Pariuri pe cornere + – de la profesionisti

Pariurile pe cornere, pot fi ele profitabile? Unii spun ca nu, deoarece ar tine doar de noroc, altii zic ca da, deoarece cu o analiza amanuntita poti gasi ponturi la pariuri pe cornere de calitate.

Care sunt cele mai populare pariuri pe cornere

Total cornere +/- sunt pariurile de tipul peste / sub; se pariaza pe faptul ca in meci va fi depasita (peste) sau nu (sub) limita de cornere propusa de agentia de pariuri. Mare atentie la acest tip de pariu deoarece exista in unele cazuri si varianta “Exact x cornere”, caz in care daca se va executa exact numarul de cornere stabilit vei pierde indiferent daca joci peste sau sub.

Total cornere pe echipe – pariezi pe numarul de cornere peste / sub executate de echipa gazda sau, dupa caz, de formatia oaspete.

Echipa care executa mai multe cornere – pariezi pe formatia care va executa mai multe cornere in meci; si aici exista posibilitatatea sa ai si optiunea egal, dar daca aceasta nu exista si ai doar 1 si 2 atunci in cazul in care ambele formatii vor executa acelasi numar de cornere vei primi cota 1.

CEA mai buna casa de pariuri online la care poti PARIA pe Cornere este aceasta! Incaseaza si BONUS pana la 500 RON si PARIAZA fara RISC!

Total cornere pe reprize – pariezi pe depasirea sau nu a unui numar de cornere in prima sau, dupa caz, in a doua repriza. La acest tip de pariu se ia in calcul doar ce se intampla in repriza pe care ai pariat.

Ce trebuie sa stii atunci cand joci pariuri pe cornere este ca un corner este luat in calcul daca se executa, nu doar daca se acorda. De exemplu daca in finalul primei reprize mingea iese in corner si arbitrul fluiera finalul reprizei inainte de a se repune mingea de la coltul terenului acel corner nu este contabilizat.

Daca ai nevoie de o agentie unde sa joci pariuri cornere fotbal atunci iti recomand fara indoiala sa alegi Betano (inregistreza-te aici). Vei gasi acolo cele mai multe linii la pariurile pe lovituri de colt, dar si, in general, cele mai bune cote de pe piata.

Pariurile pe cornere pot fi profitabile daca le abordezi profesionist, nu doar te uiti la statistica ultimelor meciuri si mergi pe mana ei. Trebuie analizat modul in care ataca si se apara cele 2 echipe chiar si lungimea terenului, deoarece un teren la dimensiuni minime va aduce mingea mai rapid de la un careu la altul si astfel sansele de a fi executate mai multe cornere cresc.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment