Bonus pana la 900 RON la Maxbet

Casa de pariuri online Maxbet (D. 3501/23.12.2015) este deja una dintre preferatele pariorilor romani. Desi nu activeaza de mult in tara noastra, Maxbet a reusit in scurt timp sa se impuna ca fiind una dintre cele mai populare agentii de pariuri online licentiate in Romania. Azi va vom prezenta unul dintre cele mai importante avantaje pe care Maxbet le ofera pariorilor romani: Bonus pariuri Maxbet pana la 900 RON!

Bonus pariuri Maxbet - pana la 900 RON

Click pe imagine pentru a incasa bonusul pana la 900 RON la Maxbet

Bonus pariuri Maxbet – pana la 900 RON

Pentru a intra in posesia acestui bonus extraordinar, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi foarte simpli. Dureaza doar cateva minute.

  1. Deschide un cont de parior la Maxbet de pe acest link. Doar daca dai click pe link sau pe imaginea de mai sus beneficiezi de bonus pariuri Maxbet pana la 900 RON.
  2. Efectueaza prima depunere in contul tau de parior.
  3. Primesti instant bonus pariuri Maxbet de 100% din prima depunere, pana la 900 RON. Practic iti dublezi instant banii din cont. Vei putea paria direct sume mai mari si, in consecinta, vei avea mai multe sanse de castig.

In plus, daca deschizi un cont nou cu depunere de minim 50 RON la Maxbet, doar de pe linkul de mai sus sau de pe acest link, beneficiezi de 60 de zile (2 luni) de Abonament Superpont Premium GRATUIT!

Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti un mail la adresa superpont1x2@gmail.com, in care sa precizezi usernameul contului nou deschis la Maxbet de pe linkurile din acest articol si primesti garantat acces pe ste + grupul de Pariuri Live de pe Facebook!

Pe langa acest super bonus, unul dintre cele mai mari pe care casele de pariuri online din Romania le ofera, Maxbet vine si cu alte avantaje pentru pariori.

  • Cote excelente la pariuri sportive;
  • Platforma de pariere foarte moderna. Usor de folosit, foarte rapida, aceeasi platforma pe care in tara o foloseste eFortuna, iar afara, www.Winner.com;
  • Cote foarte bune la pariuri sportive;
  • Oferta foarte vasta de pariere;
  • Pasionatii de cazino isi pot incerca norocul in cazinoul online Maxbet. Cu un bonus de deschidere de cont pana la 1200 RON!

Este o alegere excelenta aceea de a paria online sau a juca la cazinoul Maxbet. Asa incat recomandam sa deschideti un cont nou la Maxbet de pe acest link si sa va bucurati de bonus pariuri Maxbet pana la 900 RON sau pana la 1200 RON la cazino!

6 Responses to “Bonus pana la 900 RON la Maxbet”

    1. Ca o masura de securitate si de siguranta practicata atat de Maxbet cat si de alte agentii de pariuri este necesar sa trimiti poze care sa contina cartea de identitate si extrasul de cont bancar si/sau o factura de utilitati.

Leave a Comment