Hall of Gods

Jocul ca la aparate Hall of Gods te introduce într-o lume virtuală ca adevărat luptător norvegian. Te vei confrunta cu Zei si Zeite si vei vedea ca tunetul lor este semnul lucrurilor bune care vin. Toate acestea doar in jocul ca la aparate Hall of Gods. Joaca-te acum Hall of Gods, slotul video cu 20 de linii de joc, care ruleaza pe platforma NetEnt.

Cum se joaca jocul ca la aparate Hall of Gods?

Inainte sa te bucuri de lumea virtuala si de castiguri in bani adevarati, trebuie sa iti setezi miza. Jocul ca la aparate Hall of Gods se caracterizeaza printr-o miza obligatorie de 20 de linii. Foloseste butoanele din stanga si dreapta „Coin Value“ pentru a stabili valoarea monedei. Da click pe butoanele din stanga si dreapta „Bet Level“ pentru a selecta numarul de monede pe care le mizezi pentru fiecare linie. Pentru a incepe rotirile, apasa butonul cu sageata circulara sau foloseste butonul „Max Bet“ pentru a roti pe o miza de 5 monede toate cele 20 de linii. Apasa „Autoplay“ pentru a roti rolele (reels) de mai multe ori, in mod continuu.

Joaca-te si tu alaturi de zei in super slotul Hall of Gods!

Jocul ca la aparate Hall of Gods iti ofera o sansa tripla la castiguri uriase. Simbolurile Wilds pe rolele 2, 3 si 4 inseamna extinderea simbolului Wild si iti asigura castigul. Simbolul Scatter iti da sansa unui set de rotiri free (free spins) la un multiplicator de 3x. Peste toate acestea, jocul ca la aparate Hall of Gods iti da sansa sa castigi un jackpot cu valoare foarte mare. Tot ce trebuie sa faci este sa ai trei simboluri Scatter cu ciocan Bonus. Desigur, cu cat mizezi mai mult, cu atat iti cresc sansele de a-ti pica unul dintre cele trei jackpoturi, dar fiecare rotire, indiferent cat de mica, este un pas catre un castig consistent. Daca vei avea suficient de mult curaj sa ii infrunti pe locuitorii sai, Hall of Gods poate fi o experienta care iti va schimba viata.

Mult succes si castiguri consistente!jocul ca la aparate hall of gods

Pe scurt: Jocul ca la aparate Hall of Gods

Coin Value: Stabileste valoarea monedei.

Bet Level: Alege valoarea mizei per linie.

Butonul circular in forma de sageata: Incepe rotirile la miza aleasa.

Max Bet: Incepe rotirea la miza de 5 monede pe toate cele 20 de linii.

Autoplay: Roteste de un anumit numar de ori, fara intrerupere.

jocul ca la aparate hall of gods

[user_rating_box]

Furnizor de jocuri
Tip Slot Video Slot
% Payout 95.53%
Numar de coloane 5
Numar Linii 20
Jocuri Bonus Nu
Free Spins Nu
W Simbol Wild Da
S Simbol Scatter Da
Simbol Stacked Nu
Multiplicare Da
Numar de bet pe linie 1-1
Cost minim pe bet 0.04-4
Simbol de Top (bani) 250
Max Castig (bani)
Joc Automat Da