Starburst

Jocul ca la aparate Starburst – unul dintre cele mai populare sloturi video, sau, asa cum mai sunt cunoscute, „pacanele online”. Un joc cu 10 linii de castig de la NetEnt, cel mai mare producator de softuri cazino din lume. Simbolul WILD este aici o stea care explodeaza. Jocul ca la aparate Starburst poate fi jucat in foarte multe cazinouri online licentiate in Romania, dar noi recomandam sa il jucati in cadrul cazinoului online Sportingbet.

Joaca super slotul Starburst AICI

 

Jocul ca la aparate Starburst – prezentare

Starburst este un joc cu 5 role si 10 linii de castig. Din punct de vedere vizual, este unul dintre cele mai tari sloturi, aici cei de a NetEnt si-au dat toata silinta si a iesit o capodopera. Foarte rapid, colorat si cu un sunet care te poarta in zona cosmica, jocul ca la aparate Starburst este preferatul jucatorilor de cazino romani.

Inainte de a incepe sa joci trebuie sa iti alegi miza, numarul de linii pe care vrei sa joci si valoarea unei fise. Valoarea maxima a unei fise este de 5 RON. Liniile, cum spuneam, sunt maxim 10, dar poti juca si pe mai putin de atat. Exista si un buton de „Nivel„, unde selectezi care fise pui pe o singura linie de joc.

Pentru a incepe jocul, apasa butonul „Spin„, iar pentru a efectua rotiri la miza maxima acceptata, apasa butonul „Miza Max„. Exista si aici, ca si la alte sloturi online, optiunea „Autoplay„, unde poti selecta cate runde sa se efectueze rotiri automate. Este o optiune ideala atunci cand nu ai mult timp sa urmaresti jocul. Te poti duce sa iti faci o cafea sau sa faci un dus si jocul ruleaza, cand te intorci vei avea mai multi bani in cont.

Simbolul Wild, sub forma de stea care explodeaza, poate apare doar pe rolele 2,3 si 4, iar atunci cand iti cade un asftfel de simbol, beneficiezi de inca o rotire gratuita a celorlalte role, pe care nu se regaseste steaua. Daca iar cade un simbol Wild pe una din role, beneficieze de inca o rotire. Poti avea maxim 3 rotiri gratuite, fiecare din ele crescand enorm posibilitatile de castig!

Starburst tabla de jocDaca ai norocul sa iti pice 3 simboluri Starburst Wild, poti castiga sume astronomice, de ordinul zecilor de mii de lei. Nu ste pentru oricine, doar pentru cei extrem de norocosi, dar chiar daca nu prinzi aceasta combinatie castigatoare, toti poti face foarte multi bani jucand jocul ca la aparate Starburst in cazinoul Sportingbet (deschide un cont de jucator de pe acest link si ai Bonus de bun venit de pana la 1200 RON).

jocul ca la aparate Starburst castig mareFaptul ca se pot castiga foarte multi bani la el, face din jocul ca la aparate Starburst unul dintre cele mai jucate din toate cazinourile online din lume.

Iti uram mult succes si bafta la bani!

[youtube id=”r5T9efHbKMQ” align=”center” autoplay=”no” maxwidth=”600″ grow=”yes”]

[user_rating_box]

Furnizor de jocuri
Tip Slot Video Slot
% Payout 96.1%
Numar de coloane 5
Numar Linii 10
Jocuri Bonus DA
Free Spins Nu
W Simbol Wild Da
S Simbol Scatter Nu
Simbol Stacked Nu
Multiplicare Nu
Numar de bet pe linie 1-10
Cost minim pe bet 0.5
Simbol de Top (bani) 250
Max Castig (bani) 50000
Joc Automat Da