Agentia de pariuri online Efbet

Agentia de pariuri online Efbet

Efbet? Cine este Efebet, o sa va intrebati, nu? Ei bine, aflati ca Efbet ( L1173067W000796 ) este cea mai noua casa de pariuri online din Romania care va activa in tara noastra pana, cel putin, in 2017, conform ONJN. Astfel, odata cu intrarea Efbet pe piata romaneasca de pariuri, numarul caselor de pariuri online, licentiate in Romania, a ajuns la cifra 20. Agentia de pariuri online Efbet – cea mai noua casa de pariuri online licentiata in Romania.

Cine este Agentia de pariuri online Efbet?

In acest articol o sa facem o scurta prezentare a celei mai noi case de pariuri online din Romania sa ne dam seama daca, pe viitor, merita sa ne deschidem un cont de parior la aceasta casa , sau nu.

In primul rand, cand deschidem site-ul Efbet, ne lovim de-o interfata care aduce mult cu Bet365. Poate si cu eFortuna, dar mai mult cu Bet365. Daca sunt printre voi pariori care sunt nostalgici dupa Bet365, atunci cu siguranta isi vor deschida cont la aceasta casa de pariuri.

Agentia de pariuri online Efbet - oferta pariere

Oferta de pariere a celor de la Efbet pare una acceptabila, in sensul ca veti gasi variante de pariere pentru majoritatea sporturilor pe care se pariaza ( fotbal, baschet, tenis, handbal, volei ), dar si pentru sah, e-sports, fotbal si volei pe plaja, rugby, badminton, box etc.


Pariezi LIVE? Atunci ai gasit CASA de PARIURI potrivita pentru TINE!

Intra AICI si incaseaza Cel Mai Mare BONUS la Pariuri din Romania!


Oferta de pariere Live, la momentul redactarii acestui articol, era una acceptabila. Spre exemplu, pe live, erau 12 evenimente ( 3 fotbal, 3 tenis, 2 baschet, 1 badminton si 2 tenis de masa ). La NetBet insa, am gasit 18 pariuri Live la ora redactarii acestui articol ( 9 tenis, 2 fotbal, 2 baschet, 3 badminton, 1 cricket, 1 gol si-un tenis de masa ).

Efbet, cea mai noua casa de pariuri online din Romania

Bine, hai totusi sa nu ne grabim. Usor, usor, poate vedem si la Efbet o oferta de pariere Live care sa se apropie de casele mari de pariuri online licentiate in Romania.

Interesant este faptul ca Agentia de pariuri online Efbet are serviciu de Live streaming, lucru pe care-l gasesti la putine agentii de pariuri online din Romania. Bine, acesta functioneaza doar pentru cateva partide importante din campionatele tari ale Europei.

Bonus Efbet

Spre deosebire de alti operatori, este ceva mai mic, doar 25% din prima depunere ( Exemplu : la o depunere de 400 LEI, jucătorul primește 100 LEI bonus ).

 1. La prima depunere în valoare de maxim 900 LEI jucătorul va beneficia de un bonus de 25% până la maxim 225 LEI.
 2. Puteti beneficia, totusi, de bonusul maxim de 500 LEI, la prima depunere. Doar că, primul depozit trebuie sa fie de minim 1800 LEI.
 3. Bonusul este oferit ca FreeBet și poate fi obținut doar din primele două depuneri.
 4. Dupa ce ati primt bonusul va trebui sa faceti un rulaj de 3 ori în secțiunea Pariuri Sportive la o sumă totală echivalentă cu de 3 ori depunerea clientului + de 3 ori cuantumul bonusului.

Agentia de pariuri online Efbet - Bonus Pariuri

Spre exemplu, daca depuneti 400 LEI și primiti un bonus în cuantum de 100 LEI, pentru a putea retrage fonduri din cont, trebuie să plasati pariuri în cuantum total de 1500 LEI sau mai mult, ce vor fi luate în considerare la cerințele înnoirii bonusului. La depunerea a 100 LEI și primirea unui bonus de 25 LEI, pentru a obține dreptul de a retrage din cont, trebuie să plasati pariuri în cuantum total de 375 LEI sau mai mult.


Esti in cautarea celui mai mare BONUS LA PARIURI din Romania? Ce zici de 900 RON la prima depunere?

Ia da un CLICK AICI si incaseaza rapid Bonusul care iti dubleaza banii din cont!


Bonus Pariuri Efbet 500 RON

Cum iei bonus pariuri Efbet – 500 RON

Urmeaza pasii de mai jos pentru a primi bonus 500 RON la Efbet:

 1. Acceseaza site-ul Efbet
 2. Inregistreaza-te completand formularul de inregistrare.
 3. Fa verificarea contului (altfel nu vei putea primi bonusul integral la prima depunere).
 4. Dupa ce ti-a fost confirmata verificarea fa prima depunere.

Daca ai contul verificat si prima ta depunere va fi de minim 1.800 RON vei primi un bonus de 500 RON.


Vrei BONUS la PARIURI de pana la 500 RON? Atunci nu mai sta pe ganduri si acceseaza ACEST LINK pentru Cea Mai Buna Casa de Pariuri Online din Romania!


Iti voi explica cum stau lucrurile si daca faci prima depunere inainte sa verifici contul. In acest caz vei putea sa depui maxim 900 RON si vei primi bonus 25% din suma, in limita a 225 RON. Tine cont ca pentru a beneficia de bonusul maxim de 500 RON prima depunere trebuie sa fie de exact 900 RON. Ulterior, dupa ce faci verificarea contului, va trebui sa faci o a doua depunere de minim 900 RON si vei mai primi bonus inca 275 RON. Astfel 225 RON bonus de la prima depunere si 275 RON bonus de la a doua depunere inseamna un bonus total de 500 RON.

Conditii de rulaj bonus pariuri Efbet

Pentru a putea efectua o retragere totalul dintre bonus si depunere va trebui rulat de 3 ori pe cote de cel putin 1.50. De exemplu, la o depunere de 400 RON vei primi bonus 100 RON si vei avea de rulat 1.500 RON inainte de a putea solicita o retragere.

Tine cont ca la rulaj nu sunt luate in calcul urmatoarele tipuri de pariuri: handicap asiaic, toate tipurile de linii asiatice “egalitate fara pariu”, si impar/par.

In regulile bonusului apare si o mica ciudatenie pentru ca se spune ca bonusul este acordat sub forma de pariuri gratuite. Aceste pariuri gratuite trebuie jucate in maxim 10 zile de la creditare si nu sunt luate in calcul la rulajul bonusului. Ciudatenia este legata de faptul ca nu se specifica nicaieri cand, cum si ce valori au pariurile gratuite. Adica e posibil sa primesti tot bonusul de 500 RON sub forma unui pariu gratuit sau e posibil ca cei 500 RON sa fie impartiti in mai multe pariuri gratuite cu valori mai mici.

In ciuda acestui aspect merita sa alegi acest bonus oferit de Efbet pentru ca n-ai nimic de pierdut.


Serviciul de clienti Efbet are chat, la care iti va raspunde un operator, dar si un numar de telefon – 031 96 35

Ca si la celelalte case de pariuri online din Romania, si Efbet are mai multe metode prin care-ti poti alimenta contul de parior.

 • Skrill Moneybookers – Depunere minimă: 20 LEI sau echivalentul în altă monedă.
 • Card de Credit/Debit – Depunere minimă: 20 LEI sau echivalentul în altă monedă.
 • Transfer bancar – Depunere minimă: 40 LEI / Retragere minimă: 500 LEI
 • Neteller – Depunere minimă: 20 LEI sau echivalentul în altă monedă.

Spre deosebire de alte case de pariuri online din Romania care au aplicatii pentru mobil si tableta, la Efbet inca n-am gasit o asemenea aplicatie.

Ca si la alti operatori din tara noastra, si la Agentia de pariuri online Efbet, pe langa pariurile sportive, se poate juca si pe sporturi virtuale. Cum la fel se poate juca in Cazino pe o gramada de sloturi, ruleta si blackjack live, sau celebrul Lucky 6.

Efbet, cea mai noua casa de pariuri online din Romania

La prima vedere, Agentia de pariuri online Efbet pare ok. Bine, nu stiu cati dintre voi vor fi impresionati de acest operator online, insa, spre deosebire de alte case de pariuri online de pe la noi, Efbet mi se pare cu o clasa peste.

Va uram succes si multa bafta :)

Echipa Undepariem

6 Responses to “Agentia de pariuri online Efbet”

  1. La skrill, neteller si card nu se concepe comision. Insa prin transfer bancar exista unul, mic ce-i drept, dar este.

  1. Depinde la ce tip de sporturi pariezi si liga din care fac parte meciurile. Potrivit regulamentului, limita este cuprinsa intre 5000 si 50000 de euro.

 1. Buna ziua! Este adevarat ca pentru a incasa bonusul pentru prima depunere de pana in 500 RON este necesar un depozit de 1800 RON?

  1. Salut. Da, poti face o depunere de 1800 de lei doar in conditiile in care ai contul verificat sau daca prima depunere este mai mica decat suma aceasta, atunci primesti 25% din aceasta

Leave a Comment