Castiga de 50X miza pariata pe “sub/peste 2.5 goluri” in Botosani vs CFR Cluj

Castiga de 50X miza pariata pe “sub/peste 2.5 goluri” in Botosani vs CFR Cluj

Castiga de 50X miza pariata pe "sub/peste 2.5 goluri" in Botosani vs CFR Cluj

Sambata, de la ora 21:00, in prima etapa a returului sezonului regular, FC Botosani va primi pe teren propriu vizita celor de la CFR Cluj. Sportingbet, una din casele apreciate de pariorii romani, ofera o cota de 50.0 pentru “sub/peste 2.5 goluri” marcate in intalnirea de pe centralul botosanean.

Termeni și condiții:

  1. Această ofertă este valabilă doar pentru jucătorii noi care și-au deschis un cont folosind pagina specială a promoției în care se prezintă termenii și condițiile acesteia. Doar utilizatorii care au dat click pe “Inregistrează-te”Oferta este valabilă doar pentru meciul Botoșani – CFR Cluj care se joacă pe data de 03.11.2018
  2. Pentru a beneficia de cota 50.0 pentru pariul <“Sub 2.5 goluri” sau pariul “Peste 2.5 goluri” > trebuie să te înregistrezi înainte de startul meciului, să faci o depunere în contul tău de pariuri și să plasezi un pariu simplu pre-meci (înainte de începutul meciului) pe piața “Câte goluri vor fi înscrise?” – “Peste 2.5 goluri”, sau “Sub 2.5 goluri”. Pariurile plasate în secțiunea de pariuri Live, înainte de începutul meciului, nu se vor lua în considerare. Sunt eligibile doar pariurile plasate în secțiunea de pariuri pre-meci (“Pariuri sportive”).
  3. Pariul trebuie plasat la cota normală disponibilă în oferta de pariuri. Dacă pariul va fi câștigător, vei primi în cont câștigurile obținute din cota normală sub formă de bani cash, iar diferența până la cota de 50.0 va fi creditată în cont sub formă de FreeBet, imediat după încheierea meciului și soluționarea pariului.
  4. Miza maximă acceptată este de 4 RON sau echivalentul în valută conform ratei interne de schimb valutar. Dacă vei plasa un pariu mai mare de 4 RON, doar 4 RON vor fi luați în considerare pentru cota mărită.
  5. Depunerea minimă este 40 RON. Depunerile făcute prin Moneybookers (Skrill) sau Neteller nu se califică pentru această promoție.
  6. FreeBetul va putea fi folosit pe orice pariu, iar în eventualitatea unui câștig vei primi in cont profitul (câștig total – valoarea freebetului) în bani reali, fără condiții de pariere.
  7. Freebetul este disponibil pentru 3 zile de la creditare.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Leave a Comment