Ce inseamna DG1, DG1-2, DG 2 si DG 2-2 la pariuri?

In cazul in care ai luat contactul cu agentiile de pariuri, in special cele stradale, ai vazut unele abrevieri care este posibil sa-ti fi dat unele batai de cap. 4 dintre aceste abrevieri le voi explica in acest articol. Afli ce inseamna DG1 si DG2 la pariuri si apoi te poti folosi de asta ca sa cresti castigurile la pariuri online!

Ce inseamna DG1 si DG2 la pariuri – explicatia specialistilor Undepariem.com

DG1 – poate fi citit ca “Da Gol 1”, adica prima echipa scrisa trebuie sa marcheze pentru ca un astfel de pariu sa fie castigat (am scris prima echipa si nu echipa gazda deoarece la unele meciuri, cele din cupe sau amicale, nu avem neaparat o echipa gazda). De exemplu la un meci FCSB – CFR daca joci pronosticul DG1 castigi in cazul in care FCSB va reusi sa inscrie.


CLICK AICI si incaseaza SUPER BONUSUL pana la 900 RON la Maxbet – una dintre cele mai tari agentii online de pariuri din Romania!


DG1-2 – daca scrii acest cod pe biletul de pariuri vei castiga pronosticul daca prima echipa scrisa nu va marca. De exemplu la un meci FCSB – CFR daca joci pronosticul DG1-2 castigi in cazul in care FCSB va incheia meciul fara gol marcat. Poti gasi acest gen de pariuri folosite de exemplu la Superbet.
DG2 – poate fi citit ca “Da Gol 2”, adica a doua echipa scrisa trebuie sa inscrie pentru ca un astfel de pariu sa fie castigat. De exemplu la un derby Real Madrid – Atletico Madrid daca joci pronosticul DG2 castigi in cazul in care Atletico Madrid va reusi sa inscrie
DG2-2 – daca scrii acest cod pe biletul de pariuri vei castiga pronosticul daca a doua echipa scrisa nu va marca. De exemplu la un derby Real Madrid – Atletico Madrid daca joci pronosticul DG2-2 castigi in cazul in care Atletico Madrid va incheia meciul fara gol marcat.


Pariurile de tip DG/NG le joci cel mai bine la aceasta Casa de Pariuri ONLINE cu un BONUS pana la 450 RON la prima depunere! Nebunie curata!


Ce inseamna DG1 si DG2 la pariuri – alte observatii

Vei mai gasi la agentiile de pariuri si prescurtari similare dar care mai au ceva la final. De exemplu pronosticul DG1 2+ va fi castigator daca prima echipa scrisa va inscrie 2 sau mai multe goluri sau DG1 PR va fi castigator daca prima echipa scrisa va marca in prima repriza.

La pariurile de tipul da gol / nu da gol se ia in calcul doar timpul regulamentar, nu si eventualele reprize de prelungiri in cazul in care este un meci care nu se poate incheia la egalitate.

Cele mai bune cote la pariuri pentru tipul de pariu Da Gol / Nu da Gol le gasesti la casa de pariuri online BETANO ( Click AICI si incaseaza Bonusul de 100% pana la 500 RON la prima depunere)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment