Betfair

  Bonus până la 500 RON Signup Bonus
  Betfair Screenshot
  Betfair

  Agentia de pariuri online Betfair

  Agentia de pariuri online Betfair (L1160655W000329) este Cea Mai Mare casa de pariuri online din lume. Este in topul preferintelor pariorilor atat pentru varianta de pariuri clasice, Sportsbook, cat si pentru varianta de pariuri de tip Exchange (pe care le vom explica pe larg in articolele viitoare).

  De ce recomandam sa deschizi cont si sa pariezi la agentia de pariuri online Betfair

  Cea mai mare oferta de pariere dintre casele de pariuri online!


  Cum deschizi cont de parior la agentia de pariuri Betfair

  Deschiderea contului de pariuri se face printr-un click pe acest link. Se va deschide o pagina de forma celei de mai, unde va trebui sa dai click pe “Inregistrati-va acum“.

  Acum se va deschide formularul de inregistrare care arata precum in imaginea de mai jos si este compus din 2 pasi. Eu voi pune accent aici doar pe primul pas.

  Completeaza datele solicitate dupa cum urmeaza:

  • Sex: bifeaza dupa caz, masculin sau feminin
  • Prenume: scrie prenumele tau, asa cum apare in cartea de identitate
  • Nume de familie: scrie numele de familie
  • Data nasterii: scrie ziua, luna si respectiv anul in care te-ai nascut.
  • Tara: lasa selectata Romania
  • Adresa: da click pe Introduceti adresa manual; va trebui sa scrii adresa din cartea de identitate, localitatea / orasul de resedinta si codul postal.
  • Cetatenie: lasa selectata Romania
  • Cod Numeric Personal: scrie codul numeric personal din cartea de identitate
  • Numarul de mobil: scrie numarul de mobil fara prima cifra
  • Adresa de e-mail: scrie o adresa de e-mail valida
  • Parola: scrie o parola care sa contina cel putin cate o litera, cifra si un caracter special.
  • Confirmare parola: rescrie parola
  • Intrebare de securitate: selecteaza una din cele 4 intrebari de securitate
  • Raspuns de securitate: raspunde la intrebare (scrie un raspuns corect deoarece este posibil sa ai nevoie la un moment dat de acel raspuns)
  • Moneda cont Betfair: lasa selectat Leu Romanesc.
  • Cod promotional: lasa scris ZSKW04 daca doresti sa primesti bonus 100% pana la 450 RON; daca vrei sa deschizi cont atunci cand Betfair acorda o cota marita scrie aici codul promotional aferent acelei promotii; iar daca nu vrei nici un bonus lasa casuta aceasta necompletata.
  • Sunt de acord cu Termenii si Conditiile….: trebuie sa bifezi aceasta casuta pentru a te putea inregistra
  • Sunt de acord sa primesc pariuri bonus...: lasa casuta bifata daca vrei pe viitor sa beneficiezi de oferte speciale.
  • Sunt de acord si deschid contul: inainte de a apasa acest buton mai citeste o data datele scrise pentru ca daca vei completa gresit datele solicitate nu vei putea retrage bani din cont.

  Acum ca ai vazut cum se deschide un cont nu-ti ramane decat sa te inregistrezi pentru a te putea bucura de bonusurile si promotiile de la Betfair, incluzand aici si bonusul de 100% din prima depunere pana la 450 RON!


  Click aici pentru a deschide cont la cel mai mare site de betting exchange din lume!


  Cum iti verifici contul de parior Betfair

  Verificarea contului la Betfair trebuie facuta in maxim 30 de zile de la deschiderea contului, in caz contrar contul de pariuri va fi inchis, lucru care este obligat sa-l faca toti operatorii de jocuri de noroc online licentiati in Romania. In acest articol iti vom explica cum trebuie facuta verificarea contului de parior Betfair.

  Ce documente trebuie trimise pentru a verifica contul?

  La Betfair trebuie sa trimiti 2 documente pentru a avea contul verificat:

  1. Document de verificare a identitatii: carte de identitate, carnet de conducere sau pasaport.
  2. Document de verificare a adresei: factura de utilitati, chitanta de achitare a taxelor sau copie a unui extras de cont detaliat; oricare din aceste 3 documente alegi trebuie sa nu aiba o vechime mai mare de 3 luni.

  Documentele trebuie sa fie clare si lizibile. Nu trebuie trimise documentele originale, ci copii scanate.

  Unde trebuie trimise documentele pentru verificarea contului?

  Ai 2 variante de a trimite documentele prin care sa-ti fie verificat contul:

  1. Pe e-mail la adresa: [email protected]
  2. Pe site-ul Betfair, intrand in “Contul meu” > “Detalii cont” > “Centru de upload documente“, acolo unde vei putea incarca cele 2 documente.

  Click aici pentru a obtine bonusul Betfair la prima depunere: 100% pana la 450 RON!


  Mai jos iti prezint si un video in care poti vedea si mai clar cum trebuie facuta verificarea contului.

  Metode de plata – cum depui și retragi de la casa de pariuri Betfair

  Betfair, cel mai mare site de betting exchange din lume si casa de pariuri cu cele mai mari cote pentru tot fotbalul englezesc si La Liga, accepta 4 metode de plata.

  Cum depui bani la Betfair?

  Pentru a efectua o depunere la Betfair va trebui sa dai click aici si dupa ce te loghezi in cont sa dai click in partea dreapta sus a paginii web pe butonul “Depunere“.

  La Betfair exista 4 metode de alimentare a contului, dintre care doar 3 sunt recomandate. Prin cea de-a patra “Bank Transfer” depunerea poate dura pana la 5 zile lucratoare si nu vad vreun motiv pentru care ar trebui utilizata.

  Depunerea cu cardul la Betfair

  Pentru a primi bonusul pentru prima depunere, despre care am scris in articolul Bonusuri si promotii la Betfair este necesar sa faci prima depunere cu cardul de credit sau de debit. De altfel imediat ce vei da click pe butonul “Depunere” vei vedea in pagina nou deschisa ca depunerea cu cardul apare in prim-plan, pagina aratand astfel:

  La prima depunere va fi necesar sa dai click pe “Adaugati card nou” pentru a adauga un card. Dupa aceea, la urmatoarele depuneri, va trebui doar sa selectezi cardul pe care vrei sa-l folosesti la efectuarea depunerii.

  Atunci cand dai “Adaugati card nou” se va deschide o pagina tip pop-up de forma celei de mai jos, unde va trebui sa completezi urmatoarele date:

  • Numele titularului: este trecut automat, numele de pe card, trebuie sa fie acelasi cu numele titularului contului de pariuri, altfel vei putea efectua depuneri dar foarte probabil vei avea surprize neplacute la efectuarea retragerilor.
  • Numarul card-ului: scrie cele 16 cifre de pe fata cardului care formeaza numarul sau.
  • Data expirarii: selecteaza luna si anul expirarii cardului
  • Da click pe Adaugati card pentru a finaliza adaugarea cardului.

  Odata adaugat cardul acesta va aparea automat la “Selectare card“. Acum va trebui sa scrii numarul de verificare al cardului (il gasesti pe spatele cardului) si mai trebuie sa scrii suma pe care vrei s-o depui. In final dai click pe “Depuneti“ si ai efectuat prima depunere cu cardul la Betfair.

  Depunerea prin Skrill si Paysafecard la Betfair

  Pentru a depune cu o alta metoda de plata, diferita de card, va trebui sa dai click pe “Metode alternative de plata“. Dupa aceea trebuie sa dai click pe metoda de plata dorita din cele 4 existente.

  Daca selectezi ca metoda de depunere Skrill sau Paysafecard pagina va arata la fel ca in imaginea de mai sus. Va trebui sa completezi suma pe care vrei s-o depui si sa dai click pe “Depunere“. Dupa aceea se va deschide o pagina noua, unde va trebui sa te loghezi fie in contul Skrill, fie in contul Paysafecard, in functie de metoda de plata aleasa, si sa confirmi plata.

  Tine cont ca daca alegi Skrill sau Paysafecard ca metoda de plata adresa de e-mail folosita la deschiderea contului de pariuri Betfair va trebui sa fie identica cu adresa de mail folosita la deschiderea contului la portofelul electronic.

  Depunerea prin Neteller la Betfair

  Practic este similara cu cea prin Skrill sau Paysafecard, singura diferenta fiind ca aici datele de logare in contul Neteller vor trebui scrise inca de pe pagina de depunere. Bineinteles, mai trebuie scrisa suma pe care vrei s-o depui si apoi trebuie sa dai click pe butonul Depunere.

  Deschide cont aici la Betfair si efectueaza prima depunere prin metoda de plata preferata!


  Care este depunerea minima la Betfair?

  Suma minima ce poate fi depusa in contul Betfair depinde de metoda aleasa pentru a depune, astfel:

  • Card de credit / debit – 40 RON
  • Paysafecard – 25 RON
  • Neteller si Skrill – 70 RON
  • Transfer bancar – 60 RON

  Taxe depunere la Betfair

  Indiferent de metoda de plata prin care alegi sa alimentezi contul nu vei fi nevoit sa platesti vreo taxa.

  Cum retrag bani la Betfair?

  Nu vei putea face o retragere pana ce nu va fi facuta verificarea contului la Betfair. De asemenea nu vei putea efectua o retragere printr-o anumita metoda de plata daca n-ai folosit acea metoda si la alimentarea contului.

  Pentru a retrage bani va trebui sa dai click in partea de sus pe butonul de “Depunere“. Se va deschide apoi pagina unde se fac depunerile. Pentru a efectua o retragere va trebui sa dai click pe “Plati” si apoi pe “Retragere“.

   

  La Betfair poti retrage doar prin metoda prin care ai depus ultima data. O sa le prezint in continuare, dar fara imagini.

  • Retragere prin transfer bancar – va fi necesar sa scrii toate detaliile contului bancar, incepand cu nume, prenume, IBAN etc.
  • Retragere pe card – va fi necesara doar scrierea sumei si a parolei contului pentru a scoate banii pe card.
  • Neteller, Skrill, Paysafecard – indiferent care din aceste 3 metode de plata alegi va trebui sa completezi doar suma ce o vrei retrasa si sa confirmi retragerea.

  Care este retragerea minima la Betfair?

  Retragerea minima difera in functie de metoda de plata aleasa, astfel:

  • Card de credit / debit – 40 RON
  • Paysafecard – 40 RON
  • Neteller si Skrill – 70 RON
  • Transfer bancar – 60 RON

  Aceste limite ar putea suferi modificari la momentul la care citesti acest articol. Pe pagina “Plati“, la fiecare metoda de retragere in parte vei putea vedea care este suma minima pe care o poti scoate la momentul la care vrei tu sa scoti bani din cont.

  Cat dureaza o retragere de la Betfair?

  Oricare metoda de retragere alegi n-ar trebui sa se dureze mai mult de 2-3 zile lucratoare pana sa ai banii in cont. Exceptie face retragerea prin transfer bancar, la care limita s-ar putea prelungi pana la cel mult 5 zile lucratoare.

  Nu uita si de verificarea contului de pariuri. Daca ea este facuta din timp, pana sa ajungi la momentul primei retrageri, o sa scurtezi timpul de asteptare al primirii banilor. In caz contrar va trebui sa astepti, probabil cu 1-2 zile, mai mult la prima retragere. In plus, verificarea contului trebuie facuta in maxim 30 de zile de la efectuarea primei depuneri.

  Taxe retragere la Betfair

  Nu se percepe vreo taxa atunci cand scoti bani din contul de pariuri online al celui mai mare site de betting exchange din lume.


  Click aci pentru a crea un cont de pariuri la Betfair!


  Cand vorbim de varietatea ofertei de pariere, nicio alta agentie de pariuri nu depaseste Betfair (deschide chiar acum un cont doar cu un click pe acest link si convinge-te de asta). Avem la dispozitie peste 40 de sporturi pe care putem sa pariem, alaturi de evenimente din afara sportului, politica, concursuri.

  Fiind vorba de un gigant al industriei pariurilor online, este greu de crezut ca, in perioada imediat urmatoare, aceasta situatie se va schimba si alte case de pariuri online o vor putea depasi la acest capitol!

  agentia de pariuri online Betfair oferta pariere

  Click pe Imagine pentru a vizualiza toata oferta de pariere a celor de la Betfair

  De asemenea, la fiecare meci avem foarte multe optiuni de pariere disponibile. Poti paria pe numar de goluri, pe scor corect, pe marcator, pauza/final, cornere, rezultat si numar de goluri la pauza si multe alte optiuni excelente de pariere. La fotbal avem in oferta cele mai tari campionate, alaturi de unele mai exotice, ligi inferioare, unde se pot face multi bani.agentia de pariuri online Betfair oferta pariere fotbal

  Pariezi pe ligile inferioare la fotbal? Atunci afla ca agentia de pariuri sportive online Betfair are in oferta sa pariuri din Liga a treia din Romania!Agentia de pariuri online Betfair, pariuri liga a treia Romania

  Bonus pariuri foarte bun la pariuri: pana la 450 RON la prima depunere! 

  Este, la momentul redactarii acestui articol, unul dintre cele mai mari bonusuri la pariuri sportive din Romania. Pentru a intra in posesia bonusului, trebuie urmati cativa pasi simpli:

  • Deschizi un cont nou dand click doar pe acest link la agentia de pariuri online Betfair, folosind codul promotional ZSKW04;
  • Efectuezi o prima depunere si contul iti va fi creditat cu o suma egala cu 100% din valoarea depunerii, pana in limita a 450 RON. Pentru aceasta, acceseaza sectiunea “Promotii” si activeaza Bonusul. Valoarea minima a depunerii este de 10 Euro.

  Bonus de 100%, pana la 100 RON – al doilea BONUS la Pariuri la Betfair!

  Agentia de pariuri online Betfair este singura casa de pariuri licentiata in Romania care ofera alternativ un al doilea bonus la deschidere de cont. Un Bonus foarte bun pentru pariorii care aleg sa depuna mai putin la inceput, care nu au o banca asa mare initial.

  Pentru a incasa acest Bonus, tot ce trebuie sa faci este sa:

  1. Deschizi un cont nou de parior la Betfair doar dand click pe acest link! Foloseste neaparat codul promotional ZSKW04 la deschiderea de cont.
  2. Depui minim 100 RON, cu ajutorul cardului bancar. Acest bonus NU este valabil la depunerea cu metode alternative (Paysafe, Skrill, Paypal)
  3. Plaseaza un pariu pe Sports cu o miză de minim 100 RON la o cotă de minim 1.6. Nu sunt acceptate pariurile pe pietele Exchange.

  Bonusul acesta la pariuri are conditii foarte bune de rulaj si el, de 3 ori, cota minima de 1.6! Bonusul treuie rulat in primele 90 de zile de la acordarea sa.

  Cea mai buna optiune de Cash Out din Romania! 

  Daca pana acum, cei de la Betano puteau fi considerati ca au cea mai tare optiune de tip “Inchidere Pariu“, putem afirma acum ca agentia de pariuri online Betfair au dus aceasta optiune la perfectiune.

  Ai Cashout atat la single, cat si la pariuri multiple, atat pe desktop, cat si pe telefonul mobil. Mai mult decat atat, ai cea mai mare valoare de cashout oferita, dintre toate agentiile de pariuri online, undeva in jurul valorii de 95%, exact cum aveau cei de la bet365!

  Agentia de pariuri online betfair optiune cashout

  Click pe Imagine pentru a vedea cum functioneaza CASHOUT la Betfair

  Astfel ai in permanenta control deplin asupra pariurilor tale, poti inchide oricand un pariu plasat in profit sau poti limita pierderea, inainte de terminarea evenimentului sportiv. Este cea mai buna optiune pe care o casa de pariuri online o poate avea in oferta sa.

  Asa ca atunci cand cauti cel mai bun cashout, agentia de pariuri online Betfair este alegerea numarul 1. Este unul din principalele motive pentru care pariorii aleg sa joace online!

  Cote foarte bune la pariuri sportive! 

  Si la acest capitol, agentia de pariuri online Betfair sta excelent. Mai ales daca ne referim la varianta de pariuri de tip Exchange, unde gasim GARANTAT, cele mai mari cote de pe piata. Si in varianta Sportsbook cotele sunt foarte bune, cu mult peste ce au casele de pariuri concurente. Dupa cum vedeti si in imaginea de mai jos, daca toate casele de pariuri ofera o cota de 1.6 pentru victoria Sevillei, Betfair ne incanta cu o cota de 1.65. Si este doar un mic exemplu.

  Comparand ofertele diferitelor case de pariuri online licentiate in Romania, constatam fara probleme ca Betfair are cote cu cel putin 15%-20% mai mari decat ale competitorilor

  Betfair iti ofera GARANTAT cele mai mari cote pe fotbal din La Liga! Convinge-te singur!


  Agentia de pariuri online Betfair, cote pariuri fotbal

   

  Cea mai buna aplicatie de pariuri pentru mobil si tableta! 

  Putine case de pariuri online se pot lauda cu aplicatii dedicate pentru mobil, insa agentia de pariuri online Betfair a dezvoltat aplicatii atat pentru iOS, cat si pentru Android, de cea mai inalta calitate. Testeaza aplicatiile de mobil ale Betfair cu un simplu click pe acest LINK!

  Super rapida, extrem de usor de utilizat, logare doar cu cod pin, plasare de pariuri live in timp real, fara delay. Este, fara discutie, cea mai tare astfel de aplicatie existenta pe piata pariurilor din intreaga lume. Betfair a dezvoltat aplicatie atat pentru Sportsbook, cat si pentru pariurile de tip Exchange.

  Agentia de pariuri online Betfair, platforma de mobil

  Ofera de pariere LIVE excelenta!

  Pentru iubitorii de pariuri live, casa de pariuri online Betfair este o optiune foarte serioasa. Alaturi de casa de pariuri Netbet are cea mai larga oferta de pariere. Si cele mai bune cote. Si optiunea de cashout la orice eveniment sportiv in desfasurare. Ce poti sa ceri mai mult?

  In plus, la Pariurile Exchange, nici nu ai limite la pariere, poti plasa ce mize doresti, la ce cote doresti! Este o optiune unica de care neaparat Trebuie sa profiti!

  Pariurile de tip Exchange la Betfair – unic in lume!

  Chiar daca pentru multi pariori sunt mai greu de inteles, Pariurile de tip Exchange ( le gasesti explicate mai pe larg in acest articol). Pentru cei mai familiarizati cu jocul la Bursa este mai usor de priceput. Practic, betfair pune la dispozitie o piata (Market), pe care pariorii se intalnesc si vand sau, dupa caz, cumpara pariuri la diferite cote si cu diferite mize, stabilite in functie de cerere si oferta.

  Practic pariorul nu joaca impotriva casei de pariuri, ci contra altui sau altor pariori. Asa incat, pe piata de Exchange, ai mereu, GARANTAT, cele mai mari cote la pariuri si, in plus, poti paria ce miza doreti, fara a fi limitat si la ce cote doresti.

  Poti incepe sa pariezi EXCHANGE cu un FREE BET de 10 Euro pe care il revendici DOAR PE ACEST LINK!

  In concluzie, avem cel putin 8 motive solide sa recomandam deschiderea unui cont la agentia de pariuri Betfair. Pentru asta, nu trebuie decat sa accesezi acest link, apoi efectueaza prima depunere si incaseaza Mega Bonusul de 100% pana la 450 RON! Si apuca-te de facut bani seriosi!

  Noi iti uram mult succes!

  Pentru a scoate maximum de castiguri la pariurile sportive, te sfatuim sa devii Membru Premium al Comunitatii Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din tara.

  Odata devenit membru, ai acces instant la

  • Biletele si ponturile pariuri oferite de tipsterii profesionisti ai comunitatii
  • Cel mai mare grup de pariuri Live din Romania – peste 1600 Membri Premium!
  • Bonusuri pariuri exclusive, cu pana la 200% mai mari decat bonusurile standard acordate de casele de pariuri
  Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

  Click pe imagine pentru a te Abona GRATUIT la Grupul Superpont Premium

  6 Responses to “Betfair”

   1. Nu imediat, ci doar dupa ce vei rula bonusul. Nu te teme, rulajul este cel mai mic posibil, doar de 4x cota 1.5 minim

  Leave a Comment