Cel mai mare bonus la pariuri sportive de la Netbet – 1500 RON

EURO 2016 se apropie cu pasi repezi si lumea pariurilor a intrat deja in fierbere. Pariorii cauta cele mai bune oferte, iar casele de pariuri online se intrec in a le oferi cele mai bune conditii. Agentia de pariuri online Netbet vine cu cea mai tare oferta de pe piata pariurilor din Romania: Cel mai Mare Bonus la pariuri sportive, in valoare de pana la 1500 RON!

Ia cel mai mare bonus la pariuri sportive

 1. Deschide un cont de parior doar de pe acest link la agentia de pariuri online Netbet.
 2. Acceseaza sectiunea Casierie si introdu primul cod de bonus: NETBET1.
 3. Efectueaza prima depunere in contul tau de parior.
 4. Pariaza suma depusa o data, pe pariuri eligibile de cota minim 1.6 si vei primi automat in cont 100% din prima depunere, in valoare de maxim 450 RON.

Apoi urmeaza pasii necesari obtinerii celorlalte bonusuri din Pachetul de Bun Venit, dupa cum urmeaza:

Cod BonusPROCENT BONUSSUMĂ MAXIMĂ BONUS
NETBET1100%450 RON
NETBET2100%100 RON
NETBET3100%200 RON
NETBET4100%300 RON
NETBET5100%450 RON

Cel mai mare bonus la pariuri sportive din Romania, oferit de agentia de pariuri online Netbet, este practic un bonus de 100%, in mai multe etape. La fiecare noua depunere ai un nou bonus de 100% din valoarea depunerii. Valabil pentru primele 5 depuneri si folosind codurile de bonus din tabelul de mai sus.

După ce ai îndeplinit cerinţele de pariere corespunzătoare primului bonus, poţi activa următorul cod din Pachetul de Bun Venit – NETBET2, pentru cea de-a doua depunere.

Urmeaza acelasi proces si pentru cel de-al treilea, al patrulea, respectiv al cincilea depozit.  Sfatul oferit de noi este sa indeplinesti intai cerintele de pariere aferente fiecărui bonus în parte, înainte de a efectua un nou depozit.

Vezi, explicat pe larg cum iei bonusul la pariuri Netbet! Afli cum este cel mai bine sa utilizezi acest bonus si alte informatii utile!

Extrem de IMPORTANT: Daca folosesti codurile de bonus aferente depunerilor 2, 3, 4 sau 5, fara ca in prealabil sa fi indeplinit cerintele de pariere pentru bonusul anterior sau, in cazul in care contul tau de pariuri nu a ajuns pe zero, cerintele de pariere se vor cumula.

De exemplu: pentru a putea retrage bonusul, trebuie efectuat un rulaj de 4x, pe cota minima 1.6 al intregii sume. Daca nu ai apucat sa faci tot rulajul si vrei sa efectuezi o noua depunere si sa iei un nou bonus din cele 5 disponibile, atunci noul bonus va trebui sa il rulezi de mai multe ori (4 x cat este rulajul lui normal, plus de cate ori a ramas de rulat bonusul anterior).

Sfatul celei mai bune comunitati de pariori din Romania este sa folositi acest Super Bonus ca pe un bonus de reincarcare, in doua cazuri:

  1. Atunci cand ati rulat deja bonusul actual, conform conditiilor de rulaj si vreti sa aveti si mai multi bani in cont. Activati abia atunci urmatorul bonus, efectuand o noua depunere (cu codul bonus aferent) si urmand pasii de mai sus. Daca nu efectuati rulajul bonusului si va ganditi sa faceti o noua depunere ca sa luati urmatorul bonus, sfatul nostru este sa nu o faceti, deoarece conditiile de rulare vor fi mai dificile, se vor cumula cu cele anterioare.
  2. Atunci cand ramaneti fara bani pe cont. In situatia neplacuta in care ramaneti fara bani pe cont, nu este nicio problema, in acest caz puteti reveni in joc cu bani mai multi in cont, activand urmatorul prag de bonus, fara conditii de rulaj suplimentare

Codurile de bonus NETBET1, NETBET2, NETBET3, NETBET4 şi NETBET5 vor fi folosite în secţiunea Cod Promoţional din Casierie. Codurile bonus pot fi utilizate doar în ordinea de mai sus şi sunt valabile doar pentru primele cinci depozite efectuate in contul de parior deschis la casa de pariuri online Netbet.

Cel mai mare bonus la pariuri sportive de la Netbet

Avantajele de a avea cont deschis si a paria la agentia de pariuri online Netbet

 • Cel mai mare bonus la pariuri sportive din Romania: pana la 1500 RON, 100% din valoarea depunerilor;
 • Cele mai bune cote si cea mai mare oferta la pariurile live;
 • Optiunea de Cash Out, foarte utila pariorilor, disponibila atat pe desktop, cat si pe mobil;
 • Cele mai multe promotii si concursuri pentru pariori, cu premii extraordinare in bani;
 • Cel mai mare bonus la Casino din Romania
 • Platforma excelenta de pariere, atat pe desktop, cat si pe mobil

Asadar, deschide un cont nou de parior la casa de pariuri online Netbet si intra in randul jucatorilor de top, cu conturile pline de bani!

Iti uram mult succes!

 

 

 

 

 

Tagged with:

6 Responses to “Cel mai mare bonus la pariuri sportive de la Netbet – 1500 RON”

Leave a Comment