Book of Maya

Jocul ca la aparate Book of Maya ne conduce în jungla sud-americană. Personajul principal al slotului este un arheolog, haideți să îi spunem Doctor Johns. Slotul de dimensiune standard 5×3 are 10 linii. Pe fundalul rolelor vei observa jungla și piramidele, care ascund tot soiul de comori.

Jocul ca la aparate Book of Maya are o cotă de câștig pentru jucător de 3,5%. Poți câștiga 25.000 de monede pentru 5 simboluri indie la miza maximă. Ca simboluri, jocul propune piramida, Zeul Maya, cartea Maya ca scatter, simboluri standard de la jocurile de cărți.

Trebuie să fii avertizat că jungla tropicală din America de Sud este populată cu diferite animale și insecte periculoase. Dacă îți plac sloturile video pe tema Maya, atunci fii sigur că te va atrage și acesta. După mecanism și câștiguri, jocul ca la aparate Book of Maya seamănă cu celebrul Book of Ra. Ți se propune o rundă bonus cu rotiri (spins) free, simbolurile Wild și scatter. 5 scatters îți aduc 10.000 de monede.

Cum joci jocul ca la aparate Book of Maya?

Slotul Book of Maya are 10 linii. Dacă alegi o linie, poți miza câte 40 de cenți pe rotire. Jucătorii înfocați de cazino online pot să joace câte 100 de dolari pe linie pentru fiecare rotire, dacă setează nivelul cinci al mizei. Înainte de a începe jocul, uită-te la tabelul de plăți pentru a vedea ce plăți presupune fiecare dintre simboluri. Dacă ai obosit să apeși butonul Spin, poți trece jocul de automat cu ajutorul butonului Auto play. Poți selecta numărul de rotiri necesare.

Jocul Bonus în jocul ca la aparate Book of Maya

În acest joc, Wild este simbolul cărții Maya. Pe o linie activă, el înlocuiește oricare dintre celelalte simboluri. Ca și în cazul altor serii de jocuri asemănătoare de la Novomatik, cartea este și scatter.

Viziteaza cazinoul online si joaca pe bani adevarati Book of Maya

Slotul are și un joc bonus, sub forma rotirilor free. Pentru a primi rotiri free, trebuie să aduni 3 sau mai multe cărți. Dacă în timpul rundei bonus îți apare simbolul statuii aurite, se activează opțiunea Extra Bet, care îți aduce o rotire suplimentară. Rolele care nu participă la crearea combinației câștigătoare încep să se învârtă încă o dată, ceea ce îți dă șansa să prinzi încă un simbol și să crești câștigul final.

jocul ca la aparate Book of Maya

[user_rating_box]

Furnizor de jocuri
Tip Slot Video Slot
% Payout 95.53%
Numar de coloane 5
Numar Linii 20
Jocuri Bonus Nu
Free Spins Nu
W Simbol Wild Da
S Simbol Scatter Da
Simbol Stacked Nu
Multiplicare Da
Numar de bet pe linie 1-1
Cost minim pe bet 0.04-4
Simbol de Top (bani) 250
Max Castig (bani)
Joc Automat Da

[ranking widget_title=”Top Jocuri” per_page=”1″ cats=”149″]