Ai cota 50.0 pentru sub/peste 2.5 goluri in meciul weekend-ului din La Liga

Ai cota 50.0 pentru sub/peste 2.5 goluri in meciul weekend-ului din La Liga

Ai cota 50.0 pentru sub/peste 2.5 goluri in meciul weekend-ului din La Liga

Sambata, de la ora 17:15, Real Madrid va primi vizita celor de la Sevilla, echipa, ca si formatia “los blancos”, proaspat calificata in sferturile Cupei Spaniei. Sportingbet, una din casele apreciate de pariorii romaniofera o cota de 50.0 pentru sub/peste 2.5 goluri in meciul de pe Santiago Bernabeu.

Termeni și condiții:

  1. Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi care și-au deschis un cont folosind pagina specială a promoției în care se prezintă termenii și condițiile acesteia. Doar utilizatorii care au dat click pe “Inregistrează-te”Oferta este valabilă doar pentru meciul Real Madrid – Sevilla care se joacă pe data de 19.01.2019
  2. Pentru a beneficia de cota 50.0 pentru pariul <Sub sau Peste 2.5 goluri> trebuie să te înregistrezi înainte de startul meciului, să faci o depunere în contul tău de pariuri și să plasezi un pariu simplu pre-meci (înainte de începutul meciului) pe piața Câte goluri vor fi înscrise?” – “Sub 2.5 goluri” sau “Peste 2.5 goluri”. Pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare. Sunt eligibile doar pariurile plasate în secțiunea de pariuri pre-meci (“Pariuri sportive”).
  3. Pariul trebuie plasat la cota normală disponibilă în oferta de pariuri. Dacă pariul va fi câștigător, vei primi în cont câștigurile obținute din cota normală sub formă de bani cash, iar diferența până la cota de 50.0 va fi creditată în cont sub formă de FreeBet, imediat după încheierea meciului și soluționarea pariului.
  4. Miza maximă acceptată este de 4 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 4 RON, doar 4 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită.
  5. Depunerea minimă este 40 RON. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.
  6. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere.
  7. Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment