Meci abandonat sau amanat la pariuri

Ai pariat pe un meci si acesta este amanat sau abandonat si nu stii ce se intampla cu pariul plasat pe el? Ai nimerit unde trebuie pentru ca aici iti voi explica ce situatii posibile exista.

E foarte important de precizat inca din start ca toate situatiile posibile pentru un meci abandonat la pariuri, sau amanat, se gasesc descrise concret in regulamentul caselor de pariuri online la care a fost jucat meciul. Regulile difera de la agentie la agentie si de aceea este important sa te informezi direct de la sursa.

In continuare eu iti voi spune la modul general ce se intampla cu pariurile in functie de momentul in care a fost abandonat meciul.

Meciuri amanate / anulate inainte sa inceapa

In mod normal se asteapta pana la 48 de ore inainte de a se anula un pariu. Daca in aceasta perioada evenimentul se va incheia atunci pariul va fi validat corespunzator. Totusi, sunt unele agentii la care limita este mai mica / mai mare cu 24 de ore. In general insa daca se stie ca meciul va avea loc in urmatoarea perioada atunci pariul va ramane in “picioare”. In schimb daca un meci de fotbal este amanat pentru o data ulterioara nestabilita si este clar ca nu va avea loc in zilele urmatoare in mod cert se va acorda cota 1 pariului jucat.

Aceasta casa de pariuri online are cel mai bun timp de asteptare atunci cand un meci este amanat sau anulat! PARIAZA la ei!

Meciuri amanate / anulate dupa ce incep

Ceea ce am precizat mai sus este valabil si acum, doar ca pot exista situatii in care pariurile vo fi validate. Astfel:

  • daca pariul jucat este deja pierdut biletul va fi validat pierdut (joci sub 18.5 game-uri si meciul se intrerupe la 6:4 4:6, e clar ca pariul tau ar fi pierdut si la finalul meciului si de aceea iti va fi validat pierdut).
  • daca pariul jucat este deja castigat va fi validat castigator, fara sa se mai astepte finalul evenimenteului (de exemplu un meci de fotbal se intrerupe la scorul de 3:0 si tu ai pariat peste 2.5 goluri).

Aceste reguli este valabila la casele de pariuri online. La agentiile stradale nu sunt 100% sigur ca sunt valabile.

Un caz special este reprezentat de meciurile de tenis in care un jucator se retrage. Aici la casele de pariuri online avem 2 situatii.

Unii operatori, cum ar fi Unibet, 888sport, Admiral si Betfair, vor da cota 1 daca abandonul are loc pana la terminarea primului set, indiferent de starea pariului, iar daca abandonul are loc dupa aceea atunci va fi creditat castigator tenismenul care se califica. In schimb, la Netbet (CLICK AICI pentru a incasa BONUSUL pana la 500 RON FARA RISC), Betano sau Sportingbet vei primi cota 1 indiferent de momentul jocului in care a avut loc abandonul.

In cazul in care inca esti nelamurit cum stau lucrurile cu un meci amanat la pariuri sau cu unul abandonat ne poti contacta si vom lua legatura cu casele de pariuri pentru a-ti putea oferi un raspuns concret.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment