Captains Treasure

Developerii cunoscutei platforme Playtech te invita sa ridici ancora si sa navighezi in largul marii, alaturi de pirati, in jocul ca la aparate Captains Treasure. Vei descoperi un slot video foarte distractiv, chiar daca grafica poate parea simpla pe langa alte sloturi marca Playtech.

Aventurile piratilor pe mare suna incitant pentru oricine. Sa ne amintim doar perioada in care flotele britanice, portugheze, franceze, olandeze, spaniole cutreierau marile si luptau intre ele pentru dominatie. Personaje ca Thomas Cavendish, Richard Hawkins sau Sir Henry Morgan s-au facut nu doar cunoscute in acea perioada, ci au strans si averi considerabile.

Acum poti sa pui mana si tu pe o parte din prada piratilor! Trebuie doar sa joci in cazinoul online Maxbet!

Jocul ca la aparate Captains Treasure foloseste o tema cu pirati, pentru a crea un univers de poveste, in care gasesti din abundenta comori scufundate. Fiecare rotire iti poate aduce, alaturi de emotii si adrenalina, castiguri mari. Piratii sunt „cool“, asa ca jocul ca la aparate Captains Treasure este unul foarte popular in randul iubitorilor sloturilor video.

Simbolurile cu valorile cele mai mici din jocul ca la aparate Captains Treasure sunt cartile standard. Valorile mari sunt o timona de vas, o ancora, o harta cu comori, cateva spade. Capitanul este simbolul Wild, iar cufarul de comori este simbolul Scatter in jocul Captains Treasure.

In jocul ca la aparate Captains Treasure sunt 5 role si 9 linii de joc. Elementele de design sunt clasice si creeaza o atmosfera foarte placuta, o atmosfera de epoca pentru jucatori.

Cum se joaca jocul ca la aparate Captains Treasure?

Rolele in jocul ca la aparate Captains Treasure sunt plasate pe un fundal de lemn, care evoca o nava de pirati. O gramada de monede de aur apare de asemenea in fundal in jocul Captains Treasure. Aceste comori pot fi ale tale, trebuie doar sa iti incerci norocul alaturi de pirati!

Inainte de a te inrola in echipajul navei, trebuie sa setezi miza in jocul ca la aparate Captains Treasure. Butonul +/- modifica valoarea monedei de la 0.01 la 5. De asemenea, in jocul ca la aparate Captains Treasure iti poti seta numarul de linii active. Pentru a miza o moneda sau a creste miza cu 1, trebuie sa dai click pe butonul „Bet One“.  Cu „Spin“ incepe jocul ca la aparate Captains Treasure, iar „Bet Max“ invarte rolele la miza maxima.

In jocul ca la aparate Captains Treasure exista o runda secundara progresiva de tip loto. Aici trebuie sa alegi 5 numere din 49. Imediat dupa ce ai ales, vor aparea pe ecran 5 numere. Cu cat mai multe numere ai ghicit, cu atat mai mare este castigul. Daca ai nimerit toate cele 5 numere, atunci ai castigat Jackpotul din jocul ca la aparate Captains Treasure.

Bafta multa la castiguri alaturi de pirati!

jocul ca la aparate Captains Treasure

[user_rating_box]

Furnizor de jocuri
Tip Slot Video Slot
% Payout 95.53%
Numar de coloane 5
Numar Linii 9
Jocuri Bonus Da
Free Spins Da
W Simbol Wild Da
S Simbol Scatter Da
Simbol Stacked Nu
Multiplicare Da
Numar de bet pe linie 1-1
Cost minim pe bet 0.02-5
Simbol de Top (bani) 250
Max Castig (bani)
Joc Automat Da