Bonus pariuri la Winmasters – pana la 1000 RON

Agentia de pariuri online Winmasters (D.1278 /29.06.2016) este una dintre primele case de pariuri licentiate in Romania. A devenit in scurt timp apreciata si preferata a pariorilor romani. Se remarca printr-o oferta de pariere foarte vasta si prin bonus pariuri Winmasters de pana la 1000 RON. Este unul dintre cele mai mari bonusuri de bun venit acordate de casele de pariuri online din Romania.

Bonus pariuri Winmasters pana la 1000 RON

Click pe imagine pentru a incasa Bonus pariuri Winmasters pana la 1000 RON

Bonus pariuri Winmasters – pana la 1000 RON

Avem de a face, de fapt, cu un bonus la pariuri in 3 etape. Avem 3 bonusuri care, cumulate, pot atinge valorea maxima de 1000 RON. Pentru asta, tot ce trebuie sa faci este:

  1. Deschide un cont nou de parior la Winmasters cu un simplu click pe acest link;
  2. Efectueaza o prima depunere in contul de parior nou deschis. Vei primi instant 100% din valoarea primei depuneri. Pana la valoarea maxima de 500 RON. Iti vei dubla instant banii depusi si vei putea juca cu o suma mult mai mare de la inceput, avand mai multe sanse de castig. Pentru a incasa acest prim bonus, trebuie sa folosesti cod bonus pariuri Winmasters: “BONUS500RO”;
  3. Depozitele 2 si 3: Depune in contul de parior minim 40 RON  apoi transferă fondurile în Pariuri Sportive/Cazino și primești un Bonus de 100% până la 250RON pentru fiecare dintre cele doua depuneri! Trimite apoi un mail la adresa: support.rom@winmasters.com cu subiectul: “Bonus 2 Romania” pentru cel de-al doilea bonus și “Bonus 3 Romania” pentru cel de-al treilea bonus și incaseaza bonusurile corespunzatoare.

    De ce recomandam sa pariezi la Winmasters

In afara de bonus pariuri Winmaters pana la 1000 de lei, ai multiple beneficii daca alegi casa de pariuri Winmasters:

  • Oferta foarte generoasa de pariere;
  • Cote excelente, atat pre-match, cat si la pariurile Live;
  • Platforma foarte buna de pariere, atat pe desktop, cat si pe mobil sau tableta;
  • Limite foarte mari de pariere, nu limiteaza miza cum mai fac unele case de pariuri de pe la noi.

Deschide un cont nou la Winmasters doar de pe acest link si bucura-te de castiguri excelente la pariuri!

Leave a Comment