Robin Hood

Jocul ca la aparate Robin Hood este un slot video cu 20 de linii de joc, care ruleaza pe platforma software NetEnt. Cine nu stie povestea lui Robin Hood?! Ei bine, jocul ca la aparate Robin Hood porneste de la faimoasa poveste, astfel ca simbolul Wild este chiar Robin Hood, in vreme ce simbolul Scatter este Sacul cu bani. Poti castiga bani adevarati chiar de acasa, din fata calculatorului, jucand pacanele online la jocul ca la aparate Robin Hood.

Cum se joaca jocul ca la aparate Robin Hood?

Inainte de a-l insoti pe faimosul bandit in aventurile sale, trebuie sa iti alegi valoarea mizei. Nivelul mizei poate fi stabilit cu ajutorul butonului „Level“. Valoarea monedei, intre 0,01 si 0,5, o poti ajusta din butonul „Coin Value“. Butonul „Spin“ da drumul jocului, „Max Bet“ roteste rolele la cea mai ridicata miza, iar butonul „Auto Play“ roteste rolele fara intrerupere de un anumit numar de ori.

Orice castig activeaza optiunea Shifting Reels (Role care isi schimba locul), care iti permite sa ai extracastiguri cu un multiplicator de crestere x5. Cand multiplicatorul x5 este atins, toate schimbarile urmatoare vor avea un multiplicator x5.

Intra in aventura alaturi de Robin Hood si joaca-te acum la acest slot video!

Lada de comori cunoscuta din povestea lui Robin Hood nu lipseste nici in jocul ca la aparate Robin Hood. Cand aduni in lada de comori 4 Saci cu bani, castigi automat 10 rotiri free (free spins). Sacii cu bani se vor transforma in simboluri Wild dupa ce rolele isi schimba locul. In timpul rundei Free Spin, unul dintre simboluri va fi selectat pentru a functiona ca Extra Wild. Trebuie ca 2 sau mai multe simboluri Free Spins sa apara pentru a se activa rotiri free (free spins) in plus. 2 simboluri Free Spins activeaza 5 rotiri free, iar 3 simboluri Free Spins iti aduc 10 rotiri free.

Sa nu uitam de Jackpot. Un Jackpot de 1000 de monede va fi castigat cand 5 simboluri Robin Hood vor aparea pe o linie activa.

Bafta multa la castiguri!Jocul ca la aparate Robin Hood

Pe scurt: Jocul ca la aparate Robin Hood

Level: Alege nivelul mizei.
Coin Value: Schimba valoarea monedei.
Spin: Joaca la miza aleasa.
Max Bet: Roteste rolele la cea mai ridicata miza.
Autoplay: Joaca de mai multe ori, fara intrerupere.

Jocul ca la aparate Robin Hood

[user_rating_box]

Furnizor de jocuri
Tip Slot Video Slot
% Payout 95.53%
Numar de coloane 5
Numar Linii 20
Jocuri Bonus Nu
Free Spins Nu
W Simbol Wild Da
S Simbol Scatter Da
Simbol Stacked Nu
Multiplicare Da
Numar de bet pe linie 1-1
Cost minim pe bet 0.04-4
Simbol de Top (bani) 250
Max Castig (bani)
Joc Automat Da