Gonzo Quest

Jocul ca la aparate Gonzo Quest este un video slot cu un design foarte frumos ce ruleaza pe renumita platforma NetEnt. Actiunea in jocul ca la aparate Gonzo Quest se petrece pe un vas, cu secole in urma, in vreme ce Gonzo ajunge la ruinele antice din Peru. Gonzo, personajul jocului, este inspirat de faimosul conchistador Gonzalo Pizzaro. Iti va placea cu siguranta acest joc de pacanele online si vei putea castiga si bani frumosi. Jocul are o introducere eleganta – o scena cu adevarat unica pentru un video slot 3D. Atmosfera atragatoare din jocul ca la aparate Gonzo Quest si simbolurile folosite fac din acest slot unul dintre cele mai high-tech jocuri existente, care rivalizeaza cu sloturi create de cele mai mari platforme din lume.

Jocul ca la aparate Gonzo Quest – prezentare

Rotirile in jocul ca la aparate Gonzo Quest sunt putin neconventionale. 15 cuburi vor cadea in 3 randuri pe 5 coloane, sistemul familiar pentru un slot video. In acest joc sunt 20 de linii de joc. Daca iti iese o linie castigatoare, toate cuburile din acea linie se vor sfaramita, iar toate cuburile pe care le sustineau vor cadea. Aceasta este o asa-numita „avalansa“ si mai multe cuburi vor cadea pentru a umple golurile. Cu fiecare analansa suplimentara pana la 4, multiplicatorul de castig va creste de 2 ori, apoi de 3 ori, iar in final de 5 ori. Datorita posibilitatilor date de aceasta avalansa, jocul ca la aparate Gonzo Quest iti asigura castiguri mari, chiar si fara a avea nevoie de runda bonus.

Joaca-te acum online si castiga la slotul video Gonzo Quest!

Daca iti vor pica trei simboluri Free Fall, vei activa optiunea Free Fall care iti aduce 10 rotiri free (free spins). Multiplicatorul „avalansa“ in timpul acestor rotiri este triplu. Poti reactiva aceasta optiune atunci cand obtii trei sau mai multe simboluri Free Fall in timpul acestor rotiri.

Foloseste butoanele „Bet Level“ si „Coin Value“ pentru a stabili miza, apoi apasa butonul circular din mijloc pentru a da drumul cuburilor sa cada. Pregateste-te sa cuceresti drumul catre noroc cu jocul ca la aparate Gonzo Quest si sa castigi bani adevarati. Jocul ca la aparate Gonzo's Quest

Pe scurt: Jocul ca la aparate Gonzo Quest

Coin Value: Selecteaza valoarea monedei.
Bet Value: Alege cate monede joci pe o linie.
Butonul circular din mijloc: Roteste la valoarea selectata.
Max Bet: Roteste la miza de 5 monede per linie.

Jocul ca la aparate Gonzo Quest

Furnizor de jocuri
Tip Slot Video Slot
% Payout 95.53%
Numar de coloane 5
Numar Linii 25
Jocuri Bonus Da
Free Spins Da
W Simbol Wild Da
S Simbol Scatter Da
Simbol Stacked Nu
Multiplicare Da
Numar de bet pe linie 1-1
Cost minim pe bet 0.04-4
Simbol de Top (bani) 250
Max Castig (bani)
Joc Automat Da