Ce inseamna 1, x, 2 la pariuri?

Pariurile de tip 1, X sau 2 sunt cele mai des folosite de catre pariorii din intreaga lume. Aceste tipuri de pariuri sunt jucate de foarte multi ani chiar si in Romania, nu neaparat la pariuri sportive ci la Pronosport, unde erau propuse 13 meciuri la care trebuia indicat rezultatul final 1,x, 2.

Ce inseamna 1×2 la pariuri si cum le folosim

Atunci cand vorbim de pariuri 1,x,2 trebuie precizat ca acestea se gasesc in oferta caselor de pariuri online pentru mai multe optiuni de pariere. Iti voi explica mai intai ce inseamna ele si apoi voi reveni la aceasta precizare.

Pariul tip 1 – este castigator daca prima echipa mentionata castiga partida (de exemplu la un derby Manchester United – Manchester City pariul 1 este castigator daca Manchester United va castiga).
Pariul tip x – este castigator daca meciul se incheie la egalitate, fara vreo invingatoare.
Pariul tip 2 – este castigator daca a doua echipa mentionata castiga meciul (de exemplu la un meci Manchester United – Manchester City pariul 2 este castigat daca Manchester City va castiga).


Pariaza tip 1X2 la Betfair – cea mai mare casa de pariuri online din lume doar pe acest LINK!


Alte tipuri de pariuri 1×2

Mai sus m-am referit strict la pariurile 1,x,2 pe rezultat final (primele care sunt afisate la fiecare meci), dar exista si alternative pe care ar trebui sa le cunosti.

  • Pariu tip 1×2 pentru prima prima repriza – este luat in calcul doar rezultatul partidei la pauza meciului, fara sa conteze ce se intampla in repriza a doua (de exemplu un pariu 1 pauza este castigat daca la pauza scorul este 1:0, chiar daca la final vor castiga oaspetii cu 1:4)
  • Pariu tip 1×2 pentru a doua repriza – este luat in calcul doar rezultatul din a doua repriza, fara sa conteze ce s-a intamplat in prima repriza (de exemplu un pariu 2 a doua repriza este castigat daca meciul se termina 2:1, chiar daca la pauza scorul a fost 2:0).
  • Pariu tip 1×2 pentru un anumit interval din meci – La casa de pariuri online Betano avem chiar posibilitatea sa pariem pe rezultatul meciului 1×2 pana in minutul 10, 20, 30 etc. In acest caz conteaza strict ce se intampla pana in minutul respectiv.

Acum ca ai aflat ce inseamna 1,x,2 la pariuri poti sa incepi sa pariezi la casa de pariuri online NETBET cea mai buna agentie de pariuri online Live cu un simplu click pe acest LINK si cu BONUS pana la 1500 RON!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment