Pariuri tip sistem – cum se plaseaza

Pariurile tip sistem vin in ajutorul pariorilor prin faptul ca acestia pot castiga un bilet chiar daca vor fi pierdute unul sau mai multe pronosticuri de pe bilet. Dupa ce vei citi mai multe in randurile de mai jos despre sisteme pariuri, vei putea spera la castiguri mai mari la pariuri sportive.

Sisteme Pariuri – explicatii de la Profesionisti

Atunci cand decizi sa joci un pariu tip sistem trebuie sa iei in calcul si castigul minim eventual. In caz contrar exista riscul sa castigi mai putin decat ai pariat. De exemplu un sistem 2 din 3 jucat cu 10 lei pe varianta, pe cote de 1.40 1.40 si 1.4,0 iti va aduce un castig de doar 19.6 lei daca vor iesi doar 2 dintre pronosticuri, asta in conditiile in care suma pariata a fost de 30 lei.

Pentru a juca un pariu tip sistem este necesar sa ai pe biletul de pariuri minim 3 pronosticuri. In functie de numarul selectiilor de pe sistem poti alege sistemul jucat. Daca ai 5 evenimente pe bilet vei putea juca sistem 1 din 5, 2 din 5, 3 din 5 sau 4 din 5. La unele agentii vei putea juca si combinatii de sisteme, adica atat sistem 2 din 5 cat si 3 din 5, luand in calcul exemplul anterior.


Joaca PARIURI tip Sistem la cea mai buna casa de pariuri Live din Romania doar cu un CLICK pe acest LINK si incaseaza BONUSUL pana la 1500 RON, cel mai mare din Romania la pariuri!


Vei putea juca un sistem la pariuri in 2 moduri, in functie de casa de pariuri. Pentru a intelege mai bine vin si cu 2 exemple.

Sisteme pariuri – Exemplul 1

sisteme pariuri

In imaginea de mai sus am scris miza 10 in dreptul la Duble. Asta inseamna ca voi juca un sistem 2 din 3 cu miza de 10 lei pe varianta si cu o miza totala de 30 lei.

Prin urmare, la unele case de pariuri, precum Unibet, pentru a juca un sistem este necesar sa scrii suma pe care vrei s-o joci pe varianta in dreptul sistemului dorit.


Pariaza Simplu si Rapid acum ca ai invatat ce inseamna Sisteme Pariuri la BETFAIR – Cea mai mare casa de pariuri online din lume, doar dupa ce dai CLICK AICI si incasezi BONUSUL pana la 450 RON!


Sisteme pariuri – exemplul 2


In imaginea de mai sus am scris miza 10 si am bifat sistemul 2/3. Asta inseamna ca voi juca un sistem 2 din 3 cu miza de 10 lei in total, adica o miza de 3.33 lei pe varianta.

Prin urmare, la unele agentii de pariuri online, precum Superbet, pentru a juca un sistem este necesar sa scrii suma pe care vrei s-o joci in total si sa bifezi sistemul dorit.

Totusi, exemplul 1 se regaseste la mai toate casele de pariuri online recomandate. Chiar si asa, atunci cand joci un sistem trebuie sa ai grija ce miza scrii pentru a nu risca sa joci pe un bilet mai mult sau mai putin decat ti-ai dori (de exemplu daca ai fi obisnuit cu modul in care e scrisa miza la Unibet si vei dori sa joci un sistem la Mozzartbet poti pica usor in plasa si poti scrie miza 10 lei crezand ca e nevoie de miza pe varianta si astfel ai paria doar 3.33 lei pe varianta).

Pariuri tip sistem cu baze

Pe langa pariurile tip sistem prezentate mai sus majoritatea caselor de pariuri online ne ofera posibilitatea sa jucam sisteme cu baze (le vei gasi si sub denumirea de banker). Pentru a juca un sistem cu baza este necesar sa bifezi un anumit buton din dreptul pronosticului (pronosticurilor) care vrei sa fie baza (baze). In imaginea de mai sus de la Mozzartbet daca voiam ca unul dintre pronosticuri sa fie banca ar fi trebuit sa dau clik pe “FIX” scris in dreptul pronosticului respectiv.

Sunt case de pariuri care nu permit pariuri in sistem cu baza (Winmasters de exemplu), asa ca daca ai in plan sa joci astfel de sisteme informeaza-te daca o poti face la agentia de pariuri la care vrei sa deschizi cont.

Ce mai trebuie spus la pariurile tip sistem cu baza este ca pentru a avea sanse sa fie castigator este necesar ca baza sau bazele sa fie castigatoare. In plus trebuie sa mai prinzi si numarul minim de pronosticuri cerute in sistem. La un sistem cu 4 baze si 2 din 5 vei castiga daca prinzi toate cele 4 baze si minim 2 din celelalte 5 pronosticuri; daca insa prinzi doar 3 baze biletul este pierdut indiferent de numarul de pronosticuri prinse in sistem.

Sper ca ne-am facut inteles si vei stii de acum cum se plaseza bilete tip sistem cu baze la casele de pariuri pe internet. Daca ai vreo intrebare pe acest subiect esti invitatul nostru s-o postezi in sectiunea de comentarii de la subsolul acestui articol.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment