Ce inseamna 2+, 3+, 1+,5+ la pariuri

Acesta este un articol pentru incepatori in ale pariurilor sportive. Am vazut si destui pariori cu experienta care obisnuiti sa parieze pe sub / peste au unele dubii atunci cand aud de de 2+,3+ etc. Sa le luam pe rand si sa vedem ce reprezinta fiecare.

3+ la pariuri sportive pariu pe goluriCe inseamna 2+ la pariuri?

Este un pariu care pentru a fi castigator presupune marcarea a 2 goluri. Acum depinde, poti juca total goluri gazde 2+ si ai nevoie ca gazdele sa inscrie 2 sau mai multe goluri, poti juca total goluri prima repriza 2+ si ai nevoie ca pana la pauza sa se marcheze minim 2 goluri sau poti juca total goluri meci 2+, caz in care e depasita limita de un gol.

Ce inseamna 3+ la pariuri?

Pariul este practic pe depasirea limitei de 2 goluri. Va fi castigator daca se va marca golul 3. Din nou, cu precizare de mai sus. Poti juca oaspeti 3+ si ai nevoie sa marcheze oaspetii minim 3 goluri, poti juca prima / a doua repriza 3+ si ai nevoie ca in prima sau a doua repriza sa se dea mai mult de 2 goluri.


Incearca Pariul pe numar de goluri la aceasta casa de pariuri online cu BONUS pana la 250 RON PARIU FARA RISC!


Ce inseamna 1+ la pariuri?

Pariul este castigator daca se marcheaza macar un gol, fie in meci, fie de echipa pe care ai mizat, fie in repriza pe care ai pariat.

Ce inseamna 5+ la pariuri?

Acesta va fi castigator daca in meci (nu-l prea intalnim la reprize si echipe) se vor inscrie 5 sau mai multe goluri. Pariul e castigat atat la 5:0 sau 4:1, cat si la 1:5 sau 0:5.
Acum ca ai aflat ce inseamna 1+, 2+, 3+ si 5+ la pariuri nu-ti mai ramane decat sa alegi casa de pariuri online la care gasesti acest tip de pariu si sa incepi sa pariezi pe internet direct de pe mobil sau tableta.

PARIAZA pe 3+ la eFORTUNA cu un simplu CLICK PE ACEST LINK si ai si cea mai tare Aplicatie de MOBIL!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment