Turneele de bingo online

Deja ti-am vorbit despre regulile relativ simple ale jocului de bingo si despre strategii care te-ar putea ajuta semnificativ sa iti imbunatatesti sansele de castig. Mai mult decat atat, ti-am prezentat si o serie de beneficii pe care jocul de bingo ti-l poate aduce din punct de vedere a sanatatii. Avand in vedere ca ti-am prezentat atat de multe elemente atractive, cu siguranta te-am starnit si vrei sa afli tot ce se poate afla, de aceea astazi vom vorbi povesti totul despre turneele de bingo online.

Experimenteaza turneele de bingo de la Unibet astazi!

totul despre turneele de bingo online

Incearca acum un turneu la Unibet!

 

Totul despre turneele de bingo online

Este adevarat ca poate iti sunt mai cunoscute turneele de poker, insa afla ca exista si turnee de bingo, si acestea sunt din ce in ce mai populare! Partea extrem de avantajoasa la acestea este nu numai faptul ca ai sansa de a castiga jocul propriu-zis, ci ca ai si o sansa de a castiga turneul!

Daca te intrebi cum poti participa la un turneu de bingo online, ei bine, afla ca e foarte simplu: mai intai trebuie sa cumperi tichete pentru asa-numitele runde preliminare. In ce consta o astfel de runda? Ei bine, intr-un joc de bingo care dupa ce este castigat, iti confera un tichet suplimentar care nu este nimic altceva decat calificarea pentru urmatoarea runda.

 

 Ia-ti tichetele pentru turneul de bingo acum de la Unibet!

Totul despre turneele de bingo online

Cumpara acum tichetul ca sa te inscrii la turneu!

Totul despre turneele de bingo online

Trebuie sa stii ca desi tichetele de bingo sunt in mod normal oferite pentru una sau doua linii castigatoare, un full house iti poate aduce chiar si mai multe tichete, iar acest sistem se pastreaza si pentru urmatoarele faze – sferturi, semifinale, etc. La fiecare faza vor mai fi eliminati cativa jucatori. La turneul propriu-zis va ramane un numar limitat de jucatori.

De asemenea, retine ca aceste turnee de bingo se desfasoara la anumite ore si date programate. Exista turnee ce au loc la ore programate in fiecare seara, si turnee care au loc doar in weekend.

Totul despre turneele de bingo online

In mod firesc, varietatea de turneuri de bingo este mare, iar tot ce ai tu de facut este sa te asiguri ca ai fost atent la toate regulile si normele turneului de bingo specific pe care il joci. Totodata, in cadrul turneelor este esential sa respecti atat jocul, cat si jucatorii.

Turneele de bingo sunt ocazia perfecta sa iesi din zona ta de confort, odata ce te-ai obisnuit cu jocul in sine. Nefiind un joc prea complicat, cu siguranta iti vei dori sa ai parte de noi provocari repede, motiv pentru care Unibet iti pune la dispozitie o intreaga serie de astfel de turnee care asteapta sa fie descoperite de tine!

Leave a Comment