Ghid de ruleta in cazino live Unibet

Este timpul sa devii Jucator Adevarat! Joaca Ruleta in Cazino Live Unibet pe Bani Reali! Bonus URIAS de 500 RON! Fa Bani Adevarati si Rapid laRuleta in Cazino Unibet!

Unde poti Juca Ruleta cu Dealer Live?BonusDeviceuri Compatibile 
logo-alb-300x150.png500 RON
Desktop
Mobile
Joaca ACUM
Ieri am vorbit despre cum poti juca Blackjack live la Unibet, explicandu-ti o serie de ponturi si de pasi pe care e bine sa ii urmezi daca doresti sa iti sporesti sansele de castig. Astazi vom continua mini-seria cu un ghid pentru Ruleta in cazino live Unibet. 

Intrucat ruleta este unul dintre cele mai populare jocuri alaturi de Blackjack, bineinteles ca Unibet iti va pune la dispozitie posibilitatea de a te bucura de acesta sub toate formele. Daca esti incepator, acest articol te va ajuta sa iti clarifici posibilele nelamuriri pe care le ai. In mare, ceea ce trebuie sa stii este ca pentru a incepe jocul de ruleta live trebuie sa pariezi fie pe combinatii de numere, pe un singur numar, pe mare sau mic, rosu sau negru, par sau impar – depinde foarte mult si de tipul de joc de ruleta live pe care il alegi.

Discutia din acest articol se va desfasura pe baza unor serii de reguli concise, motiv pentru care mai jos vei vedea o imagine ce aduna toate aceste reguli unitar:

Joaca acum Ruleta live la Unibet cu Bonus 500 RON!Click Aici!

Ruleta in cazino live Unibet

Reguli esentiale pentru ruleta live

Ruleta in cazino live Unibet


Mai intai si mai intai trebuie sa stii ca jocul incepe atunci cand dealerul invarte roata intr-o anumita directie, si arunca bila alba in directia opusa, pe un sant prevazut special. Daca bila aterizeaza pe una dintre fantele pe care ai pariat tu, atunci ai castigat.

Pariurile externe

In acest articol am explicat pe larg ce sunt pariurile externe, insa acum vom aminti o serie de elemente pe scurt.

Joaca impotriva unui Dealer Real si fa bani la Ruleta Live la Unibet!Click Aici pentru Bonus 500 RON!

Ruleta in cazino live Unibet

Pariuri externe la ruleta

 

Poti plasa un pariu extern in oricaree dintre casutele din jurul numerelor de la 1-36. Tipurile de pariuri pe care le poti plasa sunt urmatoarele:

  • Par sau Impar: vei paria pe paritatea sau imparitatea numarului
  • Pariul pe coloana: vei paria pe una dintre cele trei coloane verticale (stanga, mijloc, dreapta), plasand jetonul in sectiunea dedicata, practic mizand simultan pe toate cele 12 numere alese
  • Rosu sau Negru: vei paria pe culoare (rosu sau negru) in detrimentul unui numar.
  • Pariul pe duzina: vei paria  12 numere consecutive, impartite in mod egal pe cele trei sectiuni, dupa cum urmeaza: 1-12, 13-24, 25-36
  • Mari sau Mici: vei paria fie pe numerele mari (19-36), fie pe numerele mici (1-18).

Pariaza Live la Ruleta Unibet!

Ruleta in cazino live Unibet

Totul despre pariurile interioare

 

Ruleta in cazino live Unibet – pariuri interioare

Pentru a face acest tip de pariu, trebuie sa plasezi jetoanele pe oricare numere de la 0-36. Tipurile de pariuri interioare sunt acestea:

  • Six Line: un pariu pe 6 numele invecinate de pe aceeasi linie. Sa presupunem ca doresti sa plasezi pe numerele 1-6, atunci va trebui sa plasezi jetonul pe intersectia sub forma de T din partea stanga, intre 1 si 4.
  • Straight: un pariu pe un singur numar care e plasat punand un jeton in casuta corespunzatoare acelui numar.
  • Corner: un pariu pe patru numere care formeaza un patrat. Pentru acest pariu se plaseaza jetonul pe mijlocul crucii formate de intersectia acestor patru numere.
  • Split: un pariu pe doua numere care se invecineaza fie la orizontala, fie pe verticala. Acest pariu se efectueaza plasand jetonul pe linia care desparte aceste doua numere.
  • Street of Three Line: un pariu pe o linie orizontala ce numara trei numere. Se efectueaza plasand jetonul pe marginea numarului din partea stanga acestui sir de 3 numere.

 

Ruleta in cazino live Unibet – tipuri de ruleta

Ruleta americana sau ruleta europeana? Aceasta este intrebarea. Diferentele dintre cele doua tipuri de ruleta sunt destul de mari, de aceea au fost tratate in acest articol.

Daca alegi sa joci ruleta europeana, trebuie sa stii ca aceasta contine cifra 0, spre deosebire de cea americana care contine atat 0, cat si 00. La ambele tipuri de ruleta fantele sunt impartite in 18 rosii si 18 negre. Fantele cu 0, respectiv 00 sunt colorate cu verde.

Ruleta live este un joc foarte placut si usor de practicat odata ce te-ai familiarizat cu regulile specifice. La Unibet vei regasi o varietate mare de jocuri online de ruleta, fireste, insa pentru senzatia autentica din confortul casei tale cea mai buna alegere este Ruleta live!

Leave a Comment