Gladiator JackpotJocul ca la aparate Gladiator Jackpot este un super slot video, cu jackpot progresiv. Gladiator Jackpot ruleaza pe platforma Playtech si poate fi jucat in cazinoul online Maxbet, are 5 role (reels) si 25 de linii de joc. Jocul ca la aparate Gladiator Jackpot porneste de la fantasticul film „Gladiatorul“, unul dintre cele mai de succes filme ale tuturor timpurilor.

 Joaca super slotul Gladiator Jackpot de pe acest si castiga bani adevarati! Bonus 1200 RON!

Care sunt regulile in jocul ca la aparate Gladiator Jackpot?

Pe langa jackpotul progresiv, in jocul ca la aparate Gladiator Jackpot poti castiga 5000 de monede jackpot daca iti pica 5 simboluri cu Imparatul (Joaquin Phoenix). Slotul video este foarte bine realizat, in vreme ce joci poti vedea clipuri reprezentative din filmul „Gladiatorul“.

Tipuri de sloturi - jackpot progresiv Gladiator

    Click pe imagine si Joaca acest Jackpot Progresiv cu Bonus pana la 1200 RON

In jocul ca la aparate Gladiator Jackpot exista doua variante de runda BONUS, prima dintre ele fiind Colloseum Bonus. Poti activa aceasta runda Bonus daca iti pica 3 simboluri „Scatter” cu Colloseumul. Da click pe butonul „Start“ pentru a incepe jocul. Vei observa o grila cu 4 randuri si 5 coloane, de unde trebuie sa alegi o piatra incepand de la randul de jos si asa mai departe:

  • Primul rand determina numarul de rotiri free (free spins).
  • Cel de-al doilea rand arata valoarea multiplicatorului.
  • Cel de-al treilea rand arata Simbolul Extra Scatter, care poate fi utilizat in timpul rotirilor free (free spins).
  • Al patrulea rand arata Simbolul Extra Wild, care poate fi folosit in timpul rotirilor free (doar personaje din filmul „Gladiatorul“).

Stiai ca acest Cazino Online acorda Bonus FARA DEPUNERE de 50 Ron? Da click aici si ia cei 50 Ron GRATUITI!

Odata ce runda incepe, uita-te dupa simbolul Imparatului pe rolele din mijloc, pentru ca acesta iti va aduce 3 rotiri free extra – in total, poti castiga pana la 24 de rotiri free cu un multiplicator 3x. Daca combini acest lucru cu un Simbol Extra Scatter si un Simbol Extra Wild, ai sanse la castiguri foarte bune.

BONUSUL – principala atractie in jocul ca la aparate Gladiator Jackpot

Celalalt bonus principal din jocul ca la aparate Gladiator Jackpot si principala atractie a jocului este BONUSUL Gladiator Jackpot, care este activat atunci cand iti pica 3 Simboluri Wild Casca de Gladiator pe rolele 2, 3 si 4. Poti activa acest Bonus atat in timpul jocului de baza, cat si in timpul Bonusului Colloseum, ceea ce este foarte bine.

9 casti din aur, argint sau bronz iti pot aduce premii cash. Daca activezi Jackpotul Gladiator in timpul rotirilor free, nu poti castiga jackpotul. Acesta poate fi castigat doar atunci cand apare in timpul jocului de baza. Daca iti pica 9 casti de gladiator din aur, vei castiga jackpotul progresiv.

Jocul ca la aparate Gladiator Jackpot

   Joaca Gladiator cu Bonus FARA DEPUNERE de 50 Ron

Distractie placuta si bafta multa la castiguri!

[user_rating_box]

Furnizor de jocuri
Tip Slot Video Slot
% Payout 95.53%
Numar de coloane 5
Numar Linii 25
Jocuri Bonus Nu
Free Spins Nu
W Simbol Wild Da
S Simbol Scatter Da
Simbol Stacked Nu
Multiplicare Da
Numar de bet pe linie 1-1
Cost minim pe bet 0.02-5
Simbol de Top (bani) 250
Max Castig (bani)
Joc Automat Da