Top cazinouri online

Top cazinouri online licentiate in Romania realizat de redactorii Undepariem.com si de jucatorii profesionisti de cazino online.

Notele redactiei

Notele jucatorilor

 

Top cazinouri online licentiate – cum este alcatuit

Sunt doua sectiuni ale acestui Top cazinouri online licentiate:

  1. Topul realizat de redactorii Undepariem.com;
  2. Clasamentul alcatuit pe baza notelor acordate de cititorii siteului Undepariem.com, jucatori profesionisti de cazino online

Fiecare cazino online primeste o nota de la 1 la 5, tinandu-se cont de o serie de factori esentiali, pe care ii vom enumera mai jos

  1.  Softul – Daca un cazino online ofera jocuri de la cei mai importanti producatori de softuri cazino (NetEnt, Microgaming, EGT, Playtech), atunci respectivul cazino va primi o nota foarte buna si va puncta in clasament. Cazino online Netbet si cazino online Sportingbet puncteaza decisiv la acest capitol, in acest top. Daca, dimpotriva, un cazino ofera jocuri de la furnizori de soft de mai mica importanta, nota acestuia in Top cazinouri online licentiate va fi una mica.
  2. Interfata – un aspect extrem de important si apreciat de jucatorii profesionisti de cazino. O grafica de exceptie a jocurilor, cum asigura marii furnizori de soft, va atrage mereu jucatorii. De asemenea, este extrem de important sa existe o versiune de mobil foarte bine pusa la punct. Daca respectivul cazino online are si aplicatii dedicate pentru mobil (vezi cazino online Unibet sau cazino online Betfair), atunci punctajul sau va fi unul ridicat la acest capitol. De asemenea, daca informatia este foarte bine structurata si accesibila jucatorului (in cazino Netbet, de exemplu, jocurile sunt impartite pe producatori si exista si un buton de „Search” foarte util, aspecte foarte importante pentru jucator). Cazinourile online care ofera interfata in limba romana au un mare plus la acest capitol.
  3. Bonusurile cazino acordate – unul dintre aspectele cele mai importante in alegerea cazinoului online favorit. Un bonus mare va atrage mereu jucatorii de cazino. Dintre cazinourile online licentiate in Romania, cazino online Sportingbet conduce detasat in Top cazinouri online licentiate la acest capitol, cu un Super Bonus de pana la 1200 RON, urmat de cazino online Winmasters, cu 900 RON, cazino online Netbet si cazino online eFortuna, cu cate 800 RON. Cazinourile care ofera des promotii jucatorilor vor puncta mai bine in aceste topuri.
  4. Client Support – poate mai important decat la pariurile sportive, la cazino online departamentul de client support este unul extrem de important pentru solutionarea diverselor probleme ridicate de jucatorii de cazino. Este foarte important ca suportul sa fie asigurat in limba romana, daca este posibil 24/24 si 7/7, deoarece jucatorii de cazino au un comportament diferit de cel al pariorilor, pot juca la orice ora din zi si din noapte, astfel incat mereu este bine sa gaseasca la celalalt capat al firului sau e e-mail/chat, un operator care sa il ajute.

In speranta ca v-ati facut o idee clara despre ce reprezinta acest Top cazinouri online licentiate in Romania, va invitam sa participati activ la alcatuirea lui, acordand notele voastre cazinourilor, contribuind astfel la o imagine mai clara si corecta a acestora si ajutand, in acelasi timp, ceilalti jucatori sa ia cea mai buna decizie cand aleg cazinoul online preferat.

Va multumim


Jocurile de cazino, in general, si cele de cazino online, in special, au cunoscut o adevarata explozie in ultimii ani in Romania. Odata cu intrarea pe piata si licentierea unora dintre cele mai bune cazinouri online din lume, disponibile jucatorilor romani, acest fenomen a luat o amploare deosebita. Astazi, mii de jucatori isi petrec ore in sir intr-unul din multele cazinouri online licentiate in Romania. Am incercat sa realizam un top cazinouri online licentiate in Romania pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie atunci cand alegi Cazinoul online potrivit pentru tine.

Top cazinouri online licentiate in Romania

Rank Casino Bonus Bonus Code Visit
1 200% pana la 1800 RON200% pana la 1800 RON - CLICK AICI pentru BONUS! 1800 RON VisitReview
2 100% pana la 800 RONCLICK AICI sa incasezi Bonusul 100% pana la 800 RON VisitReview
3 Mega BONUS Cazino pana la 700 RONCLICK AICI sa incasezi Bonusul! 100% pana la 700 RON VisitReview
4 Cel Mai Mare Pachet de Bun Venit la CAZINO din Romania - Pana la 2000 RON!Cel Mai Mare Pachet de Bun Venit - pana la 2000 RON! CLICK AICI sa incasezi BONUSUL! PAchet de Bun Venit pana la 2000 RON VisitReview
5 cazino online Betano 100% pana la 500 RONClick AICI sa incasezi Bonusul de 500 RON! 500 RON VisitReview

Am facut multe sondaje in randul jucatorilor profesionisti de cazino online. De la ei am aflat ca, de exemplu, pe langa bonusurile oferite, siguranta tranzactiilor si rapiditatea platilor sunt puncte forte ale unui cazinou online care se respecta. Apoi am aflat ca o oferta larga de la cei mai tari furnizori de jocuri de tip cazino va atrage mereu jucatorii. si de la jucători profesioniști pentru a câștiga la jocuri de cazino online, cum ar fi ruletă, blackjack sau sloturi. Vezi care sunt cele mai bune jocuri de cazino, unde se obțin cele mai mari câștiguri și cum poți fi unul dintre jucătorii de succes.

La momentul actual, cele mai bune cazinouri online licentiate in Romania, unde poti juca 100% in siguranta si fara niciun risc sunt: