Strategia Scor Corect explicata de specialisti

Pariurile pe scor corect sunt destul de rar plasate de catre pariori. In general le joaca cei care au putini bani pentru pariuri si sperand ca vor prinde 2-3 scoruri corecte le combina pe un bilet. Greu insa asa sa faci profit pariind pe scor corect. Strategia scor corect la pariuri este una riscanta, asa ca nu o recomandam decat jucatorilor cu apetit ridicat pentru risc

scor corect la pariuri

Strategia scor corect la pariuri pe scurt

Prin urmare daca ai de gand sa joci bilete multiple pe scor corect raspunsul la intrebarea din titlu este unul simplu: nu se merita.

In schimb, daca iti faci un plan bun si plasezi pariuri single pe scor corect atunci raspunsul la intrebare este da, se merita sa jucam astfel de pariuri.

Primul pas spre succes la pariurile pe scor corect este money managementul. Acesta trebuie sa fie foarte bine calculat. Nu trebuie pariat haotic de genul: azi joci 10 lei pe un scurt corect, il prinzi si castigi 65 lei si din ei joci maine 30-35 lei pe alt scor. Asa clar nu vei avea rezultate.

Ideal este atunci cand pariezi pe scor corect s-o faci cu o miza constanta. Valoarea mizei ar fi ideal sa fie de 1-3% din banca totala. Dupa o perioada de timp medie (1-2-3 luni) recalculezi in functie de valoarea bancii la acel moment.

Pariaza pe Scor Corect la aceasta casa de pariuri online si ia BONUS pana la 500 RON la PARIURI!

Ca sa pariezi pe scor corect si sa ai si succes ar trebui sa te orientezi spre campionate unde nu se inscriu multe goluri si spre meciuri cat de cat echilibrate. Sa preconizezi scorul la Barcelona – Leganes este destul de dificil, pentru ca formatia catalana poate castiga la fel de usor cu 3:0, 4:0 sau poate primi gol si sa castige cu 3:1, 4:1 etc. Daca insa alegi un meci echilibrat, intre echipe care inscriu putin, sa zicem Nantes – Montpellier, atunci jucand un scor de tipul 0:0, 1:0, 0:1, 1:1, 2:0 sau 0:2 (in functie de forma de moment, absente, scorurile echipelor din ultimele meciuri cu adversare de nivel apropiat) sansele de a castiga vor creste.

Daca ai de gand sa pariezi pe scor corect iti recomand sa deschizi conturi la mai multe case de pariuri online. Cotele la acest tip de pariu difera destul de mult de la o agentie la alta si e foarte posibil ca azi la casa 1 sa ai cota 5.20 pentru scorul pe care vrei sa-l joci iar la casa 2 sa primesti cota 7 iar maine casa 1 sa-ti dea cota 7.5 si casa 2 cota 5.5 pentru scorul partideipe care vrei sa pariezi.

Daca ai inteles cum sta treaba cu scor corect la pariuri online, atunci plaseaza PRIMUL TAU PARIU FARA RISC cu un simplu CLICK AICI!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment