Ce este Handicap European la pariuri?

La pariuri sportive exista 2 tipuri de handicapuri: asiatic si european. Primul este cel la care exista doar 2 posibilitati de pariere iar al doilea este cel la care sunt disponibile cote si pentru x. Despre handicap european vom scrie in acest articol.

Ce inseamna Handicap European la Pariuri si cum il folosim

Handicapul european este de valori intregi (+/-1.0, 2.0, 3.0 etc), si in oferta caselor de pariuri il vei regasi cam asa:

handicap european

Practic este handicapul cu care esti obisnuit daca ai pariat pana acum doar la agentiile stradale.

Ca sa intelegi mai bine cum se valideaza un pariu cu handicap european voi detalia pe exemplul de mai sus de la Netbet (deschide cont pe acest LINK si incaseaza BONUSUL pana la 1.500 RON)

  • Marseille (-2) – cota 28 – este castigator daca Marseille va castiga meciul la o diferenta de cel putin 3 goluri (3:0, 4:0, 4:1 etc).
  • Egal, Marseille (-2) – cota 15.25 – este castigator daca Marseille va castiga meciul la o diferenta de exact 2 goluri (2:0, 3:1, 4:2 etc)
  • Atletico Madrid (2) – cota 1.01 – este castigator daca Atletico Madrid castiga, meciul se termina la egalitate sau Atletico Madrid pierde la exac t un gol diferenta.
  • Marseille (-1) – cota 13 – este castigator daca Marseille va castiga meciul la o diferenta de cel putin 2 goluri (2:0, 3:0, 3:1 etc).
  • Egal, Marseille (-1) – cota 6.60 – este castigator daca Marseille va castiga meciul la o diferenta de exact un gol (1:0, 2:1, 3:2 etc)
  • Atletico Madrid (1) – cota 1.16 – este castigator daca Atletico Madrid castiga sau meciul se termina la egalitate
  • Marseille (1) – cota 2.15 – este castigator daca Marseille castiga sau meciul se termina la egalitate
  • Egal, Marseille (1) – cota 3.45 – este castigator daca Marseille va pierde meciul la o diferenta de exact 1 gol (0:1, 1:2, 3:3 etc)
  • Atletico Madrid (-1) – cota 3.00 – este castigator daca Atletico Madrid castiga meciul la o diferenta de cel putin 2 goluri (0:2, 1:3, 0:3 etc).

La ce trebuie sa fim atenti cand jucam handicap european

Atunci cand joci pariuri cu handicap european trebuie sa tii cont ca este luat in calcul doar timpul regulamentar, nu si eventualele reprize de prelungiri. Mergand pe exemplul de mai sus, daca cineva ar juca pronosticul Atletico Madrid -1 si scorul ar fi 0:0 dupa 90 de minute si 0:2 dupa reprizele de prelungiri atunci pariul ar fi pierdut.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment