  Asemanator cu Lucky 6, Armin 6 functioneaza cam pe acelasi principiu, diferenta fiind ca aici sunt 49 de numere dinc are se extrag 35, in loc de 48. O alta diferenta majora este faptul ca pe biletele plasate la armin 6 vom avea si un cod format din 4 litere. Daca codul de pe biletul nostru de pariere coincide cu cel afisat pe ecran in timpul rundei de joc, in dreapta-sus, inseamna ca am castigat jackpotul global.

  Pentru cei ce nu stiu ce presupune acest joc, el este un fel de loterie unde se aleg 6 din 49 de numere. Diferenta este ca nu se extrag doar 6 numere, ci 35 iar castigul nostru difera in functie de cat de repede se extrag numerele selectate de noi. Momentul in care mai avem doar o bila ce trebuie extrasa si ea apare, intr-un final, casuta pe care acesta va aparea va avea o cota in dreptul ei. Vom inmulti miza de pe bilet cu acea cota si vom afla cat am castigat.

  Castigul nostru se dubleaza daca unul dintre numerele noastre a picat pe o casuta bonus cu trifoi si se va tripla in cazul in care 2 numere au picat pe casutele cu trifoi.

  Ruleta

  jocuri virtuale ruleta la arminbet

  Daca nu aveti posibilitatea de a ajunge intr-un cazinou unde sa jucati clasic, la o ruleta mecanica, aflati ca o puteti face in agentiile Arminbet.

  La acest joc puteti plasa orice pariu ati pute plasa si la o ruleta normala, cu singura diferenta ca nu o faceti practic, ci prin intermediul operatorului de la ghiseul agentiei.

  Keno

  jocuri virtuale keno la arminbet

  Keno este un alt joc virtual ce se desfasoara in agentiile Arminbet. Programul de joc este unul aleator. In toate agentiile este afisata concomitent aceeasi runda. La cest joc se extrag 20 de bile dintr-un total de 80 de bile numerotate de la 1 la 80. Jucatorii pot plasa pe bilete intre 1 si 10 numere. Cu cat mai multe numere cu atat mai mare va fi si cota biletului respectiv. Miza minima care se poate juca pe un astfel de bilet este de 2 lei.

  Curse de Caini

  jocuri virtuale curse de caini la arminbet

  Nelipsitele curse de caini se asesc si in agentiile Arminbet. La aceste curse participa 6 caini, numerotati de la 1 la 6. Fiecarui caine i se acorda o cota individuala reflectand sansele acestuia de a iesi invingator. Fiecare runda va avea un numar de identificare.

  Tipurile de pariuri pe care le putem pasa la cursele de caini:

  – Castigator – se alege cainele care va castiga cursa

  – In primii 2 – se alege cainele care va termina cursa pe unul din primele 2 locuri

  – In primii 3 – se alege cainele care va termina cursa pe unul din primele 3 locuri

  – WIN & S/P – se alege cainele castigator si se va indica faptul daca suma primilor 3 caini va di peste sau sub 10.5

  – PAR/IMPAR – se indica daca numarul cainelui care va castiga cursa va fi par sau impar

  – MIC/MARE – se indica daca numarul cainelui castigator va fi mic (3 sau mai mic) sau mare (4 sau mai mare)

  – Suma primilor 3 caini – se indica daca suma primilor 3 caini ce vor termina cursa va fi peste sau sub 10.5

  – Primii 2 in ordine exacta – se indica primii doi caini in ordinea exacta in care vor termina cursa

  – Primii 2 in orice ordine – se indica primii doi caini ce vor termina cursa in orice ordine

  – Trifecta – se indica primii 3 caini in ordinea exacta in care vor termina cursa

  Arminbet – Loto 

  Oferta LOTO de la Arminbet poate fi accesata prin intrarea in sectiunea de LOTO a site-ului Arminbet din partea de sus a site-ului, din meniu.

  Loto la arminbet

  Aici gasim un numar destul de standard de loterii, printre ele aflandu-se si cele mai populare dintre acestea, cum ar fi: Hrecia Kino – 20/80, Polonia Keno – 20/70, Italia Keno 20/90 si multe altele.

  Arminbet – Cum sa pariezi live

  Desi este o casa ce-si desfasoara activitatea doar prin intermediul agentiilor sale stradale, la Arminbet putem paria chiar si Live.

  pariuri live la arminbet

  Puteti vedea oferta live de pe site-ul arminbet.ro, dupa cum se poate vedea si in imaginea de mai sus. Totusi, daca sunteti iubitori de pariuri Live, nu va recomandam sa pariati in agentii stradale si sa incercati sa o faceti la o casa de pariuri online. La agentii precum Arminbet, chiar daca se poate paria live, putem intampina cozi la ghiseele agentiilor si astfel de pierdem momente cheie din desfasurarea evenimentului. Dupa cum probabil ca bine stiti, la pariurile live, orice moment e crucial, deoarece cotele se pot schimba oricand.

  Arminbet – Agentii

  Arminbet este una dintre cele mai raspandite case de pariuri din tara noastra. Probabil ca n-ati crede acest fapt, deoarece nu le vedeti asa des si acest lucru se datoreaza faptului ca majoritatea se afla in baruri si cafenele de colt de bloc.

  In momentul scrierii acestui articol, Arminbet are 612 locatii raspandite in toata tara. O lista completa a acestora puteti gasi pe site-ul lor, daca navigati in josul paginii si faceti click pe butonul “Agentii”.

  agentii arminbet

  Arminbet – Programul agentiilor

  Majoritatea agentiilor Arminbet sunt deschise in franciza. Acest lucru inseamna ca ele vor functiona in baza unui program de lucru independent, in functie de orarul locatiei respective. Acest lucru poate constitui atat un avantaj cat si un dezavantaj. Unele locatii se pot inchide mult mai devreme decat ora de functionare a sediilor proprii iar altele pot functiona pana tarziu in noapte cand alte case de pariuri sunt deja inchise. Insa agentiile proprii Arminbet functioneaza dupa urmatorul orar:

  Luni: 10:00-22:00

  Marti: 10:00-22:00

  Miercuri: 10:00-22:00

  Joi: 10:00-22:00

  Vineri: 10:00-22:00

  Sâmbătă: 10:00-22:00

  Duminică: 10:00-22:00

  Arminbet – Programul agentiilor de sarbatori

  In cazul sarbatorilor de iarna, ar trebui sa fim atenti daca vrem sa ne plasam biletele la Arminbet. In zilele de 24 si 31 decembrie, acestea functioneaza dupa un program mai scurt decat cel obisnuit. In zilele de 25 decembrie si 1 ianuarie, ele vor fi inchise. Exista sansa ca totusi, sa puteti gasi agentii Arminbet deschise, in cazul in care locatiile in franciza, acele baruri despre care va vorbeam, sunt deschise si in aceste zile.

  Arminbet – Cum sa devii partener!

  Cei de la Arminbet incurajeaza colaborarile cu ei. Daca sunteti proprietarul unui spatiu comercial ce trebuie sa indeplineasca conditiile de a avea vad si de a avea o suprafata cuprinsa intre 30 si 50 metrii patrati, puteti sa apelati la acestia in vederea incheierii unei colaborari.

  Tinand cont de faptul ca ei detin atatea agentii, pare ca este destul de usor si ofertant sa inchei o colaborare cu acestia. Pentru mai multe informatii puteti lua legatura cu acestia prin caile de comunicare disponibile in sectiunea de contact.

  franciza arminbet

  Arminbet – site-ul si platforma casei de pariuri

  Site-ul acestei agentii de pariuri este arminbet.ro. La accesarea acestui link, ar trebui sa fiti intampinati de o pagina principala care sa arate asa:

  site-ul arminbet

  Din aceasta pagina puteti naviga foarte usor in orice sectiune doriti. Va puteti verifica biletele, va puteti crea bilete de acasa folosind creatorul de bilete din drepta paginii, pentru a evita sa petreceti prea mult timp in agentii, etc.

  Arminbet – Pariuri Online

  Din nefericire, Arminbet isi desfasoara activitatea doar in mediul offline, prin intermediul agentiilor lor stradale.

  Arminbet – Opinia noastra!

  Ca si concluzie generala, Arminbet este o agentie stradala asemanatoare cu TotalBet, furnizori ce ofera foarte usor franciza. Din acest motiv multe locatii se pot afla in baruri dubioase sau alte locuri mai neortodoxe.

  Oferta lor este cam standard, fara a oferi prea multe evenimente speciale din sporturi mai putin populare.

  In materie de promotii, ele sunt destul de generoase. Mai este de apreciat faptul ca toate jocurile ce se desfasoara in agentii au bonusuri globale ce pot fi castigate oricand de catre oricine.

  Leave a Comment