Beach Life

Jocul ca la aparate Beach Life este un video slot distractiv si antrenant, care ruleaza pe platforma Playtech. Dupa cum ii spune si numele, in jocul ca la aparate Beach Life gasesti distractie, adrenalina, tot ceea ce te astepti de la o vacanta de vara la mare. O zi la plaja – aceasta este tema jocului ca la aparate Beach Life. Este o zi insorita, este distractie… Toate simbolurile de pe role te trimit cu gandul la vara: nghetata, soare, snorkeling, surferi, doamne la plaja, dar si cufere cu comori.

Este jocul perfect pe care sa il joci stand acasa, in fata calculatorului, in orice moment. Daca insa il vei compara cu cele mai recente sloturi de la Playtech, atunci vei spune despre jocul ca la aparate Beach Life ca este „basic“. Nu este basic, ci doar retro. Tot ceea ce se intampla aici are aerul anilor ’80. Afla insa ca, desi slot clasic, jocul ca la aparate Beach Life iti poate aduce castiguri fabuloase.

Care sunt regulile in jocul ca la aparate Beach Life?

Jocul ca la aparate Beach Life este un slot progresiv, cu 5 coloane si 20 de linii de joc. Tot ceea ce astepti de la un slot online gasesti si in jocul ca la aparate Beach Life: simbolurile Wild si Scatter. Ceea ce il face insa deosebit si atractiv este jackpotul progresiv pe care ti-l ofera. Jackpotul urias poate fi al tau in jocul ca la aparate Beach Life practic la orice rotire, daca iti pica 5 simboluri Soare pe o linie activa.

Simte-te ca in vacanta de vara si joaca Beach Life in cazinoul online Maxbet!

Tot ce trebuie sa faci la inceput este sa iti alegi miza pentru o rotire. Chiar daca jocul ca la aparate Beach Life nu are optiunea Free Spins (rotiri gratuite), exista multe variante de a avea castiguri mai mult decat decente. Ne referim aici in primul rand la Jackpotul progresiv. Pentru aceasta trebuie sa cauti simbolul Soarelui, care in jocul ca la aparate Beach Life este simbol Wild. Acesta inlocuieste toate celelalte simboluri, cu exceptia simbolului Scatter si a simbolului Bonus.

Soarele este cel care iti poate face ziua nu doar buna, ci foarte buna. In jocul ca la aparate Beach Life, simbolul Soarelui iti poate creste castigul pana la 2000 de monede. Mai mult, daca iti pica 5 simboluri Soare pe o linie de joc, atunci ai activat Jackpotul progresiv.

Bonusul in jocul ca la aparate Beach Life

Bonusul este o comoara ingropata. O poti descoperi daca iti pica consecutiv intre 3 si 5 simboluri cu comoara ascunsa pe orice linie activa, de la stanga la dreapta. Imagineaza-ti ca in acel moment iti vor fi aratate 14 cufere diferite cu comori, fiecare dintre ele ascunzand cate un Bonus. Jocul ca la aparate Beach Life iti ofera posibilitatea de a alege 3 dintre aceste cufere pentru a-ti primi Bonusul instant.

Joaca acum Beach Life si bucura-te de castiguri!

beach-life-slot-jackpot-hit-786

[user_rating_box]

Furnizor de jocuri
Tip Slot Video Slot
% Payout 95.53%
Numar de coloane 5
Numar Linii 20
Jocuri Bonus Da
Free Spins Nu
W Simbol Wild Da
S Simbol Scatter Da
Simbol Stacked Nu
Multiplicare Da
Numar de bet pe linie 1-1
Cost minim pe bet 0.02-5
Simbol de Top (bani) 250
Max Castig (bani)
Joc Automat Da