Twin Spin

Jocul ca la aparate Twin Spin este un video slot cu 243 de linii de joc, care ruleaza pe platforma de jocuri NetEnt. Simbolul Wild poate fi recunoscut foarte usor printre celelalte simboluri reprezentand fructe, septari, litere si numere, simbolul Wild fiind reprezentat prin cuvantul„Wild“. Acum poti juca si tu online, pe bani adevarati, jocul ca la aparate Twin Spin. Te vei bucura de aceleasi efecte ca la jocurile clasice, atat de cunoscutele pacanele la aparate, doar ca de data aceasta joci direct de acasa, din fata calculatorului.

Care sunt regulile in jocul ca la aparate Twin Spin?

Inainte de a roti rolele (reels), trebuie sa alegi o miza. Poti ajusta nivelul mizei folosind butonul „Level“. Valoarea monedei, intre 0,01 si 0,5, poate fi stabilite cu ajutorul butonului „Coin Value“. Jocul ca la aparate Twin Spin incepe prin apasarea butonului „Spin“, in vreme ce „Max Bet“ va roti rolele la miza cea mai ridicata posibil. Daca vrei sa rotesti rolele de un numar predeterminat de ori, atunci trebuie sa apesi „Auto Play“.

Joaca-te si tu aici la slotul online Twin Spin!

Twin Spin apare atunci cand doua role adiacente sunt identice si sunt legate una de alta in timpul fiecarei rotiri. In timpul rotirii, rolele twin (gemene) se pot inmulti si pot deveni role triple, cvadruple (4) sau cvintuple (5), crescand considerabil sansele de castig.

In jocul ca la aparate Twin Spin exista si un japckpot de 1000 de monede. Poti castiga Jackpotul cand 5 simboluri Diamond apar pe o linie activa.Jocul ca la aparate Twin Spin

Pe scurt: Jocul ca la aparate Twin Spin

Level: Poti alege nivelul preferat al mizei.

Coin Value: Selectezi valoarea monedei.

Spin: Dai startul rotirilor la miza aleasa.

Max Bet: Rotesti rolele la miza cea mai ridicata.

Auto Play: Joci runde multiple, fara intrerupere.
Joaca si castiga bani adevarati! Multa bafta!

Jocul ca la aparate Twin Spin

[user_rating_box]

Furnizor de jocuri
Tip Slot Video Slot
% Payout 95.53%
Numar de coloane 5
Numar Linii 243
Jocuri Bonus Nu
Free Spins Nu
W Simbol Wild Da
S Simbol Scatter Nu
Simbol Stacked Nu
Multiplicare Da
Numar de bet pe linie 1-1
Cost minim pe bet 0.04-4
Simbol de Top (bani) 250
Max Castig (bani)
Joc Automat Da