Cota 30.0 pentru “over 0.5 goluri” in London Derby

Cota 30.0 pentru “over 0.5 goluri” in London Derby

Cota 30.0 pentru "over 0.5 goluri" in London Derby

Sambata, in meciul weekendului din Premier League si Europa, Arsenal, locul 5 in primul esalon fotbalistic englez, va primi vizita rivalei si vecinei de clasament, Chelsea, aflata pe locul 4, la 6 puncte peste gazdele intalnirii de pe Emirates Stadium. Betfair, cea mai buna casa de pariuri online din lume, are o cota de 30.0 pentru “over 0.5 goluri” marcate in partida de sambata.

1Deschide cont acum de pe acest LINK sau de pe imaginea de mai sus si inregistreaza-te la promotie folosind codul promotional ZFBNHQ.

2 Pariaza si vei primi cota marita de 30.0 pentru “over 0.5 goluri” marcate in Arsenal vs Chelsea. Atentie ca aceasta cota speciala este valabila doar pentru primul pariu plasat.

  • ATENTIE! Cand plasezi aici un pariu pe “over 0.5 goluri”la optiunile de pariere pentru meci, NU iti va arata cota marita, dar primul pariu de 5 RON va fi inmultit cu cota marita – Cea de 30.0 adica!

1 Daca se va inscrie cel putin un gol in meci, greu de crezut ca nu se va intampla asa, miza plasata va fi returnata cash, iar restul castigului va fi sub forma de bonus. Bonusul trebuie rulat o data pe cota minima de 1.20! Pentru pariurile plasate din aceste fonduri bonus miza nu este returnata.

  • Inaintea de a participa la aceasta promotie, va rugam sa cititi AICI termenii si conditiile promotiei !!!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment