Maratonul cadourilor de Paște la Maxbet – În ziua de Paște vei fi răsplătit cu cel mai mare bonus plus un cadou surpriză GARANTAT!

Maratonul cadourilor de Paște la Maxbet – În ziua de Paște vei fi răsplătit cu cel mai mare bonus plus un cadou surpriză GARANTAT!

Maxbet, casa de pariuri online aflata in top 3 in clasamentul preferintelor pariorilor romani, are o super promotie pentru cei care au cont la Maxbet, dar si pentru cei care aleg sa-si deschida acum unul de aici, Maratonul cadourilor de Paște la Maxbet.

  • Intra-n contul tau de parior Maxbet. Click aici si deschide acum cont la Maxbet, daca nu ai unul si ai bonus de bun venit de pana la 2000 RON.
  • Depune astazi minim 100 RON, folosind codul promoțional corespunzător, să primești un super bonus. 
  • Revino cu o depunere de minim 100 RON și următoarea zi, folosește codul promoțional aferent zilei respective, iar bonusul tău va crește. 
  •  Ține-o tot așa până pe 27 Aprilie și în ziua de Paște vei fi răspălătit cu cel mai mare bonus plus un cadou surpriză GARANTAT.

Atenție! Bonusurile pot fi accesate doar progresiv! Astfel, dacă începi maratonul mai târziu de 22.04.2019, va trebui să revendici mai întâi bonusurile anterioare, în ordine crescătoare, pentru a putea primi bonusul din ziua respectivă.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment