Pariaza pe 1, X sau 2 la FCSB cu CFR Cluj si castiga de 50X miza plasata

Pariaza pe 1, X sau 2 la FCSB cu CFR Cluj si castiga de 50X miza plasata

Pariaza pe 1, X sau 2 la FCSB cu CFR Cluj si castiga de 50X miza plasata

Sambata, de la ora 20:00, FCSB tinteste victoria care i-ar putea aduce locul 1 in Liga 1 inaintea pauzei de iarna. Adversarul nu va fi deloc unul facil, ba din contra, CFR Cluj n-are de gand sa cedeze pozitia de lider in favoarea marii rivale. NetBet, cea mai buna casa de pariuri pentru Live din Romania, ofera o cota de 50.0 pentru pariul plasat pe 1, X sau 2 in intalnirea de pe National Arena.

1Deschide DOAR de pe acest link un cont de parior la NetBet folosind codul COTA50.

2Plaseaza un prim pariu Pre-Live la cota normala aici pe “1, X sau 2” in duelul dintre vicecampioana si campioana sezonului trecut al Ligii 1. 10 RON din miza plasata vor fi multiplicati la COTA 50.0!

1 Dacă pariul e câștigător, vei fi plătit în bani reali conform cotelor reale de pe site, iar restul de bani până la suma totală conform cotelor mărite vor fi creditați sub formă de bonus în contul tău de Sport în următoarele 72 ore.

Ce ar trebui sa mai stii:

  • Dacă pariul este anulat sau meciul nu se dispută, jucătorul poate beneficia de o nouă cotă de 10 sau de un bonus de 100%! Pentru a beneficia de una din oferte, jucătorii trebuie să contacteze suportul acestei case de pariuri.
  • Jucătorii trebuie să parieze bonusul de şase ori (x6) pe evenimente sportive cu cote de minim 1.60 (pentru pariurile combinate/în sistem, fiecare selecție în parte trebuie să respecte criteriul cotelor minime de 1.60) înainte de a înregistra o cerere de retragere

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment