Bonus pariuri Netbet – cum folosesti bonusul de 1500 RON

De cand s-a lansat, bonusul de 1500 RON oferit de agentia de pariuri online Netbet a pus pe jar pariorii din intreaga tara. Vorbim, fara indoiala, de un moment istoric, este cel mai mare bonus la pariuri sportive oferit de o casa de pariuri din Romania. Tot ce vrei sa stii despre acest bonus pariuri Netbet gasesti aici. Cum iei bonusul, cum il folosesti, ce recomanda pariorii profesionisti, toate acestea in articolul de fata.

Bonus pariuri Netbet 1500 RON la deschidere de cont

Cum iei bonus pariuri Netbet in valoare de 1500 RON

Dupa cum spuneam in articolul de prezentare al celui mai mare bonus la pariuri online din Romania, pentru a lua acest bonus la pariuri, trebuie urmati cativa pasi simpli:

 1. Deschide un cont nou de parior la agentia de pariuri online Netbet. Acest bonus este dedicat pariorilor care deschid un cont nou sa celor care au cont deschis dar inca nu au depus niciodata
 2. Efectueaza o prima depunere in cont, in sectiunea Casierie, introducand primul cod bonus pariuri Netbet corespunzator: NETBET1.
 3. Plaseaza un pariu eligibil, mizand intreaga suma depusa pe o cota minim 1.6 si primesti automat in cont bonusul, in valoare de 100% din suma depusa. Cu alte cuvinte, primesti drept bonus valoarea sumei depuse, pana in suma de 450 RON.

Te vei intreba acum: ok, am obtinut bonus 450 lei, unde este diferenta pana la 1500 RON?

Bonusul la pariuri de la Netbet este un bonus in mai multe etape si este mai bine ca se prezinta asa. Vom explica de ce.

In mod normal, casele de pariuri online acorda bonus pariorilor doar la deschidere de cont. Ulterior, la urmatoarele depuneri efectuate in cont, nu mai primesti niciun bonus, ceea ce este frustrant. Acest bonus pariuri la Netbet vine sa rezolve aceasta problema. In sensul in care, la primele 5 depuneri efectuate, primesti bonus de 100% din valoarea depunerii. Ceea ce este extraordinar.

Fireste, fiecare bonus primit are conditii de rulaj, de 4x pe cota minima de 1.6. Aici intervine recomandarea Undepariem.com

Folositi urmatorul bonus de preferat in unul din cele doua cazuri:

 1. Atunci cand ati rulat deja bonusul actual, conform conditiilor de rulaj si vreti sa aveti si mai multi bani in cont. Activati atunci urmatorul bonus, efectuand o noua depunere si urmand pasii de mai sus, de la primul bonus. Daca nu efectuati rulajul bonusului si va ganditi sa faceti o noua depunere ca sa luati urmatorul bonus, nu va sfatuim, deoarece conditiile de rulare vor fi mai grele, se vor cumula cu cele anterioare.
 2. Atunci cand ramaneti fara bani pe cont. Stim, nu este cea mai vesela situatie, dar in acest caz puteti reveni in joc cu bani mai multi in cont, activand urmatorul prag de bonus

Iata acum pasii pe care trebuie sa ii parcurgi, alaturi de codurile bonus pe care trebuie sa le introduci pentru a lua bonus Netbet la pariuri.

Cod BonusPROCENT BONUSSUMĂ MAXIMĂ BONUS
NETBET1100%450 RON
NETBET2100%100 RON
NETBET3100%200 RON
NETBET4100%300 RON
NETBET5100%450 RON

Sfatul nostru este sa folosesti acest bonus la pariuri ca pe un bonus de reload (reincarcare), ai dreptul la 4 astfel de reincarcari, toate bonusate cu 100% din valoarea depunerilor, pana in suma maxima de 1500 RON.

Nicio alta agentie de pariuri online licentiata in Romania nu ofera acest avantaj, asa ca bucura-te de el!

Avantajele de a avea cont deschis si a paria la agentia de pariuri online Netbet

 • Cel mai mare bonus la pariuri sportive din Romania: pana la 1500 RON, 100% din valoarea depunerilor;
 • Cele mai bune cote si cea mai mare oferta la pariurile live;
 • Optiunea de Cash Out, foarte utila pariorilor, disponibila atat pe desktop, cat si pe mobil;
 • Cele mai multe promotii si concursuri pentru pariori, cu premii extraordinare in bani;
 • Cel mai mare bonus la Casino din Romania
 • Platforma excelenta de pariere, atat pe desktop, cat si pe mobil

Asadar, deschide un cont nou de parior la casa de pariuri online Netbet si intra in randul jucatorilor de top, cu conturile pline de bani!

Multa bafta la bani!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment