Cum sa castigi bani la Pariuri sportive? Top 4 metode de facut bani din pariuri!

Nu exista o metoda sigura de facut bani din pariuri. Asta stie orice parior serios. Insa sunt cel putin 4 metode prin care poti sa-ti creste sansele de a castiga bani din pariuri. Pe acestea ti-le vom prezenta in articolul curent. Afla din randurile de mai jos cum castigi la pariuri.

cum castigi la pariuri metode

Cum sa castigi bani la pariuri sportive! Metode testate de specialisti!

Cum castigi la pariuri – Metoda 1: Aplica o strategie eficienta

Cel mai bun mod de a castiga la pariuri este prin aplicarea unei strategii de pariere eficienta. Nu-ti pot spune ca strategia x sau y iti va aduce castiguri lar pariuri. Insa, daca vei testa cele mai bune strategii de pariere vei ajunge intr-un timp nu foarte lung sa vezi care este strategia potrivita pentru tine.

Unii pariori aplica cu succes Fibonacci deoarece au obiceiul sa joace constant bilete cu cota 3-4 si au un procentaj al biletelor prinse destul de bun. Alti pariori fac bani cu Martingale pe cota 2, avand si o banca consistenta la dispozitie, pentru a acoperi mai multe pierderi. Cei care au sume mici de bani, 20-30 RON incep sa faca Easy Money si sa ajunga astfel in cateva zile de la 20 RON la 100 RON pariind doar pe cote mici.

Testeaza cu mize minime strategiile, vezi cu care ai succes si apoi creste valoarea mizei!

Una dintre casele de pariuri recomandata de specialisti pentru a aplica strategia Martingale este Betano (deschide un cont nou cu un simplu CLICK PE ACEST LINK si incaseaza Bonusul pana la 500 RON)

Cum castigi la pariuri – Metoda 2: Alege un money management potrivit

Un money management in concordanta cu bugetul de pariere iti poate aduce castiguri la pariuri. Daca ai in cont 100 RON e clar ca nu-i o solutie sa joci maine 5 bilete cu cate 20 RON pentru ca se prea poate sa le pierzi pe toate si astfel sa ramai fara bani in cont. Daca insa ai miza un anumit procent din banca pe bilet si n-ai paria foarte multe bilete zilnic, sansele de a castiga vor creste.

Pariorii care fac bani cu un money management bun nu joaca, in general, mai mult de 5% din banca totala pe un singur pariu si in general acel 5% este jucat doar pe pariul zilei. In rest 2-4% din banca. Asta inseamna ca la o banca de 500 RON ideal ar fi sa nu joci mai mult de 25 RON pe bilet.

Cu un MONEY MANAGEMENT foarte bun poti face mai usor bani la aceasta casa de pariuri online! Ai si BONUS 100% pana la 900 RON la prima depunere!

Cum castigi la pariuri – Metoda 3: Specializeaza-te pe anumite campionat

Urmaresti anumite campionate la TV? Ai obiceiul sa te uiti pe net la unele ligi fotbalistice mai de mana a doua? Atunci n-ar fi o ideea rea sa te specializezi pe aceste ligi si sa joci doar pariuri de acolo. E drept ca saptamanal vei plasa mult mai pariuri decat o faci acum (cred ca e valabil pentru majoritatea celor care citesc) dar astfel vei avea sanse mai mari de reusita. In plus si mizele tale pot fi mai mari deoarece vei paria, sa zicem, pe meciuri din Olanda si Belgia de vineri pana duminica, iar ce pariai in mod normal de luni pana joi se va duce acum pe miza pentru biletele din finalul saptamanii.

Sa te specializezi pe un campionat inseamna sa stii cam tot ce misca acolo. Aici poti apela la site-uri de stiri din tarile respective dar te poti inscrie si pe diverse forumuri ale suporterilor echipelor din campionatul respectiv. Astfel vei avea acces la unele informatii la care n-are toata lumea.

Cum castigi la pariuri – Metoda 4: Evita capcana pariurilor live

Pariurile live sunt cu dus-intors. Daca nu esti un tip cu nervii tari atunci o metoda de a face bani din pariuri este sa eviti aceasta capcana a pariurilor live. Nu vei face bani efectiv din metoda asta, doar ca in loc sa pariezi din impuls live 50 RON pe o cota de 2 si sa pierzi mai bine joci acei 50 RON calculat pe un bilet pre-meci si astfel sansele de a castiga vor fi mult mai mari.

Pariurile live sunt o capcana si din punct de vedere al cotelor, asta deoarece niciodata o agentie de pariuri nu-ti va oferi la live cotele reale. Bine, nici pre-match nu le ofera ele, dar live cu atat mai putin, in conditiile in care nimeni nu sta sa verifice la live care este payout-ul casei.

Pune in aplicare una sau mai multe din aceste 4 metode in urmatoarele 3-6 luni si dupa aceea revino aici si spune-ne daca ai reusit astfel sa castigi mai multi bani din pariuri.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

Leave a Comment