Strategii de câştig la ruletă. Tips and tricks.Ai vrea să ştii care sunt modalităţile prin care să îţi îmbunătăţeşti jocul de ruletă online? Eşti începător şi ai vrea să începi cu un câştig? Articolul de faţă îşi propune să te iniţieze în tainele ruletei online – nu reguli, ci mai degrabă cele mai tari tips and tricks. Deşi nu există o formulă care să îţi garanteze succesul, există totuşi elemente care îţi pot spori şansele să câştigi. Strategii la ruletă – mai jos, cele mai importante dintre ele.

Joaca Ruleta Online in Cazinoul Maxbet!

Bonus 900 RON de Bun Venit! Click aici pentru a incasa Bonusul!

Strategii la ruletă

 Click pe imagine pentru a juca Ruleta la Maxbet cu Bonus 1200 RON

Strategii la Ruleta – Elemente de bază

Înainte de a intra în detalii, este esenţial să ştii că toate tipurile de pariuri intră în două categorii – cele interioare şi cele exterioare.

Joaca Ruleta Europeana in versiune Demo, pana sa treci pe Bani Reali, de pe acest Link!

Pariurile interioare se referă la toate numerele ce pot fi văzute pe masă – de la 1 la 36, 0 şi 00. Poţi paria fie pe un număr, fie pe o combinaţie de numere aşezând jetoanele pe o linie sau pe un colţ ce face legătura dintre mai multe numere.

Pariurile exterioare sunt cele ce înconjoară masa – pare, impare, prima duzină, a doua duzină, a treia duzină, pariurile pe coloane, roşu şi negru.

Dacă eşti începător, te sfătuim să joci pariuri exterioare. Esenţialul este să ai timp să observi un tipar în ceea ce priveşte numerele ce apar cel mai des. După ce îl identifici, te vei putea aventura şi în zona pariurilor interioare.Strategii la ruletă – Managementul bankroll-ului – Joaca Ruleta cu Bonus 500 RON cu un Click Aici!

Aceasta este una dintre cele mai mari capcane cu care se confruntă jucătorii de ruletă online, pentru că dacă pui prea mult din bankroll-ul tău pe tablă, atunci te poţi trezi că nu vei mai vedea acei bani înapoi.

Întâi şi întâi trebuie să ştii că pe durata unei sesiuni de două ore, vei avea şansa să pariezi de aproximativ 250 de ori. Şansele indică că poţi câştiga mai puţin de jumătate din acele pariuri, şi că poţi pierde mai mult de jumătate. Din acest motiv, este foarte important să îţi setezi o limită înainte să începi să joci. Când atingi limita respectivă, te opreşti din pariat.

 • Mai multe tipuri de pariuri

Joaca ruleta in cazinoul Netbet cu Bonus 800 RON de Bun Venit! Click AICI pentru a incasa Bonusul!

Trebuie să ştii că nu eşti limitat la un singur tip de pariu. Poţi să joci pe interior, pe exterior, sau  – de ce nu? – în ambele. Poţi să combini de pildă un pariu par cu un pariu pe coloane, sau orice alte combinaţii care îţi favorizează o amortizare a pontenţialelor pierderi.

 • NU există Sfântul Graal

Ceea ce trebuie să conştientizezi este că nu există o formulă sigură care să îţi garanteze succesul – dacă ar fi una, cazinourile probabil nu ar mai exista. Acele faimoase „sisteme de ruletă” de care ai tot auzit sunt doar mituri. Tot ce ai de făcut este să ştii foarte bine elementele de bază, să ai mereu grijă la bankroll şi nu în ultimul rând – să te distrezi!


Strategii la ruletă – Alege cu grijă locul unde joci

Dacă alegi să joci ruletă online, vei vedea că eşti pus în faţa unei multitudini de opţiuni. La momentul actual există un număr foarte mare de cazinouri online, dintre care nu toate oferă condiţii prea grozave. Din acest motiv am alcătuit o listă cu elemente după care trebuie să te uiţi pentru a găsi un cazino de încredere:

 1. Să ofere ruletă europeană, cu un singur 0.
 2. Să ofere regula „En Prison„.
 3. Să ofere bonusuri de bun-venit şi promoţii în mod regulat.
 4. Protecţie a datelor foarte bună.
 5. Customer service 24 din 24.
 6. Grafică bună
 7. Multe opţiuni de retragere şi de depunere a banilor.

Mai important decât orice este să citeşti tot timpul termenii şi condiţiile.

Strategii la ruletă – Alege-ţi atent jocul

Poate unul dintre cele mai importante elemente este să alegi tipul de ruletă cel mai avantajos pentru tine – cel american sau cel european. Diferenţa dintre cele două este de existenţa unei fante suplimentare în ruleta europeană, fantă ce conferă avantaj dublu casei.

Înafară de roată, regula „En Prison” poate scădea avantajul casei, întrucât dacă bila cade pe 0 sau pe 00, acest lucru nu este automat o pierdere, banii ducându-se la „închisoare”. La următoarea tură, un 0 sau un 00 îţi va pierde banii, însă dacă bila cade pe fanta pe care pariasei iniţial, îţi vei primi banii înapoi.

Strategii la ruletă

Joaca Ruleta si aplica Regula „En Prison” in Cazinoul Sportingbet

Toate aceste sfaturi de mai sus nu fac decât să te pregătească pentru a juca ruleta pe bani reali. Procesul este foarte simplu, tot ceea ce trebuie să faci este să alegi un număr sau o combinaţie de numere prin aşezarea jetoanelor pe masa de ruletă. După ce crupierul învârte roata, câştigi dacă bila cade pe buzunarul cu numărul pe care ai pariat tu. Poate te întrebi de ce ai juca ruletă pe bani reali. Ei bine, pentru că:

 • poţi face pariuri exterioare în valoare de $1, prin urmare nu trebuie să îţi fie teamă de un minim pe care nu ţi-l poţi permite;
 • jocul se desfăşoară într-un ritm foarte alert întrucât nu trebuie să aştepţi alţi jucători să parieze;
 • nu te vei împiedica de factori precum aglomeraţia – acolo nu sunteţi decât tu şi crupierul.

Strategii la ruleta – Aplica-le in acest Cazino cu Bonus 900 RON!

 • învaţă bine diferenţele între ruleta americană şi cea europeană, întrucât la cea europeană avantajul casei nu este atât de mare faţă de cea americană, unde existenţa lui „00” dublează avantajul;
 • pentru început, pariază ceva uşor, precum par sau impar;
 • învaţă bine sansele de castig pe care le ai, fii atent cu bankroll-ul şi fă pariuri inteligente. Nu te avânta până nu capeţi suficientă experienţă.

Sperăm că toate aceste tips and tricks te vor ajuta să îţi măreşti şansele de a câştiga, şi totodată îţi vor spori şi plăcerea de a juca!

Te-ai saturat sa joci pe Ruleta Bani Virtuali? Este timpul sa devii Jucator Adevarat! Este timpulsa faci Bani Adevarati! Joaca pe Ruleta Bani Reali in Cazinourile de mai jos! Bonusuri URIASE, pana la 1200 RON! Fa Bani Adevarati si Rapid la Cazino!

Unde poti Juca?BonusDeviceuri Compatibile 
Mabet-300x150-licenta.png1200 RON
Desktop
Mobile
Joaca ACUM
logo-300x150-fundal-alb.png800 RON
Desktop
Mobile
Joaca ACUM
logo-300x150-pe-alb.png700 RON
Desktop
Mobile
Joaca ACUM
logo-alb-300x150.png500 RON
Desktop
Mobile
Joaca ACUM
888Sports-300x150-licenta.png1000 RON
Desktop
Mobile
Joaca ACUM

Leave a Comment