Mega Fortune

Jocul ca la aparate Mega Fortune este un slot video progresiv, cu 25 de linii de joc, oferit de platforma software NetEnt. Simbolurile folosite in jocul ca la aparate Mega Fortune te duc cu gandul la lux: un Yacht ca simbol Wild si Sampania ca simbol Scatter.

Jocul ca la aparate Mega Fortune – prezentare

Inainte de a incepe calatoria de lux, trebuie sa iti setezi miza. Daca dai click pe butonul „Bet Level“ poti selecta numarul de monede mizate. Valoarea monedelor, intre 0,01 si 0,05, poate fi aleasa cu ajutorul butonului „Coin Value“. Butonul „Bet Lines“ selecteaza numarul de linii active de joc. Pentru a incepe jocul, apasa butonul „Spin“. In vreme ce butonul „Max Bet“ roteste rolele la miza maxima, butonul „Auto“ le invarte de un anumit numar de ori fara intrerupere.

Joaca-te aici super slotul Mega Fortune si bucura-te de mega succes!

In jocul ca la aparate Mega Fortune exista si runda Free Spin (rotire free). Aceasta runda este activata atunci cand iti pica 3 sau mai multe simboluri Scatter. Rotirile free iti pot aduce castiguri consistente cu multiplicatori de la 1 la 5 ori. In timpul rotirilor free, 2 sau mai multe simboluri Scatter activeaza rotiri free in plus sau multiplicatori.

In jocul ca la aparate Mega Fortune, 3 sau mai multe simboluri Roata Bonus activeaza runda BONUS. Prima si a doua roata iti ofera posibilitate de a alege intre castigul in monede sau continuarea jocului la nivelul urmator. Rotile cu nr. 2 si 3 iti ofera castiguri in monede sau Jackpotul. Poti oricand sa dai click pe butonul „Stop“ si sa iti revendici castigul. Daca se opreste pe  valoarea unei monede, acea valoare este castigata. Daca se opreste pe o sageata, roata urmatoare incepe sa se invarta. Daca se opreste la un Jackpot, acesta este castigat. Roata de Ciocolata se opreste la intamplare. In jocul ca la aparate Mega Fortune, cea mai mare valoare posibila a de castig in monede este 7500. Jackpotul din acest joc este unul progresiv, de fiecare data cand se joaca, o parte din miza depusa este adaugata la Jackpot.

Iti uram mega succes in jocul ca la aparate Mega Fortune! Da Click pe imaginea de mai jos pentru a juca Mega Fortune!mega fortune

Pe scurt: Jocul ca la aparate Mega Fortune

Bet Level: Selecteaza numarul de monede pe linie de joc.
Bet Lines: Alege numarul de linii active de joc.
Coin Value: Stabileste valoarea monedei.
Spin: Start joc la miza aleasa.
Max Bet: Invarte rolele la miza cea mai mare.
Auto: Joaca de mai multe ori la rand, fara intrerupere.

Jocul ca la aparate Mega Fortune

[user_rating_box]

Furnizor de jocuri
Tip Slot Video Slot
% Payout 95.53%
Numar de coloane 5
Numar Linii 25
Jocuri Bonus Nu
Free Spins Nu
W Simbol Wild Da
S Simbol Scatter Da
Simbol Stacked Nu
Multiplicare Da
Numar de bet pe linie 1-1
Cost minim pe bet 0.04-4
Simbol de Top (bani) 250
Max Castig (bani)
Joc Automat Da