Bonus la agentia de pariuri Stanleybet 70% la castig

Bonus Stanleybet pariuri sportive

Stanleybet.ro (LICENTA NR. L1160971W000196) ofera pariorilor romani un singur bonus la deschidere de cont. Destul de putin, tinand cont de competitia acerba careia trebuie sa ii faca fata din partea caselor de pariuri online licentiate in Romania.


Pariaza la aceasta casa de pariuri online pe meciurile preferate doar dupa ce consulti AICI avancronicile marca SUPERPONT


Bonus Stanleybet pariuri sportive – 70% CASTIG

Cum aminteam mai sus, vorbim de un Bonus de tip “castig”, la biletele cu mai multe meciuri, asa numitele “Accumulator”. Cam putin, daca e sa comparam, de exemplu, cu Bonusul oferit de Netbet sau nu mai vorbim de cel de la Maxbet. Asadar, pentru a putea beneficia de Bonus STanleybet pariuri sportive de 70% castig, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii de mai jos.

 • Deschide un cont nou la Stanleybet.
 • Efectuează o primă depunere în contul de parior;

Plasează un Bilet la pariuri de tip acumulator (pariuri multiple) si, in functie de numarul de meciuri de pe bilet, daca acesta este castigator, vei primi un bonus, conform cu schema prezentata mai jos.


CONDITII DE ACORDARE

Valoarea maxima a bonusului acordat este de 50,000 lei cu exceptia pariurilor Supergol, la care valoarea maxima este de 100,000 lei.

Nu se acorda bonus la castig pentru urmatoarele tipuri de pariuri: Live, Milionar si Pariurile Nonsportive.


Grila de acordare Bonus Stanleybet pariuri sportive 70% castig

Numar evenimenteCota minimaValoare Bonus
6 evenimente1.307%
7 evenimente1.3012%
8 evenimente1.3017%
9 evenimente1.2723%
10 evenimente1.2727%
11 evenimente1.2530%
12 evenimente1.2535%
13 evenimente1.2540%
14 evenimente1.2545%
15 evenimente1.2350%
16 evenimente1.2355%
17 evenimente1.2355%
18 evenimente1.2360%
19 evenimente1.2360%
20 evenimente1.2360%
21 evenimente1.2070%
21 + evenimente1.2070%

Click AICI si incaseaza BONUSUL de 100% pana la 500 RON si PARIAZA la Cea Mai Buna Agentie de Pariuri Online din Romania!


De ce să joci online la agenția de pariuri sportive Stanleybet

 • Oferta excelentă de pariuri disponibile: Cele mai tari campionate sunt prezente în oferta Stanleybet. De asemenea, pariuri din cele mai populare sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal, hockey, toate le poți găsi în oferta celor de la Stanleybet, iar la fiecare eveniment există o gama foarte largă de pariuri disponibile. Cu cât mai multe opțiuni, cu atât mai multe șanse de a câștiga. Oferta de pariere online la agenția de pariuri sportive Stanleybet este mult peste cea oferita in agențiile clasice, offline!
 • Puteți paria pe numerele extrase la loteriile internaționale, precum și pe concursuri precum Gala Premiilor Oscar, Eurovision, Vocea României, Românii au Talent, X- Factor și chiar pe evenimentele mondene.
 • Bonusuri atractive pentru pariori. Se știe că pariorii vânează bonusuri și oferte speciale. Ei bine, agenția de pariuri sportive Stanleybet a înțeles rapid acest lucru și vine în întampinarea pariorilor cu o serie de bonusuri și oferte de nerefuzat. La Stanleybet, pariorii beneficiază de un bonus la câștig de până la 70%, în funcție de numărul de evenimente puse pe bilet. Valoarea bonusului începe de la 7% din câștig (pentru 6 evenimente) și ajunge la 70% (pentru peste 21 de evenimente pe bilet), mult peste ce oferă casele de pariuri competitoare pe acest segment.
 • Pariuri Live. Pariorii profesioniști știu că banii serioși se fac la pariurile live, iar oferta celor de la Stanleybet se imbunătățește încontinuu și în această zonă. Cotele sunt bune, iar oferta este una variată, din cele mai importante sporturi.
 • Cazino online! Dacă ești amator de „păcănele”, jocuri de tip video slot exact ca in agenții, atunci www.stanleybet.ro este locul ideal. Poți juca, pentru acomodare, și pe bani virtuali, dar cel mai important, poți simți adrenalina jocului, instalat comod în fața calculatorului. Jocurile de tip slot (peste 100 disponibile) sau jocurile de masă (table games) – Blackjack și ruletă, se regasesc în oferta cazinoului Stanleybet
 • Stanleybet oferă posibilitatea parierii online fără a mai fi nevoie de un card sau de un cont bancar. Probabil cea mai tare chestie cu care agenția de pariuri sportive Stanleybet își onorează clienții.  “Cash Online” este produsul extrem de apreciat de către orice parior care poate acum încărca și retrage bani din contul de pariere online într-un mod mai rapid, direct la ghișeul din agenție. Nu trebuie să mai aștepți 2-3 zile pentru a avea banii din caștiguri în cont. Acum îi poți ridica de la orice agenție Stanleybet din România.

 

Va uram succes si multa bafta la bani

Echipa Undepariem

Acum te poti inscrie 100% GRATUITin grupul Premium al celei mai bune Comunitati de Pariori din tara, Comunitatea Superpont PREMIUM.

CLICK AICI pentru ACCES GRATUIT 60 sau 90 Zile pe Cel mai Mare Grup de PARIURI LIVE din Romania!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Tagged with:

6 Responses to “Bonus la agentia de pariuri Stanleybet 70% la castig”

  1. In ambele feluri este la fel de bine. Nu exista diferente la cote sau bonusuri, deci poti alege metoda care iti place mai mult!

 1. Daca fac un depozit mai mare in cont, primesc un anumit procent din acesta bonus? Imi raspunde cineva, va rog!

  1. In acest moment, Stanleybet indiferent de cati bani alegi sa depui pentru a paria, nu-ti ofera bonus la depunere.

Leave a Comment